Definiție:
sake este o bautura japoneza binecunoscut. Este alcoolic și preparată folosind apă, orez, orez malt si drojdie. Cum se face schimbă aroma și alcool puterea băuturii lui. Sake poate avea destulo mare colecție de arome, care variazăla lumină și slabă la bogat și complex.

Istoric:
Sake se numeștefapt nihonshu sau seishu în Japonia și a fost o băutură preferată acolo timppeste o mieani.timp ce se crede că a fost produsprima dată în China, înregistrări ale unei băuturiorez în Japonia dată la 689 AD. Acestafost dat numele „băutura zeilor“așa cum a fost folosit în multe ceremonii religioase. Un ritual traditional numit omiki implica oamenibeau dragul ca o comuniune religioasă. Se crede căodată cel bea ai devenit mai aproape de zei. Producțiasakefost controlată de guvern, dar în secolul al 10lea, călugării japonezi au început să fiarbă sake pentruutilizateafara temple și altare lor. Acest lucrudus la băuturădevinăfelbine ca un simbol scump, statutul pentru cei care ar putea permite. Sub Împăratul Meiji în domniei sale din 1868 d.Hr., legile au fost modificateastfel încât oricine ar putea produce sakeatâta timp cât acesteaurmat reglementările specificate. Aproape 30.000fabricibere apărut întrsingur an. Femeile au avut un rol important înface binele șicurândluat „maestrii infuziei ai casei“ porecla. Bărbații au preluattimpul secolului al 16lea și producțiadragul este încă o industrie dominatăbărbați. Sakedevenitcurând un hit cu călătorii în Japonia și fabricibere sunt acum găsiteîntreaga lume.
Sake Cask

Sake Vocabular:
Choko: cupa decorate micicare este cumpărat în perechi
Oshaku: Manners utilizate atunci când schimbuldragul
Kanpai: Noroc în japoneză
Sakazuki: vas plat mic decorat pentru băut
Tokkuri: Jug container formă care conține motive
Sake

Procesul de Sake Băutură:
Nu sunt politicos curtoazii să iaconsiderare atunci când bea dragul. Una dintreeste faptul că dragul ar trebui să fie beat cu alimente. Iată câteva indicii pentru a ajuta aprecia această băutură tradițională.
1. Când comandați sake, va ajunge întrun recipientformăulcior numit tokkuri. Acesta poate fi cald sau rece beat, dar cei mai mulți oameni considerăbea rece astfel încât acesteapoată gusta toate aromele sale.

2. Dacă sunteți cu prietenii, ar trebui sătoarnă întotdeauna băutura lor pentru ei. Ei vor alege apoisus carafa tokkuri șitoarnă dragul pentru tine. Acest obicei se numește oshaku și cereasemenea să verificați că paharul lor ar trebui să rămânădeplin – chiar dacă nu este gol.

3. Există diferite tipuri de pahare pentru băut dragul. Choko este o ceașcă mică pentru utilizareazizitimp ce un sakazuki este un vas mic. Acest lucru este folosit pentru ocazii formale, inclusiv festivaluriAnul Nou și banchete mari.

4. Dacă sunteți cu prietenii,ridica cupa sau antenasatelit și spune, acumbucurădragul tau cu inghitituri mici și amintițivă să savurați atât gustul și parfumul„Kanpai!“:.
warm sake, japanese dining

Fun Facts despre Sake
1. 01 octombrie este cunoscut sub numele Ziua Sake oficială în Japonia. in japoneza, acest lucru se pronunță nihonshu nr hi.

2. sake este considerat mai „alimente prietenos“ decât alte băuturi alcoolice. spre deosebirealții, nu există nicitaninuri sau aciditate mare pentru a afectamod negativ gustul alimentelor.asemeneaeste lipsit de gluten și conservanți.

3. în Japonia, dragulbăut este recunoscuta avea beneficiisanatate. Aceasta include reducerea riscurilorcancer, prevenirea osteoporozei, scăderea tensiunii arteriale și scăderea riscului de boala Alzheimer. Oamenii din Japoniaasemeneacred că bai calde sake sunt benefice pentru a hidrata pielea.

4. sake este cea mai veche băutură alcoolică cunoscută în lume, așa cum unii cred căfost produsprima dată în Chinaîn 4800 î.Hr.

5. berari antice japoneze utilizate scuipat ca un ingredient important în sake. O ciuperca este folositaceste zile să fermenteze orezultimpul procesuluicreare dragul, dar odată ce la un moment dat enzimele din salivăbeneficiazăajutor în procesulfermentație. Acestaajuns în dragul ca sătenii ar aduna împreună săl facă. Ei ar mestecaîntâi pe orez dragul lustruit și apoi scuipat rămășițele sale întro oală comună. Aceste rămășițe au fost apoi folosite pentru a face băutura.

6. Două tipuri de orez sunt implicate în sake. Acestea sunt numite mai Kouji și mai Kake. Cantitatea și amestecul acestor tipuri de orez va determina tipul de dragul care se face. Kouji mai orezul a fost special proiectat pentruface dragul si este mai scump,timp ce Kake mai este văzută ca un orez mai frecvente.

7. Marca cel mai scump de dragul este Kame nici o dragul de Wataribune. Se resales la 500 $ SUA pentru o sticla720 ml. Este un tip de DAI Ginjo sau sake premium, ca berarului lustruiește fiecare bob de orez până la jumătatemărimea inițială. De asemeneaface cu o rasa „pure“ de orez,timp ce alte dragul sunt realizate folosind orezul care a fost cultivate încrucișat.

8. butoaie Sake sunt folosite pentru a decora altare shintoiste, deși ele sunt goale și doar pentru decor. Aceste butoaie sunt numite kazaridaru, ceea ce înseamnă butoaie decor. Acest lucru are legături cu sakecândfost produs la altare și temple din motive religioase. Este considerat noroc dacă puneți un butoi decorat la un altar.

9. Sake poate avea nume diferitefuncțiece anotimp este șicazulcare o bei. Dragul Hanami este atunci când îl bei sub un copactimpul primăverii sakura. Dragulbăut cu un vas plat sakazukitimpul sărbătorilorAnul Nou și este numit Toso.pahartimp ce admiră luna plinătimpul toamnei și este numit dragul Tsukimi.celeurmă, dragul Ane Brun este atunci când îl beiinteriortimp ce urmăriți cădereazăpadă.

10. Ca un tur vie sau bere fabricabere, puteți face un tur sake fabricăbere. Destinații turisticecum ar fi fabricabere sake Ozawa în Sawai Japonia, au excursii în limba engleză. Această fabricăbereîn specialeste cunoscut pentru vederile sale frumoasedeoarece este situat aproapeMount Mitake.
10102014_Japanese sake

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.