Cum să machiez Ca un Maiko

Un Maiko este o etichetă pentru o femeie care studiaza a fi un animator în Kyoto,deplin instruit în artele timp onorat japoneze. Ea puneobicei pe machiaj pentru a face pielea sa parapală, precum și accentua buzele și ochii. Aceasta se numește stil shironuricaretraduce prin „tradițională japoneză Alb Style“, și este numit după fundație alb folosit. Maikos poarte machiaj produse tradiționale, precum șirecrea faimoasele lor ochi și buze forme în conformitate cu tehnicile transmise din Japonia antică.

Există o serie de articolemachiajcare maikos folosesc si ei au un nume tradiționale japoneze. Acestea includ:
Bintsuke Abura: O ceară pe bazăsoia folosită pentru a ajutapastafundațierămână șiapară netede.asemeneaprotejează pielea de machiaj intra in porii și cauzează iritații mai târziu.
Beni-merluciu: O perie tradițională mică,obiceirealizate din părcapră.obicei utilizate pentru a aplica liniileochi și buze în machiaj Styled japoneză.
Bintsuke Abura: Un amesteculei sau ceară utilizată înaintefundație alb japoneză alcătuiesc este aplicată. Acest lucru estea ajutastickul pasta pe piele, precum șiopri porii defi înfundată.
Merluciu: O perie tradițională,obiceirealizate din părcapră.obicei folosit pentru a aplica fundație alb în stil japonez machiaj.
Kabuki oshiroi: Fundația albă sau pastă.
Komata: numele japonez pentru cefei. Aceasta este văzută ca o zonă senzual pe o femeie.
Kona oshiroi: O pudră albă utilizatămod tipic pentru a netezi pasta fundație albă.
Shironuri: Acest cuvânttraduce prin „vopsite în alb“. Acest nume este dat culoarea fundației care creează aspectul unic Maiko.

Procesul de a pune pe machiaj pentru o Maiko este consumatoaretimp, șicele mai multe nevoiealtă persoană pentru a le ajuta săl pună pe. Pașii de a pune pe machiaj tradiționale japoneze suntmai jos.

1.primul rând, pielea trebuie să fie pregătite înaintemachiaj este pus pe. Ar trebui săspele bine fata ta șielimina orice produse sau reziduuri. Perie sau umede sprânceneleastfel încât aceștiarămână plat și în formătimp ce pune pe machiajul. Maikos profesionale folosi un amestec numit bintsuke Abura pe piele si sprancene astfel încât fundația lor mai bineacorda. Maikos recomanda punerea parul acum pentru ao împiedica să fie incluse în produse și strica aspectul impecabil pe care îl creați.

2. fundație albă sau pastă shironuri este acum pregătit. Această fundațiefost făcut odată cu plumb,toate acestea, este făcută acum folosind pulbere cosmetice albă sau mai pudrăorez tradițional. Kabuki oshiroi pachetefundație pot fi acum achiziționate pentru a face procesulaplicare fundațiesimplă.mod tradițional, pulberea ar trebui să fie măcinate și amestecate cu apă până când se formează o pastă consistentă. Mai multe ingrediente moderneînseamnă căface pasta poate fi simplificată. Odată ce pasta fundație albă este consistența corectă, se aplică tuturor domeniilor feței. Multe maikos folosesc perii tradiționalemerluciu pentru acest proces, dar bureți cosmetice funcționeazăfelbine. Focus pe încercareaa obține aceeași consistență șineted în toate zonele.

3. Dacă doriți, un strat de pulbere oshiroi Kona poate fi aplicat. Această pulbere netezește pastadedesubt și aduce o strălucire fundație alb. O mai largă perie merluciu, pufpulbere sau fundație perie pot fi folosite aici.

4. Maikos se aplicăasemeneafundația shironuri la gât, urechi, piept superioară și partea superioarăspatelui. Un domeniu care nu este acoperit este cefei sau komata. O „formăV“ este lăsat astfel încât maikos culoarea pielii naturale se arată. Aceasta este văzută ca o zonăsenzual, iar aceasta zona komata va atinge punctul culminant în subtildată haina kimono este pus pe. La ocazii speciale, cum ar fi vacanțele sau când un Maiko devine geikopentru prima dată, o „formăW“ poate fi nevopsităschimb.asemeneaeste important să ne amintim că spectacolpe o bandă de piele la linia părului rămâne neatins. Acesta este un semn că maikos poartă părul lor, și nu au earnt peruci care purta doamnelor geiko.

5. Următorul este pictura peste sprancene. Inmai vechi timpuri,fost folosit cărbune zdrobit. Acest lucru a fost înlocuit cu garniturisprâncene și creioane. Maikos ar trebui să aibă sprâncene negre mai subțiri, cu o linie subțire de culoare roșie sau roz dedesubt. Profesioniștii menționează că colorarea sprancene ar trebui să fie făcutatenție,că dacă face incorect toate straturile anterioare de machiaj trebuie să fie eliminate șiînceput din nou. Acest indiciu ar trebui să fieasemenealuateconsiderare pentru restul instrucțiunilormachiaj pentru a face cu eyeliner si creioaneochi.

6. Conturareajurul ochilor este un pas important pentru orice artistmachiaj, iar maikos sunt aceleași. Produsele moderne dermatograf sunt folosite, dar ar trebui să fie negru. Schiță ambele zonesus șijosjurul ochilor, de la caruncula la colțul exterior. Multe modele Maiko au o „aripă“ ușoară sau loviți ușor aproape de colțul exteriordacă doriți să includeți acest lucru, dar trebuie să fie simetrice fațămodelulpe celălalt ochi.

7. Apoi, vom adăuga machiaj roșujurul ochilor. Prima zonă estejurul valorii de caruncula, sau ochiul interiorlângă nas. Un filmjosse adaugă mici pentru a face ochiulpara mai mare. Acest film ar trebui să fie doarjumătate de centimetru în lungime și se faceobicei cu un creion roșu sau creion. Următoarea zonajurul ochilor este aproape de colțul exterior. Un mic cerc de culoare roșie ar trebui să fie trase și colorate în, fie cu un creionochi sau creionochi. Acest cerc ar trebui să fie doar un centimetru în diametru și ar trebui să înceapăcazulcare mijlocul irisului este. Acest design acoperă atât zonele exterioare ale pleoapelor si sub podea si ochi, dar ar trebui să urmărească cercul să apară mai mult pe pleoapa superioară,cazulcare ați pusușoară scutura dvs. dermatograf. Un designsimplu estea adăuga dermatograf roșumai sus și sub liniile negre deja desenate pe, începând în conformitate cu iris.

8. Utilizarea de fardobraz stabileșteafară de Maiko geiko. Geiko prefera un aspect mai subtil,timp ce Maiko folosesc mai mult roz și roșu în aspectul lor. Acest lucru este folosit foarte mult în roșeațajurul valoriiobraji, asaalege fie roz sau tonuriroșu pentru a compliment lookul. Mulți comentariu Maiko ca fardobraz ar trebuifie utilizatemoderație, deoarece nu doriți blushul să preia alb fundația peați pus în prealabil. Puteți pune fardobraz pe o perie cu merluciu, deși o perie fardobraz poate fi folositfelbine.

9. Ultimul pas de a pune pe machiaj Maiko este rujul. Rujbuze în Japonia anticăfost făcutăîntâi prin extragereacolorat din șofran roșu, amestecandul cu apă și apoiface un luciu cu cristalezahăr.prezent, rujul estegeneral aplicat cu o periebuze mici sau beni-merluciu. Motivuleste folosit o perie esteașa fel încât Maiko sau makeup artist poate colora doarparte a buzelor în ruj rosu. Acest lucru se datorează faptului că buzele sunt acoperite în fundație alb și puteți crea iluzia de mici buzelor, pouty. Acest aspect datează gheișă și Maiko primele zile, ca buzele par mai feminina a esteticii tradiționale japoneze. Multe linii directoare pentru modulse aplică rujul este încă executată. Primii maikos ucenic an purta doar ruj pe o mică parte numaibuzei inferioare. După ce au însușit câteva tehnici, de maikos pot purta atat ruj pe ambele buze superioare și inferioare. Unele Maiko încăpăstrează cu ingrediente ruj tradiționale șiamestecă zahăr în ruj lor – ceeaface fața lor dulce săuite șigust!

Dacă aveți timp, uitate online pentru tutoriale online și instrucțiuni pas cu pas la modula realiza makeover dvs. Maiko la domiciliu! In cazulcare faci, s-ar putea dori să știe cum să luați toate aceste straturi de machiaj din nou! Există noi amestecurieliminaremachiajcare au fost proiectate special pentru pasta shironuri. Mulți artiști machiaj recomanda alte tampoaneeliminare machiaj, deși unele Maiko aucomun faptul că uleiulcopil este un alt mare demachiant.

Desigur, câtmult machiaj un Maiko poartă depinde de eveniment ea participă. Un eveniment mai formal necesită machiaj mai grele, precum și accesoriiîmbrăcăminte mai elaborate. Hotărârile și tehnicistyling sunt predate demulți anitimp ce Maiko esteformare, așa cum esteașteptat ca acestea vor fimăsură să facă alegeri adecvateprin ele înseleînainteabsolvire. Aceasta include punerea pe toate straturile de machiaj desine. Mulți Maiko talentați au acest proces scurtat la treizeciminute sau mai puțin!

Maikos suntobicei găsitejurul regiuniiKyoto,cazulcare acestea continuă să dea spectacoleînaltă clasă pentru profesioniștiașa cum au făcut timpsute de ani. Multe maikos au găsit o chemare pentru a demonstra artele tradiționale pentru turiști și vizitatori,fel ca cele găsite la Centrul Maikoya.
Nu ratați șansaa întâlniastfel de simbol rafinat al culturii japonezeazi!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.