Puncteatractie nupoate pierdetimp ce vizita Osaka

1. Osaka Castle
Acest reper celebru este situat în inima orașului Osaka și peisajele sale pitorești are vederi careschimbala sezon la sezon.vizită în primăvara este uluitoareașa cum aparecazul înflorile din numeroasele parcuri sunt peste tot. Excursiijos sunt populare aici, pentru a vizualiza diferitele structuri istorice și altareinteriorul zidurilor castelului. Dacă aveți timp, puteți vizitainteriorul castelului, care are un muzeu care deține un impresionant depozitarme samurai.
Osaka Castle

2. Shitennojitemplu
Acest estefelfrumos ca acesta este valoros pentru oamenii din Osaka. Shitennoji Templulfost primul templu budistJaponia și construcția ei scoateevidență multe aspecte religioase din poziționarea sa, straturileinclus și scopul consacrând celor patru regi cerești ale budismului. Acest sitefost inclus pe această listă pentru perspectivele salefotografii uimitoare (mai ales atunci când este aprins în timpul nopții), ca un loc sărelaxeze în ocupat orașul Osaka și ca o oportunitatea vedea arhitectura veche japoneză prima mână.
Shitennoji Temple

3. Namba Altarul Yasaka
Vizitarea un altar Shinto ar trebui să fie pe lista ta vizita japoneză, iar Altarul Yasaka Namba este cel mai pitorescîn toate Osaka. În anumite zile,-ar putea asista chiarlocalnici în rochieda mulțumiri tradiționale. Cei mai mulți vizitatori vin la acest altar pentru a vedea Vermillion podul său în formăarc. Odată ce sunt acolo,uitați săoprească șiuite la reflexia in apamai jos și facețipauză săgândească la natura uimitoarejurul tău!
Traditional and kitsch inside Namba Yasaka shrine

4. Umeda Sky Building
Există două motive pentru a face o excursie la Sky Building Umeda, iar cel mai bun timp pentru a vedea cel mai bine este pe timpnoapte. Primul motiv estea vedea grădinilor suspendate, ode „Grădinile Suspendate din Babilon“. Lumini si alte decoratiuni luminoase apartotjurul, ceeaface turnulsine aparviață. De acolo, puteți vedea orașul în splendoare360 de grade.celeurmă, puteți vedea stiluri arhitecturale moderne și materiale, așa cum apare ea cacazultoată această clădire este făcută din sticlă. Dacă doriți, puteți explora magazineleinteriorul clădirii Sky Umeda, care includ baruri, restaurante și cafenele. Dacă aduc un iubit aici, puteți cumpăra un lacătformăinimă să plece în partea de sus a acestei clădiri. Dragostea ta va fifelstudiu ca această blocare, consacrattotdeauna la această destinație romantică.
hi from the Sky

5. flori Expo Memorial Park
nupoate pierde acest parcpe itinerariul dvs.vizităcauza prețuluiintrare -că este gratuit! Acest parc mare a fost un favorit cu localnici și vizitatori deopotrivădeoarece construcția sa pentru grădină și Verdeata Expo International în 1990. Ea are multe grădini inspirate din diferite țări, motivcare acesta are o moarăvânt maredeasupra unui pat de lalele! Cu astfelo gamă largă de plante și flori colorate, cum ar putea țidor olocație pentru călătoria dvs.Osaka? Rețineți că cel mai bun timp pentru a vedea acest parc este în primăvarăcând toate florile sunt în floare.
太陽の塔

6.Midosuji Street
stradaAceasta se adaugă la această listă pentru peisajul modern și interior oraș care este încântător pentru a vedea prima mana.timp ce ar putea îndrepta spre Midosuji strada doar pentru a face unele cumpărături la magazine renumite ca Prada, Chanel, Dior și alții, ai puteaasemeneadute pentru a vedea sculpturile modernecare sunt prezentateafara magazinelor. Există,asemeneadecoratiuni exterioarepentru diferite evenimentetot parcursul anului, cele mai cunoscute fiind în timpul iernii pentru timpulCrăciun. Din decembrie pânăianuarie, diferite lumini colorate face această strălucirestradă, precum și copaci și clădirialăturiea. Nu contează ce moment al anului este, puteți vedea întotdeauna frumoase afișează în magazin ferestrele!
御堂筋

7. Miyuki-Dori sau Orașul coreeană
ce nu vădaltă culturătimp ce în Osaka, convenabil situat întrun cartier prietenos? Orașul coreean este bine cunoscut pentru restaurantele sale și punctevânzareîmbrăcăminte, precum și multe evenimente care aduc comunitatea japoneză și coreeană împreună.

8. Expo Park
Această locațiefost punctul centraltimpul World Expo 1970 și servește încă scopula aduce oamenii împreună în sărbătoare șibună voință. Ea are diferite secțiunicare includ grădina japoneză, cultura Parcul Natural și Turnul Soarelui așteaptă pentru fotografia perfectă. Alte locații preferate în parcnumără Muzeul Național de Etnologiecazulcare este reprezentat fiecare grup etnicpe planetă, și Institutul Internațional pentru Literaturăcopii, unde pot fi găsite peste 650.000materiale pe literaturacopii.
太陽の塔

9. Senkoujitemplu
Acest nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece are un exponat interior al reprezentării budiste iadului. La sfârșitul turului templu, puteți lua un sufletcitirefax șivedea dacă aveți de gând să paradis sau … celălalt loc! Dacă sfârșesca fi pedepsit, un Enma-sama sau spirit demon va încerca să te sperii cu un zgomot puternic! Această vizită templu va creamulțime de poveștimare pentru familia și prieteniiacasă!
7736 demonic elephant devours the damned

10. Bilikenvanatoare
timp ce acest lucru nu este o locațieputeți vizita, Biliken sau zei Good Luck sunt o trăsătură comunăjurul Osaka. Biliken sau „Dumnezeul lucrurilor care sunt ar trebui să fie“ nu este o zeitate tradițională japoneză, ci mai degrabă o mascota carecâștigat popularitate cu comunitatea Osaka. Ei lau adoptat ca spiritul lor patrondupă o statuie mare de elfost luatla un parcdistracții Osaka. Păstrați un ochi în timpul dvs.jurul orașului și veți vedea grămezi de aceste statui. Există unele puteți cumpăra pentru tine la magazinelesuveniruri. Dacă aveți ceva timp liber,ce nu mergevânătoare șivedea câtmulte Biliken statui puteți găsi? Amintițivă să frece picioarele lui și el sar putea împărtăși cu voiparte din norocul lui bun!
Billiken

Check out alte listenoastreprecum Top 10 lucruri de făcut în Osaka, lucruri de făcut în Dotonbori și lucruri de făcut în Shinsaibashi pentru a planifica călătoria perfecta!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.