COMUNICATPRESĂ

OSAKA, Japonia, 22 august 2017 / Maikoya / – Maikoya Osaka, un high-end japonez experiență culturală loculdesfășurare,introdus recent prima cafenea și restaurant gheișă tematice din lume în Osaka. Aici, vizitatorii pot întâlni și discuta cu un gheișă ucenic,orice moment al anului. Clădireafost construită pe o proprietatecazulcare o casă reală gheișăstat până la mijlocul anilor 1980. Situat în Shinmachi, Maikoya Osaka se află în centrul unei zone careservit ca un centrudivertisment șiavut multe case Geishatimpul perioadei Edo.

Maikoya Osaka are multe oferte. Există o cafenea cu produsespecialitatecum ar fi înghețataaur și un fulgaur elegant acoperit carnevită Kobetip sandwichcare costa $ 300 km. Aceste felurimâncare sunt servite de o gheisa whomvisitors poate vorbi șiface fotografii cu. Există o Koto sau shamisen spectacol live în anumite momente ale zilei. Vizitatorii auasemeneaposibilitateaa face rezerve pentru a participa la un ceai ceremonyled de un gheișă vorbitorlimba engleza.

Pentru mulți dintre cei care călătoresc în Japonia, unul dintre visele cele mai evaziv se întâlnește o gheișă reală; gheișe moderne ziobiceiau închis rețele și doar câțiva oameni extremnorocos sau foarte bine conectat, au posibilitatea detrageochiul această lume misterioasă. Maikoya Osaka își propune să deschidă lumea exclusivă a gheiselor la oameni din toate categoriile, șiînvețe vizitatorii nu numai despre gheișădar și despre artele japoneze și meșteșugurile tradiționale care geishasexcel la. Printre acesteanumără ceremonia ceaiului, dans japonez, caligrafie, și cursurigătit japoneze.

Geisha ceremonia ceaiului la Maikoya Osaka

Miho Hirata, care gestionează Maiko Cafe spune: „Definiția literală a gheișă este«interpretartă»(GEI: arta, SHA: interpret). O gheișă trebuie să fie bun la arte japoneze tradiționale și meseriicum ar fi ceremonia ceaiului, pune pe un kimono, joc shamisen, face aranjament floral, și efectuarea buyoo (dans tradițional japonez). Vrem să învețe lumea că gheișe sunt artizani nu curtezane.

“întrebareatoată lumea întreabă este dacă Geisha Cafe este real . Sunt aceste gheișe reale, sau doar fetele poartă gheișă makeup? Hirata spune că este dificil de răspunsdar acești oameni au alte locurimuncă sau studiază la Univeristy. Ei te îmbraci ca o gheișă. Totodată Hirata constată că, „Toată lumea crede gheișe există numai în Kyoto, însă, au practicat istoric în peste 10orașe, fiecare oraș având un alt cod de comportament se bazează în Osaka, și noi asigurațivă că. membrii personalului sunt familiarizați cu cultura gheișe în Osaka. Aceasta include cunoașterea artelor japoneze, cunoașterea istoriei și tradițiilor gheișă, utilizarea sonkeigo, capacitateaa purta haine femininemod corect, și o conștientizare a Iki, ceea ce înseamnă că conversație ar trebui întotdeaunafie respectuos, discret, elegant si inteligent.

pentru a interacționa cu gheisa actualedeoarece practica meserii lor, Maikoya Osaka este cel mai bun loc pentru a vizita. Clădirea noastră nu numaiare Maiko Cafe și un ceai salăceremonie uimitoare perfect potrivite pentru cultura gheiselor cele mai sofisticate ,asemeneaservește ca un centrulux activitate cultural cu multe alte lucruri de făcut.

SOURCE Maikoya Osaka

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.