1. cumpărături întrunul dinmulte centre Departamentul
Umeda, sau districtul Kita, are multe cladiri comerciale care alcătuiesc centrul orașului. Unele dintre cele mai renumite sunt Hankyu Store și Daimaru Department Store. Veți găsi branduri high-end, alăturirestaurante, baruri și magazine mai mici. Multe dintre aceste magazine au mai multe etaje, inclusiv niveluri subterane, astfel încât cumpărături aici poate dura ore. Faceți cumpărături nu este doar o zicală, așa cum se poate întâmpla literalmente inUmeda Centre Departamentul!
Central Hall of Hankyu Department Store, Osaka

2. Păstrați un ochi pentru Out noutate Magazine
magazine japoneze dețin deja un sentiment de noutate pentru turisti ca semnele si elementele oferite sunt diferite de cele găsite la domiciliu. Unele magazinegăsesc în zonele enumerate aici se bazează pe o temă sauinteres, șigăsi aceste pietre mici este atâtinteresant. Kiddy Land Osaka este una dintre cele mai mari magazinejucării din Japonia. Estesiguranta una dintre cele mai distractive ca sunt mascotelemersjosjurul valorii, spațiievenimentecazulcare vă puteți face fotografii și o colecție de suveniruri. Puteți găsi un centru pokemon la garaOsaka pentru toate nevoile dvs. Pokemon. Chiar dacă nu sunteți un fan,vine pentru a vedea afișajele poate fi un deliciu pentru cei tineri la inima. Joshin Super Kids Land Honten este un anime și manga magazin mare pentru cei care sunt fani.celeurmă, Covo vinde mărfuri generale pop francez minunatcum ar fi stationaries, Articolemasă, ornamente și alte bibelouri drăguț.
Pikachu

3. Exploreaza Grand Front Osaka
Un alt loc pentru a mergecumpărături și explorarea este clădirea Grand Front Osaka. Nu numaideține magazine și restaurante, darasemeneaapartamente rezidențiale și un hotel. Această locație este pe această listă ca o oprire interesantăinteriorul clădirii este Centrul Panasonic. Acest brand electronic are propriul showroom, care este impodobita cu cele mai noi dispozitive și electronice pentru tine pentru a vedea șiinteracționa cu.altă experiențăați putea fi interesat este + STYLE Made in Japan. Situat în aripasud a clădirii, puteți face propria geanta originalafolosind o serie de materiale colorate, benzi și curele. Este un pic de dimensiunea costisitoare, darcazulcare altcinevapoate să design personalizat propria geantămână elegant ?!
Osaka

4. Vizitați Osaka Station orașul
numit ca fiind unul dintre cele mai elegante stațiiJaponia, această locație are mai multe de oferit decât doartransport. Aici puteți explora întâmplărilor pe de Umeda ca acoperișulsticlă va permite să urmăriți persoanelemai jos intra și ieși din trenurile lor. Ea areasemeneanumeroase grădini și ferme pe rooves clădirilor dacă doresc săpetreacă un pic de timp în natură. Check out său ceas celebruapă în clădirea PoartaSud – este singurul din lume!celeurmă, acest spațiu dețineasemeneanumeroase magazine și restaurantedacă vă simțiți nevoiaacumpărături aici.
OSAKA STATION CITY

5. Magazin la whity Umeda
whity Umeda tradus înseamnă „orașul alb renăscut“ după ce a fost renovat în 1987. Acest centru comercial se află în districtul Umeda și deține peste două sutemagazine – dar este totulsubteran! Aici veți găsi magazineîmbrăcăminte, cosmetice, pantofi, bijuterii și multe altele. O fantana din centrul emite o ambianță frumoasăîn cazulcare doriți săoprească la un restaurantapropiere.
Underground Street

6.Ride roata Ferris la Hankyu Entertainment Park
Imaginațivă dacă un parcdistracțiifostinteriorul unui mall. Asta e Hankyu Entertainment Park pentru tine. Primul lucruîl vedeți pe exteriorul clădirii este Hep Cinci Ferris Wheel,cazulcare puteți avea 360 de grade din Osaka.interior, veți găsi o serie de magazine și facilitățidivertisment. Mulțibucurămagazinemodă pentru adulți tineri, restaurante si salajocuri Sega. Veți găsiasemeneamulte personaje amuzanteinteriorul clădirii, care include o mare balenă roșu agățat de tavan. Decieste aceasta doar un locdivertisment? Este într-adevăr un mall? Nu contează ce răspunsurilele găsiți, te vei distra vizita aici!
Ferris Wheel @ Night

7. Fotografii luați la Templul Shitennoji
Acest templu estefelfrumos ca acesta este valoros pentru oamenii din Osaka. Shitennoji Templulfost primul templu budistJaponia și construcția ei scoateevidență multe aspecte religioase din poziționarea sa, straturileinclus și scopul consacrând celor patru regi cerești ale budismului. Acest sitefost inclus pe această listă pentru perspectivele salefotografii uimitoare (mai ales atunci când este aprins în timpul nopții), ca un loc sărelaxeze în ocupat orașul Osaka și ca o oportunitatea vedea arhitectura veche japoneză prima mână.
Shitennoji Temple

8.vedea clădirea Umeda Sky noaptea
Există două motive pentru a face o excursie la Sky Building Umeda, iar cel mai bun timp pentru a vedea cel mai bine este pe timpnoapte. Primul motiv estea vedea grădinilor suspendate, ode „Grădinile Suspendate din Babilon“. Lumini si alte decoratiuni luminoase apartotjurul, ceeaface turnulsine aparviață. De acolo, puteți vedea orașul în splendoare360 de grade.celeurmă, puteți vedea stiluri arhitecturale moderne și materiale, așa cum apare ea cacazultoată această clădire este făcută din sticlă. Dacă doriți, puteți explora magazineleinteriorul clădirii Sky Umeda, care includ baruri, restaurante și cafenele. Dacă aduc un iubit aici, puteți cumpăra un lacătformăinimă să plece în partea de sus a acestei clădiri. Dragostea ta va fifelstudiu ca această blocare, consacrattotdeauna la această destinație romantică.
Osaka City view

9. Consultați Galeria Hankyu Umeda
Acesta este un punct interesantpe această listă ca exponatele în schimbarea galerie destuldes. În orice caz, o vizită la Galeria Hankyu Umeda la etajul nouă al Departamentului Store Hankyu va impresiona. Exponate anterioare includ elemente din garderoba personală Grace Kelly, o expozițiebunuri nordice si Valentine Expo ciocolatacareinclus degustari si mostre. Expoziția actualătimpul martie 2017 este „Moser: Republica Cehă Venerabilul Studio Boemiasticlă“. Demonstratiisticla gravura va fi pe ecran, precum și piese din colecția. Uitatisi s-ar putea găsi ceva venerație-inspirat!
Cutie & the Boxer 02

10. omagiile la Tsuyunoten Altar
sanctuare pot fi găsite pe străzile laterale mici din Japonia, dar acesta acceptă rugăciunilela două tipuri foarte diferite de credincioși. Primul este oameniiafaceri locali care doresc noroc înainteface o afacereafaceri. Al doilea sunt tineri îndrăgostiți care omagiile în onoarea Sonezaki Shinju. Sonezaki Shinju este o piesăteatru, similar cu Romeo și Julieta,cazulcare iubitorii nuputut fi împreună șisuicid atâtangajat. Acest lucru presupune sa întâmplat la acest altar în 1703 și un dramaturg japonezspus povestea lor în jocul său, Sonezaki Shinju. Vino vizitadacă doriți succes întro afacere sau cu relația ta actuală.
Ohatsu Tenjin Shrine

Check out alte liste noastrecum ar fi 10 lucruri de făcut în Osaka, 10 Puncteatractie nupoate pierdetimp ce vizita Osaka, și lucruri petrebuie să faci în Shinsaibashi pentru a planifica călătoria perfecta!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.