Konsten att Bonsai formning och träd utbildning kallas en av de äldsta och mest intrikata konst i branschen för botaniska och trädgårdsarbete.

Ordet bonsai härstammar från den japanska ord “bon”, det vill säga facket och “sai”, som betyder träd, med en bokstavliga betydelsen av att skapa / plantera miniatyrträd på en bricka. Även om det ursprungligen startade i Japan, det finns liknande traditioner som praktiseras i andra länder och kulturer, såsom konsten att “hon-non-bo” i Vietnam och “Penjing” i Kina.
bonsai tree

Dessa levande, miniatyr naturliga mäster öka kraftigt i estetiskt tilltalande och ekonomiskt värde som trädet mognar över tiden. Det finns en mängd olika stilar av bonsai träd, liksom många olika typer av träd som kan användas för att plantera en bonsai. Stilar från Bonsai inkluderar formell upprätt, informella upprätt, lärda, kaskad, flotte bonsais och semi-kaskad, som alla kan variera förvånansvärt i storlek från miniatyr till stora. Dessutom kan både fruktträd och blommiga träd kan användas för denna konst.
Flowering bonsai

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.