mai nou centruactivitate cultura Maikoya Osaka- Japonia și cel mai bun lucru de făcut în Osaka

Maiko Osaka

Entrance of Maikoya Osaka

Bine ați venit la Maikoya Osaka. Gazda din Japonia primul gheișă cafenea și o experiență cultural unic locîntâlnire pentru călători și rezidenți deopotrivă. Aceasta este o clădire aproapeShinsaibashi, în inima orașului încă departe de mulțimile zgomotoase. Acestafost construit pe o proprietatecazulcare o casă reală gheișăstat până la mijlocul anilor 1980. În momentulcare pășiți în clădire călătorești înapoi în timp.


Gheiselor Cafe este simpludar uniccu ukiyoes tematice gheise agățat pe pereți și unele memorobilia din anii ’80. Există unele tabelefel ca orice alte scaune cafe și tatami stil. Un Maiko în formare întâmpină oaspeții și le servește mâncarea sau băuturale comandă. Ei se numesc Osaka gheișăcare este destuldiferit deKyoto și Tokyo Geisha Geisha. De specialitate al cafenelei esteceai verde și auriu fulg înghețată.dată pe zi servesc Kobe sandwichuricarnevită la numai 4 persoane care rezervă în avans.
Geisha Cafe

Geisha Cafe

etajul 3 găzduiește o colecție unică de kimonos frumoase și mici modele de temple și altare. Sunt superbe oglinzistil japonez pentru make-up și camere spațioasemontare. Cea mai bună parte este personalul vă asistă cu make-up, păr face și, desigurpurtarea yukata sau kimono. Fundalurile sunt uluitoare și ideale pentru fotografiere kimono fotografie atunci când crezi că este cald sau frig afara.

Display at the kimono room

Display at the kimono room

kimono photoshoot

kimono photoshoot

Kimono Display

Kimono display

Etajul 4 are 3 teme diferite. Te plimbi pe podeatimp ce sentimentul tatami 3 perioade distincte ale istoriei japoneze. Pe partea dreaptă foarte stabilește secțiunea ceremonia ceaiuluicazulcare un tokonoma și un FUSUMA tradițional sunt frumos afișate. În mijloc, există 2viață samurailordimensiuni cu patru steagurirăzboi diffent cu crestelefamilie de 4 daimyo diferite. Pe partea stângă o uchikake beatifulîmpreună cu picturi reprezentând perioada Heian și oferind ju-ni-hitoe. Acest etaj esteasemeneafolosit pentru a avea activități culturalecum ar fi caligrafie, furoshiki și ikebana.

Samurai Osaka

Samurai Osaka

Samurai Experience in Osaka

Samurai Experience in Osaka

Tea ceremony experience in Osaka

Tea ceremony experience

Tea ceremony

Tea ceremony experience

Etajul 5 este o bucătărie tradițională japoneză decorate cu mobilier din lemnstil Meiji cu mese reglabile. Vizitatorii pot găti mese stil japonezde la celebritati localecum ar fi takoyaki și okonomiyaki la sushi și wagashi. Bucataria areasemeneaartefacte culturaleinclusiv displayHina Doll și diferite tipuri de articolebucătărie făcute din bețebambus.

Fie că doriți să aveți un mâinile pe experiența culturală sauafla mai multe despre cultura japoneza Maikoya Osaka trebuie să fie în lista ta.
Disclaimer: Clădireacare se află Maikoya Osaka folosit pentru a fi o casa gheișăpână la sfârșitul anilor 80;toate acestea,prezentnu este o casa gheișă sau Okiya. Maikoya Osaka este o facilitateeducație culturală. Gheiselor care lucrează la Maikoya nu sunt oameni care au trăit în Okiya de anizile. Principalul obiectiv Maikoya este promovarea meșteșugurilor japoneze și arte și Maikoyasiguranță nu respectă codul deKyoto sau Tokyo case Geisha sau afiliat cu orice asociație okiya sau gheișă.

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.