Hvordan Sett på sminke som en Maiko

A Maiko er en etikett for en dame som studerer til å bli en entertainer i Kyoto, fullt utdannet i japanske hevdvunne kunst. Hun vanligvis tar på sminke for å gjøre henne huden ser blekere, samt fremheve leppene og øynene. Dette kalles shironuri stil som kan oversettes til ‘japansk tradisjonell hvit stil’, og er oppkalt etter den hvite stiftelsen brukt. Maikos slitasje tradisjonelle makeup produkter, samt gjenskape sine berømte øye og leppe former i tråd med teknikker overlevert fra det gamle Japan.

Det er en rekke makeup elementer som maikos bruker og de har en tradisjonell japansk navn. Disse inkluderer:
Bintsuke Abura: En soya-basert voks brukes til å hjelpe grunnlaget lim holde på og ser glatt. Det beskytter også huden fra makeup komme inn i porene og forårsaker irritasjon senere.
Beni-hake: En tradisjonell liten pensel, vanligvis laget av geitehår. Vanligvis brukes til å påføre øye og leppe linjer i Japansk stil makeup.
Bintsuke Abura: En olje eller voks blanding som anvendes før japansk hvit fundament utgjør påføres. Dette er for å hjelpe lim pinne til huden, samt stoppe porene blir tilstoppet.
Lysing: En tradisjonell kost, vanligvis laget av geitehår. Vanligvis pleide å bruke den hvite fundament i japansk stil makeup.
Kabuki oshiroi: Den hvite foundation eller lim.
Komata: Den japanske navn på nakken. Dette blir sett på som en sensuell område på en kvinne.
Kona oshiroi: Et hvitt pulver som vanligvis brukes til å jevne ut den hvite pasta fundament.
Shironuri: Dette ordet betyr ‘malt i hvitt’. Dette navnet er gitt til fargen på foundation som skaper den unike Maiko utseende.

Prosessen med å sette på makeup for en maiko er tidkrevende, og de fleste trenger en annen person til å hjelpe dem å sette den på. Trinnene i å sette på tradisjonell japansk sminke er nedenfor.

1. For det første må huden være forberedt før makeup er satt på. Du bør vaske ansiktet grundig og fjern eventuelle produkter eller rester. Pensel eller våte øyenbrynene slik at de holder seg flat og i form mens du legger på makeup. Profesjonelle maikos bruke en blanding kalt bintsuke Abura på deres hud og øyenbrynene så grunnlaget festes bedre. Maikos anbefaler å sette håret opp nå for å hindre den fra å bli dekket av produkter og ødelegge feilfri utseende du oppretter.

2. Hvit foundation eller shironuri lim er nå utarbeidet. Dette fundamentet ble laget en gang med bly, men er nå gjort ved hjelp av hvitt pudder eller mer tradisjonelle rispulver. Kabuki oshiroi fundament pakker kan nå kjøpes for å gjøre grunnlaget søknadsprosessen enklere. Tradisjonelt vil pulveret trenge å bli malt og blandet med vann inntil en jevn pasta ble dannet. Mer moderne ingredienser bety at det å gjøre pastaen kan forenkles. Når den hvite grunnlaget lim er riktig konsistens, gjelder det for alle områder i ansiktet. Mange maikos bruke tradisjonelle hake børster for denne prosessen, men kosmetiske svamper fungerer også. Fokuser på å prøve å oppnå den samme konsistens og glatthet til alle områder.

3. Hvis du ønsker, kan et lag med kona oshiroi pulver brukes. Dette pulver jevner ut pastaen under og gir en glans til den hvite fundamentet. Et bredere hake børste, pulver puff eller fundament børsten kan brukes her.

4. maikos gjelder også den shironuri fundamentet til sin hals, ører, øvre bryst og øvre del av ryggen. Et område som ikke dekkes er nakken eller komata. En ‘V-form’ er etterlatt så maikos naturlig hudfarge viser. Dette blir sett på som en sensuell området, og dette komata området vil peak ut subtilt når kimono kappen er satt på. I spesielle tilfeller, for eksempel helligdager eller når en maiko blir en geiko for første gang, kan en ‘W forme’ være umalt stedet. Det er også viktig å huske at vise frem et band av huden ved hårfestet forblir urørt. Dette er et tegn på at maikos er seg sitt eget hår, og har ikke earnt parykker at Geiko Dameklær.

5. Neste er male over øyenbrynene. I eldre tider ble knust trekull anvendt. Dette har blitt erstattet med øyenbryn liners og blyanter. Maikos bør ha tynnere svarte øyenbryn, med en tynn linje med rød eller rosa under. Fagfolk nevne at farging av bryn bør gjøres forsiktig, fordi hvis det gjøres feil alle tidligere lag med sminke må fjernes og startet på nytt. Dette tipset bør også vurderes for resten av makeup instruksjonene for å gjøre med eyeliner og øye blyanter.

6. Contouring rundt øynene er et viktig skritt for noen makeup artist, og maikos er de samme. Moderne eyeliner produkter brukes, men bør være svart. Skissere både topp og bunn områdene rundt øynene, fra caruncula til det ytre hjørnet. Mange Maiko design har en liten ‘vinge’ eller flick nær den ytre hjørnet hvis du ønsker å inkludere dette, men det må være symmetrisk til design på det andre øyet.

7. Etterpå legger vi den røde sminke rundt øynene. Det første området er rundt caruncula, eller det indre øyet ved siden av nesen. En liten nedover flick er lagt for å gjøre øyet ser større ut. Dette flick bør bare være en halv centimeter eller så i lengde og er vanligvis gjort med en rød eyeliner eller blyant. Det neste området rundt øyet er nær det ytre hjørnet. En liten sirkel av rødt skal trekkes og farget i, enten med en eyeliner eller øye blyant. Denne sirkelen bør bare være en centimeter eller så i diameter og skal begynne der midten av iris er. Denne konstruksjonen omfatter både ytre områdene av øyelokket og under og øye, men du bør satse på sirkelen for å vises mer på øvre øyelokk, hvor du har lagt din svak eyeliner flick. En enklere design er å legge rød eyeliner over og under de sorte linjene allerede trukket på, som starter i tråd med iris.

8. Anvendelse av rødme setter hverandre maiko fra Geiko. Geiko foretrekker en mer subtil utseende, mens maiko bruke mer rosa og rødt i sitt utseende. Dette er mye brukt i blush rundt kinnene, så velg enten rosa eller røde toner til kompliment utseende. Mange Maiko kommentar at rødme bør brukes med måte, som du ikke vil rødme å ta over den hvite grunnlaget du har lagt inn tidligere. Du kan sette din blush på med en hake pensel, men en blush børsten kan brukes i tillegg.

9. Det siste trinnet av å sette på maiko sminke er leppestiften. Leppestift i gamle Japan ble først gjort ved å ekstrahere fargestoffer fra rød safflower, blande det med vann og deretter lage en glans med sukkerkrystaller. I dag er det leppestift vanligvis anvendt med en liten leppe børste eller beni-lysing. Grunnen til at en pensel brukes er slik at maiko eller makeup artist kan farge bare en del av leppene i rød leppestift. Dette er fordi leppene er dekket i hvit foundation, og du kan skape en illusjon av mindre, pouty lepper. Dette utseende dateres tilbake til tidlig geisha og Maiko dager, så leppene ser mer feminin til tradisjonelle japansk estetikk. Mange retningslinjer for hvordan leppestift er brukt er fortsatt håndheves. Første års lærling maikos bære bare leppestift på en liten del av bare underleppen. Når de har mestret noen teknikker, kan de maikos bære både leppestift på både øvre og nedre lepper. Noen Maiko fortsatt holde med tradisjonelle leppestift ingrediensene og bland sukker i deres leppestift – noe som gjør sitt ansikt søt å se og smake!

Hvis du har tid, se på nettet for elektronisk opplæring og trinnvise instruksjoner til hvordan du skal nå dine Maiko make hjemme! I tilfelle du gjør det, kan det være lurt å vite hvordan du tar alle disse lagene av sminke av igjen! Det er nye makeup fjerning blandinger som har blitt designet spesielt for shironuri lim. Mange makeup artister anbefaler andre makeup fjerning våtservietter, men noen maiko har delt som baby olje er en annen stor makeup remover.

Of course, hvor mye sminke en maiko bærer avhenger av hendelsen hun deltar. En mer formell hendelse krever tyngre makeup, så vel som mer forseggjorte klær. Dommer og styling teknikker blir undervist i mange år mens Maiko er trening, da det er ventet at de vil være i stand til å gjøre riktige valg for seg selv før de oppgraderer. Dette inkluderer å sette på alle lag av sminke av seg selv. Mange talent Maiko har denne prosessen forkortet til tretti minutter eller mindre!

Maikos er vanligvis funnet rundt Kyoto-regionen, hvor de fortsetter å gi høy klasse forestillinger til fagfolk som de har gjort i hundrevis av år. Mange maikos har funnet et kall til å demonstrere sine tradisjonelle kunst til turister og besøkende, akkurat som de som finnes på Maikoya Center.
Ikke gå glipp av en sjanse til å møte en slik raffinert symbol på japansk kultur i dag!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.