Kyoto are o istorie bogată de frumusețe și ritual, așa cum este folosit pentru a fi capitala Japoniei peste un an și secole jumătateurmă. Acesta este orașul în care geiko sau gheiselor profesiei originea. La mijlocul secolului17lea, caseleceaielită antrenat femei tinere pentru a servi unui anumit tip de ceai găsite doar în această regiune. Aceste femeicurândînceputdistreze oaspeții cu alte arte tradiționalecum ar fi terendansuri sau jucând instrumente tradiționalecum ar fi shamisen.
Maiko

Doamnelor geiko pot fi găsite în Kyoto astăzi. Ei continuă să ofere aceleași performanțeînaltă clasă pentru profesioniștiașa cum au făcut timpsute de ani. În conformitate cu tradițiile istorice, aceste geikos trăiesc și lucrează în districtuldivertisment al orașului. Există încă multe geiko caseceaicare continuă taxele originalegăzduiesc că geikos au devenit faimos pentru.Geisha

Principalul districtdivertisment geiko în Kyoto este cunoscut sub numeleGion. Acesta a fost împărțit în două comunități: Gion Kobu și Gion Higashi. Ambele au fost declarate o zonă de conservare istorie naturală. Acest lucru înseamnă că eforturile au fost puse i la păstrarea caselor și clădirilor din zonă la fel ca atunci când acestea au fostKyotofost capitala în perioada Edo.


Există trei obiective principale ale Gion care evidențiază prezența geikos care lucrează acolo. Primul, desigureste ceainariicare au devenittotdeauna legate de aceste animatori doamnă. Multe sunt foarte exclusive, deși vizitatorii și turiștii pot organiza o rezervare prinde conciergela hotelul lorKyoto. Dacăpoate aranja un sejur la o casă tradiționalăKyoto ca han Hiiragiya sau Tawaraya, ei au pachete specialecazulcare geikos va găzdui o masă pentru tine si familia sau prietenii.
芸子

altă locație este teatrele tradiționale din cartierul Gion. Deși unele efectua doar în limba japoneză, unele au broșuri limba engleză care descriu detaliile fine în domeniu demonstrat de geikos și maikos. Cel mai popular pentru turisti este Gion Corner. De geikos și maikos se va demonstra o activitate culturalăcum ar fi redarea unui instrument tradițional, o piesăteatru sau chiar un aranjament floral delicat. La sfârșitul spectacolului, un grup de Maiko va efectua un dans timp onorat. Ghiduricăști sunt disponibile astfel încât să puteți apreciadeplin aceste piese.

Setarea finală în Kyotounde puteți vedea celebrul geikos este timpul festivalurilor anuale. Geikos și maikos efectua dansuri tradiționaletimpul anumitor sărbători întro locație stabilită. Cel mai mare este Miyako Odori, caretraduce prin „Dansul Capitalei vechi“. Acest lucru este realizat la Teatrul Kaburenjo, și a fost efectuatfiecare luna apriliepentru sezonulfloarecireșdeoarece 1873. Acest lucru este destulpopulardeci este important să rezervați locuri rapid dacă doriți să participați. Există un dans mai miccursul lunii noiembrie numit Gion Odori. Aceasta se sărbătorește frunzeleschimbare de toamnă, deși există mai puține spectacole la Teatrul Kaburenjo.

Tofuku-ji 15
Acum aveți toate informațiilepe geiko District Kyoto și contribuțiile lor la cultura japoneză. Asigurațivă că pentru a verifica siteul web Maikoya Centrul pentru mai multe informațiipriviremodulvă puteți întâlni o geiko reală la următoarea vizită în Japonia!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.