Definisjon:
Origami er muligens den mest kjente av alle Japans kulturelle aktiviteter. Dette er praktisert som en kunst der papiret er brettet for å lage et utvalg figurer, inkludert dyr, blomster eller mennesker.

Historie:
Under det sjette århundre, ble papiret innført til Japan fra Korea og Kina av buddhistiske munker. Det var svært kostbart, og ble først foretatt med plantefibre. Kun spesielle helligdager eller seremonier hadde origami dekorasjoner. Tidlig tradisjoner med origami inkluderer å lage sommerfugler for tradisjonell japansk bryllup og spesielle origami figurer som fulgte dyre gaver til lykke. Snart ble dette en nasjonal siste tiden og er nå praktiseres over hele verden.
origami

Origami Vocabulary:
Hanshi: Håndlaget papir

origami som du kan gjøre hjemme:
1. Samle origami papir (og en linjal hvis du er ny). Normal papir er greit, men du må sørge for at det er i form av en firkant. Jo større torget, vil lettere folde være. Du kan finne origami papir i de fleste båter butikker og du vil det er tynnere og mer fleksibel. Alternativt kan du ofte finne mer tradisjonelt innredet papir online.

2. Har instruksjonene klar for origami design som du ønsker å kaste. Jeg ville sjekke ut online eksempler som http://www.origami-instructions.com/. Disse trinnene skal skissere hvordan å brette en origami fan.

3. Start med den hvite siden av papiret folding oppover. (Hvis du ikke har en farget stykke papir, kan du tegne din design først og deretter fortsette med instruksene.) Brett langs bunnen en centimeter i bredden. Hvis du har en linjal, kan du trykke hardere ved å kjøre linjal langs presset kantene.

4. Vend papiret over slik den fargede siden vises nå. Ikke skyv den nye klaff.

5. Brett langs bunnen en centimeter i bredde igjen. Det vil være lettere som din tidligere fold vil skape en guide for deg å følge. Hvis du har en linjal, kan du trykke på kantene igjen.

6. Brett papiret om igjen slik den hvite siden er vist. Igjen fold på en annen linje.

7. Vend over inntil dekorert tegn vises. Brett en annen linje. Terpe disse trinnene til alle hele siden er kastet inn i en stripe.

8. Rundt en centimeter merket fra siden, gjør en ny fold. Husk å bruke linjal hvis du vil. Hvis du gjør dette med et barn, de liker det nærmeste slutt på pilen stiftes.

9. Åpne opp hver side slik at viften er opprettet!
Origami

Morsomme fakta om Origami:
1. Origami stiler og teknikker fortsette å ekspandere. Flere stiler med hardere teknikker som har blitt populært i det siste inkluderer komplekse origami, matematisk origami, modulær origami, våt folding origami og origami tessellations.

2. Dagens møte med origami er Yoshizawa Akira. Han er anerkjent stormester av origami og far til moderne kreativ origami. Han er kjent for fusing geometri og kunst sammen. Yoshizawa var selvlært, og ble interessert i origami når en jente ga ham et papir båt da han var barn.

3. Samuraiene i Japan ville ga hverandre origami gaver kjent som Noshi. Disse tok form av fisk fra biter av papir brettet mange ganger, og ble ansett som en lykke token.

4. Det er en japansk koner tale at hvis du kastet tusen papir kraner, kan du få et ønske. Det er en vakker historie om en jente som heter Sadako som forsøkte å gjøre dette etter at hun ble syk. Hvis du ønsker å lese Sadako historie, Sadako og Thousand Paper Cranes er en bok av Elenor Coerr.

5. Den største origami kranen hadde et vingespenn på nesten 82 meter eller 268 fot og 10 inches. Mange små origami sider ble limt sammen for å lage et enkelt stykke papir som målte 100 meter ved 100 meter. Denne posten er holdt av Freds Piece prosjektet ved Hiroshima Shudo University i Hiroshima, Japan.

6. Fra den største til den minste! Den minste origami Kranen ble laget av papir som hadde dimensjonene av en millimeter for en millimeter. Amanuensis Watanabe behov for å bruke et mikroskop og synål for å gjøre kranen! Han fullførte denne posten på Nigata University, Japan.

7. Den lengste krans laget av origami tiltak på 7000 meter! Det er 4,3 miles! Det ble skapt av Hiroshima Spesial Support School i Japan.

8. Selv om ikke akkurat origami, er en annen kulturell papir håndverket fra Japan kalles Kirigami. Mens origami gjør sine figurer ved å brette bare, innebærer Kirigami kutte også. Mer komplekse former og kunst med negativ plass kan opprettes. Disse kunstverkene er mer delikat enn origami og er definitivt verdt en titt.

9. En moderne vri på den origami kunstform har dukket opp med origami popup design. Dette ble opprettet av Masahiro Chatani i 1980, og han og Keiko Nakazawa har mange bøker utstillingsvindu glans og skjønnhet i denne nye kunstformen.

10. En god online ressurs hvis du ønsker å fortsette på egen hånd origami reisen er funnet på http://www.origami-instructions.com/. Dette er en serie av online tutorials og workshops for å hjelpe med trinnene og teknikker du trenger for å lage origami. Det finnes også tusenvis av YouTube-videoer for å hjelpe deg så godt.
Origami

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.