Cum săîmbraci ca o Maiko

Un Maiko este o etichetă pentru o femeie care studiaza a fi un animator în Kyoto,deplin instruit în artele timp onorat japoneze. Ea poartăobicei un kimono, o haină tradițională lungăcare este purtat ca un costum oficial în Japonia. Un kimono este cel mai recunoscut de îmbrăcăminte japoneză, dar termenulfostdată utilizat pentru a identifica o serie de haine diferite din Japonia. Maikos purta mai multe haine tradiționale și modeletesatura să apară mai sofisticate și grațios, caomologii lor din Japonia antică atunci când Maikos originea.

Există o serie de elemente care alcătuiesc un kimono și ei au nume tradiționale japoneze. Acestea includ:
Datejime: Belt careaflă sub centura Obi și asigură un kimono siluetă perfectă
Geta: pantofi tradiționale japoneze fără untoc:
Hanhaba cercevea Obicare se potrivește cu chimonourizizi
Juban: alunecare bumbac albcare se potrivește subchimono:
himo Koshi Bumbac centura care deține kimonoîn locul
lui Obi: mătase decorative cercevelei
Zori: pantofi traditionale japonezecare au un călcâi

procesul de a pune pe kimono unei doamne este una complexă, deoarece cea mai mare nevoiealtă persoană pentru a le ajuta săl pună pemod corespunzător. Pașii de a pune pe un kimono suntmai jos.

1.primul rând, o alunecare numit juban este pus pe. Ar trebui săsimtă ca un halatbaielumină și ar trebui să fie legat perfectla marginea.

2. Al doilea pas este atunci când kimonoeste pus pe. Brațele ar trebui să treacă prin fantelesus ale mătase exterioare haina kimono. După ce este pus, asigurațivă că panoulspate al robei este centrat cu spatele.

3. Apoi, înfășurați partea dreaptă a robei primajurul corpului tau spre stânga. Dacă există excesmaterial, este bine ca roba ajungejurul valoriila spate. Înfășurați partea stânga astfel încât săsuprapune. Ajustați biletul Jubancazularată.

4. Pentru a păstra kimono în loc, prima centura este legat. Aceasta se numește himo Koshi. Țineți centuraspatele tăuîntâi și cravatăl pe fata ta. Roba chimono ar trebui să fie acum ajustate astfel încât centura himo Koshi este ascuns sub materialulexces în partea din față.

5. Acum centura a doua este legat. Aceasta se numește datejime. Tie această centură ca himo Koshi, dar această centurăaflă pe parteasus a kimono și este vizibil.

6. Ar trebui acum legat OBI decorativă finală sau cercevea. O cercevea obisimplu este hanhaba. Pentru a lega această cercevea, prima măsură canatul la un capătastfel încât să puteți lega un nod cu material suficient. Lăsați acest material afânat pentru vânzarea legată obi. Țineți restul centurii la spate și înfășurațiljurul valoriipânădouă capete sunt acum în centrul de spate.

7. Apoi, lega cele două hanhaba împreună și se termină obi strângeți canatul. Va trebui să fie destulstrâns pentru pasul următor. Capetele OBI ar trebui să fie acum ascunse în OBI sau datejime.cazul înOBI este suficientstrâns, canatul nu va cadea. Efectuați ajustări finale roba kimono astfel încât toate panourile sunt nivel și centrate.

Etapele finale de a pune pe un kimono este stilizarea părului șiaccesoriilor alese. Aceasta este ceea ce stabilește Maikoafară de alte femeipoartă un kimono. Stilul lorpăr și accessorises sunt mai tradiționale și extravagantecare alte opțiuni acolo. Maikosasemenearochie și ei înșiși stil diferit,funcție de ceea ce stadiu al pregătirii loracestea sunt la. Un stil tipicpăr al unui Maiko este un updo simplu ca un coc. Ele arată pe o bandă de piele nevopsit la linia parului, dovedind că nu au earnt peruci care purta doamnelor gheișă. Updo lor este decorat cu ornamentepăr delicate sau kanzashi. Maiko place să poarte kanzashi floare care cravată în diferite anotimpuri sausărbători.

Accesoriile finale includ pantofi, geanta și ventilator. Un kimono ar trebui să fie purtat cu o pereche de sandale, fie getul sau stilulzori. Geanta ales esteasemeneaobiceimai tradițional. Acestea sunt numite pungi chimonouri șipotrivesc cu materialul de kimonoîntrun fel. Ele sunt numite pungi chimonourideoarece acestea suntobicei realizate din material similar cu robe chimonouri tradiționale.celeurmă, un Maiko japonez nu ar trebui să meargă fără ventilator ei. Acestea suntobicei realizate din hârtie groasă și sunt disponibile întro gamă de culori. Unele au chiarmodele parțiale sau sunt acoperite cu vopsea metalica – sau chiar frunzeaur! Aceste ventilatoare sunt importantedeoarece acestea nu sunt doar elementerecuzită în scopuri estetice. Maiko folosesc fanii lor întro serie de activități, inclusiv dans și ceremonia ceaiului. Acestea suntobicei ținute în centuramătase sau pentru obi acces facil.

Maikos suntobicei găsitejurul regiuniiKyoto,cazulcare acestea continuă să dea spectacoleînaltă clasă pentru profesioniștiașa cum au făcut timpsute de ani. Multe maikos au găsit o chemare pentru a demonstra artele tradiționale pentru turiști și vizitatori,fel ca cele găsite la Centrul Maikoya.
Nu ratați șansaa întâlniastfel de simbol rafinat al culturii japonezeazi!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.