Dotonbori Topp 10 ting å gjøre

1. Ta et bilde med en stor Dotonbori Shop Sign
Dotonbori har mange kjente butikkskilter som er større enn livet! Restauranten Kani Doraku har en gigantisk krabbe med flytting klør, innbydende besøkende inne! En annen restaurant, Zuboraya har tent papir lanterner i form av slag fisk! Giant octopi lurer på utsiden av mange restauranter, reklame som Osaka favoritt takoyaki eller ramponert blekksprut baller kan bli funnet inne! Andre tegn er gigantiske modeller av sushi, drager og en idrettsutøver ansikt på seier – kalt Glico Man.
道頓堀

2. Nyt ser på de enorme lysreklame og Neon Lamper
Dotonbori er også kjent som ‘en gate som aldri sover’, og en av grunnene til hvorfor er fordi disse skilter aldri slå av! Å se disse annonsene er best om natten når fargene og lys synes å skinne av mange av de omkringliggende bygningene. Noen er faste bilde, mens andre gli mellom forskjellige annonser, mens noen få bevegelser. Selv hele sider av butikkene har neon lamper knyttet til dem. Blandet med de store skilt som er nevnt ovenfor, er dette imponerende skue en må se for alle Osaka turist.

3. Spis lokal mat
Det er et japansk ord, ‘Kuidaore till you drop i Osaka. Kuidaore settes å ødelegge seg selv ved ekstravaganse i mat, og mange tror at Dotonbori er det beste stedet å gjøre nettopp det. Å være nær havet, gjør Osaka cruise funksjonen sjømat og fersk fisk. Også har varme temperaturer i sommermånedene at beboerne her har et stort utvalg av ferske grønnsaker å velge mellom i sine retter. Mange lokalbefolkningen nyte buljong måltider som de ferske ingredienser gjør en sterkere, mer smakfull rett. Matforretninger i Dotonbori spenner fra mat kiosker til fancy restauranter og mange av disse er åpne 24/7!
定番の味わい

4. Prøv lokale søtsaker og konfekt
For å ‘kuidaore’ selv helt med mat, må du ha en dessert … eller to. Dotonbori har mange dessert utsalgssteder som serverer yummy behandler, for eksempel iskrem, terter, ostekake, kjeks, kaker og andre. Du kan selv liker en appelsin eller japansk pannekake. Hozenji San Pei og andre restauranter har fasiliteter hvor du kan grille det selv! Sørg for å ta turen til Glico Candy butikken, så vil du finne et utvalg av søtsaker og smaker du ville aldri har sett før. En lokal favoritt er takoyaki flavored Pretz, som bare kan finnes i Osaka by!

5. Se opp for 100 Yen Butikker
Dotonbori er oversvømmet med mange butikker som spenner fra klær uttak til souvenir kiosker. I disse, vil du kunne finne små pyntegjenstander som du kan ta med deg tilbake, slik som godteri, stasjonære, små gaver og ‘Biliken Osaka guden av hell’ statuer. Det er også anime og manga butikker hvis du er interessert i denne japansk underholdning. En butikk du kanskje ikke har hørt om er 100 Yen butikk, der alt er 100 Yen! Disse er svært populært i Japan, og du vil finne så mange søte og unike elementer du ikke finner andre steder, eller for den billige prisen!

6. Se en japansk Theatrical Play
Det er mange teater nabolag i verden; West End, Broadway, Las Vegas. Dotonbori er en av dem som det vert noen av de eldste teatrene i Japan. Aktører i Japan drøm om å opptre i en av de mange teatrene i dette nabolaget, og du kan finne en rekke skuespill på skjermen. Noen teatre som Yoshimoto Teater viser bare komedie skuespill, mens andre presentere kabuki, en stil av teater som bruker masker og dans fra Ancient Japan. Noen teatre tilby middag måltider når du bestiller en lek billett, så hvorfor ikke nyte en kveld i Dotonbori?
DSC_4000

7. Se en tradisjonell Puppet Show
En av de typer skuespill omtalt i teatrene på Dotonbori er Bunraku. Dette er en type spill der dukker fortelle historien i stedet for skuespillere. Dukkene vanligvis handle ut tradisjonelle skuespill eller folkeeventyr, mens hevdvunne musikk følger. Mange besøker disse viser i Dotonbori som denne kunstformen oppsto her i det 17. århundre. Du vil vanligvis finne en av disse viser spiller på National Bunraku Theatre.

8. Hør en Jazz Music Session
Når Osaka hørte jazzmusikk fra å besøke amerikanske og filippinske band, ble det en berømt fortid og kulturell aktivitet. Dotonbori pleide å bli foret med jazz haller og kafeer, og internasjonale jazzmusikere ble invitert til å spille der. Jazz fortsatt her etter sin popularitet falmet i andre vestlige land, transformerer til en ny sjanger kalt japansk jazz. Kjærlighet til denne type musikk bærer på i dag, der eldre og moderne påvirkninger feires av lokalbefolkningen og tilreisende. Sjekk ut den nye Suntory Fem bar på Tenjin handlegaten hvis du ønsker å se folk grooving til en kul jazz takt!
Bartender

9. Ta en spasertur langs kanalen
Dotonbori selv ligger ved siden av en kanal, og mange ting av interesse skje langs denne vassen promenade. Hvis du er interessert i å ta fotografering, kan du ikke gå forbi hvordan lysene reflektere i det våte overflaten. Hvis du ønsker å se nattelivet i Osaka, vil en tur langs kanalen være ledsaget av levende musikk artister og lyder fra de nærliggende butikkene. Hvis du ønsker å imponere en fyr eller jente, vil en tur her gir mange interessante steder å utforske og gir en svært romantisk atmosfære for dere begge.
道頓堀

10. Hozen-Ji Temple
Blant de moderne funksjonene i Dotonbori, det er et kjørefelt som ser ut som om det kommer fra svunnen tid. Hozen-Ji Yokocho Lane er dekorert med historiske butikk fronter og kjørefelt selv er laget av stein, som alle gatene var under Edo perioden i Japan. Hvis du fortsetter med, vil du finne Hozen-Ji Temple. En vakker grunn til å gå her er å se papir lanterner rundt tempelet, som er enda vakrere rundt solnedgang som de er tent og avgir en varm glød til besøkende på dette hellige stedet.
法善寺

Sjekk ut våre andre lister som 10 ting å gjøre i Osaka, 10 Severdigheter du kan ikke gå glipp mens du besøker Osaka, og ting du må gjøre i Shinsaibashi å planlegge din perfekte tur!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.