Definiție:
Furoshiki este actul de ambalaj elemente importante din pânză japoneză. Aceasta este văzută ca o activitate culturală și artistică este în designul său. Haine, produse alimentare, cadouri și alte articole sunt învelite în aceste cârpe decorate. Pânza utilizată pentru placarea este menționată ca furoshiki.

Istoric:
Această activitate culturală are legături cu sento sau japoneze băile publice datează din secolul al optulea. Bărbații și femeile care au vizitat băile vor împacheta hainele în pachete separate. Aceste impachetari decorativeînceput să apară pe piețelemărfuri ca au fost învelite cu cârpe similare decorate șileagă tehnici. Aceste lavete au fost realizate din bumbac și in. Acest lucruevoluat în diferite țesături și modele, precum și tehnici mai complexevânzare legată. În timpurile moderne, hainele furoshiki pot fi găsiteasemenearealizate din matase, nailon și alte materiale. Aceste cârpe vin întro gamă de dimensiuni pentru a încheia elemente specifice.
Furoshiki

Vocabular Furoshiki:
Otsukai Tsutsumi: Basic folietransport în stilul furoshiki.
Shibori: Stilul tradițional de vopsire pe mătase sau țesăturicânepă pentru a face cârpe furoshiki.

Furoshikiambalarecare le poti face acasa:
1. Adunați pânză pedoriți săutilizați. O batistăbumbac sau eșarfă este binedacă nu aveți o cârpă furoshiki japoneză, dar trebuie să vă asigurați că este în formă de pătrat sau dreptunghi. Cu cât mai mare pătrat, cu atât mai ușor plierea va fi. Puteți găsicârpă furoshiki Decorată în supermarketuriAsia. Alternativ, puteți găsimulte ori lavete tradiționale furoshiki desene și modele onlinecum ar fi lavete Shibori vopsite.

2. Adunați caseta pe care doriți săacopere. Ar trebui să fieformă dreptunghiularăiar dimensiunea ar trebui să fiejurul valoriiun sfert din pânză pedoriți săutilizați.

3. Au instrucțiunile gata pentru proiectareaambalaj furoshikicare doriți să renunțe. Aș verifica exemple onlinecum ar fi http://furoshiki.com/technique_basic_wrap. Acești pași vor sublinia modulsăplieze o folie furoshikibază,asemeneacunoscut sub numeleotsukai Tsutsumi.

4. Începeți cu partea inferioară a cârpei orientatăsus. Așezați cutia în centru. Rețineți că există două colțuri orizontale și două colțuri verticale.

5. apuca unul dintre colțurile verticale și înfășurațil sub caseta.

6. Înfășurați ultimul colț vertical pe parteasus și înfășurațiljurul valoriicutie. Dacă există orice materialexces, pliați peste ca mai jos.

7. Folosiți colțuri orizontale ca o cravată. Împachetarea dvs. furoshiki este acum terminat!
Furoshiki

Lucruri interesante despre Furoshiki:
1. Există mai multe stiluriambalaj furoshiki pentru o serie de articole. Unele stiluri cu tehnici mai greu includ un stil sactransport, stilambalaj sticla, stilfloriambalaj și stiluri diferite pentru diferite dimensiuni de cutii.

2. Utilizări moderne ale furoshiki au inclus ambalaj cadouri, pungi pentru transportulcumpărături sau ca accesoriiîmbrăcămintecum ar fi esarfe, curele sau bandane. Mulți au folosit furoshiki ca o parte din stilul lorviață eco-friendly și minimalist. Motivele pentru aceasta includ salvarea cantitatea de hârtieambalaj, precum și limitarea numărului de elemente achiziționate întro singură călătoriecumpărături.

3. Popularitatea furoshiki a crescut recent ca oamenii folosesc tesatura personale ca transporta saci reutilizabile în stilul furoshiki. Ministrul japonez al Mediului, dna Koike,aprobat utilizarea de cârpe furoshiki pentru a minimaliza utilizarea de pungiplasticcumpărături în magazineîn 2006.

4. Dna Koikeaprobatasemeneaun nou tip de pânză în scopuri furoshiki în timpul ei ca ministru al Mediului. Această pânzăfost făcut din sticleplastic reciclate și concepute în stilul de picturi tradiționale japoneze. Această pânză, numit furoshiki mottainai,traduce prin „pânză deșeuri rușinos“deoarece este menit să prezinte modulcoșulgunoi pot fi reciclate și transformate în ceva frumos.

5. Popularitatea furoshiki a fost idealizat în cultura japoneză modernă ca o modalitatea acoperi și transporta cutiiprânz. Multe prânzuri japoneze sunt făcute în cutii bento, și produse alimentare în aceste recipiente sunt cunoscute pentru prezentarea lor complicate și atent. Acoperirea este văzută ca ultima notă personală atunci când pregătește un prânz bento. Pânza furoshiki careinfasoara casetaprânz este menit săpotrivească cu culoarea și stilul de prânz.

6. Un alt obicei japonez folosind furoshiki include oferirea de cadouri. O pânză furoshiki ar trebui să înfășurați un cadou alesgrijă.cadou are o lungă tradiție în Japonia, care este văzută ca o ocazie socială și obligație. Aranjamenteafaceriîn specialnu ar trebui să aibă loc fără schimbul de cadouri. Prezentarea cadou este chiar mai important decât darulsine, prin urmareimportanța ambalajului furoshiki implicate.

7. Shibori sau stilul tradițional de vopsire pânză furoshiki (menționată mai sus) datează din secolul al optulea. Împăratul Shomudat pânză colorată în tehnica Shibori ca o jertfă la Templul Todai-ji din Narajurul același timp. Tehnicaa face pânză shibori este similar cu tie-dye, deoarece pânza este răsucit întrun moda face anumite tipare. Culoarea tradițională a colorantului utilizat este purpuriu.

8.timp ce nu chiar furoshiki,altă ambarcațiunepliere culturale din Japonia se numește origami. Tehnicipliere similare sunt utilizate pentru a plia hârtie întro serie de forme. Unele modele origami includ animale, flori sau oameni.

9. Tehniciambalaj japoneze au fost folosite pentru a face un nou tip de pantof numit „Furoshiki“către producătorii Vibram. Pantofulînfășoarăjurul piciorului și este ținută împreună cu benzi Velcro. Sania furoshiki se spune că sunt mai flexibile decât alte pantofi. Există stiluriaer liber, precum și modeleiarnă șiboot.

10. O bună resursă online dacă doriți să continuați pe cont propriu călătoria furoshiki se găsește la http://furoshiki.com/techniques/. Aceasta este o serie de instrucțiuni online pentru a ajuta cu tehnicile si stilurile petrebuie săîncheie cârpe în stilul furoshiki. Existăasemeneacâteva videoclipuri YouTube pentru a vă ajuta,asemenea.
more bandana furoshiki

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.