Dotonbori Top 10 lucruri de făcut

1. Iao fotografie cu un mare magazin DotonboriFirmă
Dotonbori are multeinsigne magazin celebrecare sunt mai mari decât viața! Restaurantul Kani Doraku are un crab gigant cu ghearemișcare, întâmpină vizitatoriiinterior! Un alt restaurant, Zuboraya, a aprins lanternehârtie în formă de pește lovitură! Caracatițe gigant trageurechea pe partea exterioara a multor restaurante, publicitate care takoyaki favoritOsaka sau bile octopi desfundate pot fi găsiteinteriorul! Alte semne includ modele gigant de sushi, dragoni șiconfruntăun atlet în victoria – numit Glico Man.
道頓堀

2. Bucurațivă Privind la anunțurile iluminate imense și neon Becuri
Dotonbori esteasemeneacunoscut sub numele„o stradă care nu doarme niciodată“, și unul dintre motivelese datorează faptului că aceste insigne nu opriți niciodată! Văzând aceste reclame este cel mai binetimpnoaptecând culorile și luminile par să strălucească pe multe dintre clădirilejur. Unele sunt imagini fixe,timp ce alții aluneca între reclame diferite,timp ce câteva au mișcări. Chiarpărți întregi de magazine au lămpineon atașate la acestea. Amestecat cu mari Panourile menționate mai sus, această priveliște uimitoare este un must see pentru orice turist Osaka.

3. Mananca alimentenivel local
Există o zicală japoneză, „Kuidaore până când picătură în Osaka.“ Kuidaoretraduce pentru a se distruge prin extravaganța în alimente, și mulți oameni cred că Dotonbori este cel mai bun loc pentru a face doar asta. Fiind aproape de ocean, Osakacroazieră are caracteristica fructemare și pește proaspăt.asemeneaavând temperaturicaldîn lunilevară înseamnă locuitoriiaici au o mare selecție de legume proaspete pentru a alegela în felurimâncare lor. Mulți localnici bucuramese bulion ca ingrediente proaspete face un, felmâncare mai gustoasăputernic. Magazine alimentare în Dotonbori variazăla chioșcuri alimentare la restaurantelux și multe dintre acestea sunt deschise 24/7!
定番の味わい

4. Încercați dulciuri locale și Cofetarie
Pentru a „kuidaore“ te complet cu alimente, va trebui să aibă un desert … sau doi. Dotonborimândreștemulte punctevânzaredesert care servesc tratează delicioase, cum ar fi inghetata, tarte, prăjiturăbrânză, prăjituri, produsepatiserie și altele. S-ar putea dori chiarun okonomiyaki sau clătite japoneze. Hozenji San Pei și alte restaurante au facilitățicazulcare putețigrătarte! Asigurațivă că pentru a merge la magazindulciuri Glico, după cum veți găsi o gamă largă de dulciuri și arome penu sar fi văzut înainte. Un local preferat este takoyaki aromat Pretz, care pot fi găsite doar în Osaka!

5. Uitate pentru 100magazine Yen
Dotonbori este inundat cu multe magazinede la punctevânzareîmbrăcăminte la chioșcurisuveniruri. În acestea, va fi capabil să găsească martisoare micicare le puteți lua cu tine, cum ar fi dulciurile, staționare mici cadouri, și „Biliken zeul Osaka Norocului“ statui. Existăasemeneaanime și manga magazinedacă sunteți interesat de acest divertisment japoneză. Un magazin ar putea să nu fi auzit de magazin este100 Yen,cazulcare totul este100 Yen! Acestea sunt foarte populare în Japonia și veți găsi atâtmulte elemente drăguț și unice nu puteți găsi oriundealtă parte, sau pentru acel preț ieftin!

6.vedea un teatru japonez Joacă
Există multe cartiereteatru din lume; West End, Broadway, Las Vegas. Dotonbori este una dintre ele deoarece găzduiește unele dintre cele mai vechi teatre din Japonia. Actorii din Japonia visul de a efectua întruna din celemulte teatre din acest cartier și puteți găsi o gamă largă de piesepe ecran. Unele teatre precum Teatrul Yoshimoto arată doar pieseteatrucomedie,timp ce altele prezenta Kabuki, un stil de teatru care folosește măști și dans din Japonia antică. Unele teatre oferă mese cină atunci cândcomanda un biletjoc, așa căcenubucureo noapte în Dotonbori?
DSC_4000

7.vedea o păpușă tradițională
una dintre tipurile de piese prezentate în teatrele de Dotonbori este Bunraku. Acesta este un tip de joccazulcare marionete spun povestealoc de actori. Păpușile acționeazăobicei din piese tradiționale sau basmele populare,timp ce muzica de timp onorat însoțește. Multe vizita aceste spectacole în Dotonbori ca această formăartă originea aiciîn secolul al 17lea. Veți găsimod tipic unul dintre aceste spectacolejoacă la Teatrul Național Bunraku.

8.auzit o muzică de jazz
DupăOsaka auzit muzicăjazzla vizita trupe americane și filipinezi, a devenit un timp trecut celebru și activitatea culturală. Dotonbori folosit pentru a fi căptușite cu salijazz și cafenele, și muzicienijazz internaționale au fost invitați să joace acolo. Jazzcontinuat aici după popularitatea sa stins în alte țări occidentale, transformarea întrun nou gen numit Jazz japonez. Iubirea acestui stil de muzica desfășoară astăzi,cazulcare influențele mai vechi și moderne sunt celebratecătre localnici și vizitatori deopotrivă. Consultați noul Suntory Cinci bar pe strada comercială Tenjindacă doriți să vedeți oameni canelarea la o bataiejazz cool!
Bartender

9. Faceți o plimbarelungul canalului
Dotonborisine este situat lângă un canal, și multe lucruri de interes aparlungul acestei promenadei apos. Dacă sunteți interesat înlua fotografie, nu poți merge singurmodulluminile reflectă în suprafață apos. Dacă doriți să vedeți viațanoapte din Osaka, o plimbarelungul canalului va fi însoțită de interprețimuzică live și sunete din magazineleapropiere. Dacă vrei să impresionezi un tip sau fata, o plimbare aici va oferi multe locuri interesante pentru a explora șioferi o atmosferă foarte romantică pentru amândoi.
道頓堀

10. Hozen-Ji Temple
Printre caracteristicile moderne ale Dotonbori, există un culoar care arată cacazuleste vorba de epoca apuse. Hozen-Ji Yokocho Lane este decorat cu fronturi magazin istorice și bandasine este făcută din piatră, catoate străzile erautimpul perioadei Edo din Japonia. Dacă veți continualungul, veți găsi Hozen-ji. Un motiv frumos pentru a vizita aici estea vedea felinarehârtiejurul templului, care sunt chiar mai frumoasejurul apussoaredeoarece acestea sunt aprinse șidea o strălucire caldă pentru vizitatorii siteului sfânt.
法善寺

Check out alte liste noastrecum ar fi 10 lucruri de făcut în Osaka, 10 Puncteatractie nupoate pierdetimp ce vizita Osaka, și lucruri petrebuie să faci în Shinsaibashi pentru a planifica călătoria perfecta!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.