Definiție:
Origami este probabil cel mai bine cunoscute de toate activitățile culturaleJaponiei. Acest lucru este practicat ca o artăcare hârtia este pliat pentru a crea o gamăformeinclusiv animale, flori sau oameni.

Istoric:
timpul secolului al VI, lucrarefost introdus în Japonia din Coreea și Chinacătre călugări budiști. A fost foarte scump șifost făcută prima dată cu fibre vegetale. Numai sărbători speciale sau ceremonii au avut decoratiuni origami. Tradițiile timpurii cu origami includ fluturi pentruface nunti japoneze tradiționale și forme specialeorigami careînsoțit cadouri scumpe pentru noroc. Curând aceastadevenit un moment național trecut și acum este practicat peste tot în lume.
origami

Origami Vocabular:
Hanshi: hârtie fabricată manual

Origamicare le poti face acasa:
1. Adună hârtie origami (și un conducător dacă sunteți nou). Hârtie normală este bine, dar trebuie să vă asigurați că este în formă de pătrat. Cu cât mai mare pătrat, cu atât mai ușor plierea va fi. Puteți găsi hârtie origami în cele mai multe magazineartizanat si va este mai subțire și mai flexibilă. Alternativ, puteți găsimulte orihârtie mai decorate tradițional online.

2. Au instrucțiunile gata pentru proiectarea origamicare doriți să renunțe. Aș verifica exemple onlinecum ar fi http://www.origami-instructions.com/. Acești pași vor sublinia modulsăplieze un ventilator origami.

3. Începeți cu partea albă a hârtieisus pliere. (Dacă nu aveți o bucată de hârtie colorată, puteți desena designulîntâi și apoi continuați cu instrucțiunile.) Orilungul parteajos un centimetru în lățime. Dacă aveți un conducător, puteți apăsa mai tare rulând riglalungul marginilor presate.

4. Întoarceți hârtiaastfel încât pagina colorată este afișată acum. Nu desfaceți noua clapa.

5. Orilungul parteajos un centimetru în lățime din nou. Acesta va fi mai ușor ca ori mai devreme va crea un ghid pentru tine să urmeze. Dacă aveți un conducător, puteți apăsa din nou marginile.

6. Întoarceți hârtia din nouastfel încât este afișată partea albă. Din nouorialtă linie.

7. Flip peste până când este afișat semnul decorat. Orialtă linie. Repeta acești pași până când toate întreaga pagină este pliată întro bandă.

8.jurul marca un centimetru din lateral, să facă o nouă ori.uitați să utilizați rigladacă doriți să. Dacă vi se face acest lucru cu un copil, le place cel mai apropiat capăt la săgeata capsat.

9. Deschideți fiecare parteastfel încât este creat fantau!
Origami

Lucruri interesante despre Origami:
1. stiluri si tehniciorigami continuă săextindă. Mai multe stiluri cu tehnici mai greucare au devenit populare includ recent origami complexe, origami matematică, origami modular, origami pliere umed și mozaicare origami.

Fața 2. astăzi de origami este Akira Yoshizawa. El este maestru recunoscut al origami și tatăl origami creatoare moderne. El este cunoscut pentru fusion geometrie si arta împreună. Yoshizawafost autodidact sidevenit interesat de origamicând o fată ia dat o barcăhârtie când era un copil.

3. samurailor in Japonia ar dat fiecare alte cadouri origami cunoscut sub numeleNoshi. Acestea au luat forma de pește din bucăți de hârtie pliatămulte ori, și au fost considerate un bun semnnoroc.

4. Există o poveste neveste japoneze cădacă ați pliat o miemacaralehârtie, ai putea acorda o dorință. Există o poveste frumoasă a unei fată numită Sadakocareîncercat să facă acest lucru după ce sa îmbolnăvit. Dacă doriți să citiți povestea lui Sadako, Sadako și hârtia Thousand Crane este o carte de Elenor Coerr.

5. Cea mai mare macara origamiavut o anvergurăaripilor de aproape 82metri sau 268 picioare și 10 inch.mulțime de pagini origami mici au fost lipite împreună pentru a face o singură bucată de hârtiecare măsoară 100metri de 100metri. Acest record este deținut de Proiectul BucataPacela Universitatea Hiroshima Shudo din Hiroshima, Japonia.

6.la cel mai mare la cel mai mic! Cea mai mică macara origamifost făcută din hârtie care au avut dimensiunile de 1 milimetru cu 1 milimetru. Asistent universitar Watanabe necesar pentru a utiliza un microscop și aculcusutîn scopula face macaraua! Elcompletat această înregistrare la Universitatea Nigata, Japonia.

7. Cel mai lung Ghirlanda făcută din măsuri origami la 7000metri! Asta 4.3 mile! A fost creat de Școala Specialăsprijin Hiroshima în Japonia.

8.timp ce nu chiar origami,altă ambarcațiunehârtie culturale din Japonia este numit Kirigami.timp ce face origami formele sale de numai pliere, Kirigami implica taierea,asemenea. Forme și arta cu spațiu negativ mai complexe pot fi create. Aceste piesearta sunt mai delicate decât origami si suntsiguranta merita o privire.

9. O rotire modernă formaarta origami a apărut cu modele origami popup. Acest lucrufost creat de Masahiro Chatani în anii 1980, și el și Keiko Nakazawa au multe cărți simbolizează strălucirea și frumusețea în această nouă formăartă.

10. O bună resursă online dacă doriți să continuați pe cont propriu călătorie origami este găsit la http://www.origami-instructions.com/. Aceasta este o serie de tutoriale online și atelierelucru pentru a ajuta cu pașii și tehnicileaveți nevoie pentru a face origami. Existăasemeneamii de videoclipuri YouTube pentru a vă ajuta,asemenea.
Origami

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.