timp ce Tokyo apare viitorul înainte la prima vedere cu panouri sale mari electronice, sistemul feroviar avansat și produse inventive, există câteva domenii careconcentrează asupra trecutului. Geisha au devenit populare în capitala Japoniei, ca cererea pentru performanțe ridicateclasă a crescut în ultimii ani. Având o gheisa sau un grup de aceste doamne sau efectua la o petrecere saufuncție se crede că pentru a aduce noroc, precum și un sentiment de frivolitate șiclasă sofisticate.
Shinbashi Genroku Odori 1908

Shinbashi Odori, 1908

Geisha este o etichetăcare ar trebui să fie folosit pentru a descrie gazdesex feminin profesionale și animatori. Aceste femei sunt renumite pentru promovarea activităților culturale sofisticate cum ar fi grupuri de oameni hosting de divertisment cu ei conversație, jocuri și băuturi. Aceste femei participa la alte activități culturale, cum ar fi pregătirea și servirea ceremonia ceaiuluitimp onorat.

În conformitate cu tradițiile istorice, aceste gheișă trăiesc și lucrează întrun cartierdivertisment.

Există șase districte Geisha în Tokyo, deși ele sunt denumite colectiv ‘Tokyo Roku hanamachi’ sau ‘Six Flower Orașelor’, și includ Shinbashi, Asakusa, Yoshicho, Kagurazaka, Hachioji și Mukojima.

Iată un scurt rezumat al celor două cartiere mai populare și mai mari Geisha în Tokyo:

Asakusa

Acest cartier este o locație turistică popularădeoarece este lângă faimoasa Senso-ji Temple și piața adiacentă. Mulți localnici și vizitatori vin aici după orelelucru săodihnească la restaurante și baruri. The ceainarii geisha (ochayas) și cazare vii (okiyas) sunt situatespatele Templului Senso-ji, ascuns departe de străzile principale. Aceste clădiri încerca să păstreze o arhitectură tradițională șiatmosferă, astfel încât se pare foarte similar cu districtul Gion geiko din Kyoto. Înaintevizita acest domeniu, ar trebui să fie acordată permisiunea de gazdă ceainărie sau mama okiyacare are grijă de gheișele și doamnele tinere care sunt în formare (numite hangyoku). Dacă întrebați prin conciergela hotel, ați putea fimăsură să vă rezervați o masă sau băuturi la una dintre aceste unități. Dacă luați o plimbare pe strada Kannonuralângă Templul Senso-ji, mai alesjurul valoriiamurg, s-ar putea să aruncațiprivire o gheisa sau două călătoresc spectacole seara lor.

Asakusa Geisha

Kagurazaka

DistrictAcesta este un alt punct turistic faimos ca este lângă Castelul Edo. Chiar dacă această zonă este cunoscută pentru tânăra demografică datorită Universitatea Waseda și Universitatea din Tokyo situatapropiere, Kagurazaka are o mână de restaurante somptuoase și scumpecazulcare patroniielită și oameniafaceri vizitează după ore. Unele dintre acestea sunt kaiseki sau restaurante tradiționale japoneze. Kaiseki înseamnă „Arta alimentară“ și aceste restaurante servesc o cină formată din cel puțin șase felurimâncare diferite, fiecare dintrefrumos prezentat și pregătit meticulos. Multe dintre aceste restaurante au o asociere cu o anumită casă okiya sau gheișă, așa că gheișă sunt rezervate pentru anumite persoane ca gazde sau executanți. Faceti o rezervare întrebând personalul hotelului pentru a rezerva o cină cu un artistspectacol în acest cartier. Un loc care a devenit popular cu turisti este restaurantul Sanshuya, ca o gazdă limba engleză vă va însoți șiexplice ritualurile și practicile subtiletimp ce doamnele Geisha pour băuturi japoneze, efectua jocuri și cântece pe instrumentele tradiționale.
Kagurazaka Tokyo
Kagurazaka

Acum aveți toate informațiilepe Geisha DistrictTokyo și contribuția lor la cultura japoneză. Asigurațivă că pentru a verifica siteul web Maikoya Centrul pentru mai multe informațiipriviremodulvă puteți întâlni o gheisa reală la următoarea vizită în Japonia!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.