1. Shopping i en av de många avdelningen Centers
Umeda eller Kita distriktet, har många shopping byggnader som utgör centrum. Några av de mest kända är Hankyu Department Store och Daimaru varuhus. Du kommer att hitta high-end varumärken, tillsammans restauranger, barer och små butiker. Många av dessa varuhus har flera berättelser, däribland nivåer underjordiska, så shopping här kan ta flera timmar. Shoppa loss är inte bara ett talesätt, eftersom det bokstavligen kan hända inUmeda Department Centers!
Central Hall of Hankyu Department Store, Osaka

2. Håll utkik efter Novelty Stores
japanska butiker redan har en känsla av nyhet för turister som tecken och föremål som erbjuds skiljer sig de som finns hemma. Vissa butiker som finns i de områden som anges här bygger på ett tema eller intresse och hitta dessa små pärlor är så spännande. Kiddy Land Osaka är ett av de största leksaksaffärer i Japan. Det är definitivt en av de mest kul eftersom det finns maskotar gå runt, mellanslag evenemang där du kan ta fotografier och en samling av souvenirer. Du kan hitta en Pokemon Center vid Osaka tågstationen för alla dina Pokemon behov. Även om du är ett fan, kommer att se skärmarna kan vara en njutning för de unga i hjärtat. Joshin Super Kids Land Honten är en stor anime och manga butik för dem som är fans. Slutligen Covo säljer vackra franska pop allmänna varor såsom station, bords varor, prydnadsföremål och andra söta krimskrams.
Pikachu

3. Utforska Grand Front Osaka
Ett annat ställe att gå och handla och utforska är Grand Front Osaka byggnad. Den rymmer inte bara affärer och restauranger, men också bostadslägenheter och ett hotell. Denna plats är på denna lista som en intressant stopp inne i byggnaden är Panasonic Center. Denna elektroniska varumärke har sin egen utställningslokal, som är dekorerad med de senaste apparater och elektronik för dig att se och interagera med. En annan erfarenhet du kanske är intresserad av är + STYLE Made in Japan. Beläget i södra flygeln av byggnaden, kan du göra din egen ursprungliga väskan med hjälp av en rad färgade material, band och bälten. Det är lite på den dyra storlek, men var annars kan du skräddarsy din egen snygg handväska ?!
Osaka

4. Besök Osaka stad
som heter som en av Japans mest eleganta stationer, denna plats har mer att erbjuda än bara transport. Här kan du utforska hela affären på Umeda som glastaket låter dig titta på folk nedan in och ut ur sina tåg. Det har också många trädgårdar och gårdar på byggnadernas rooves om du vill tillbringa lite tid i naturen. Kolla in dess berömda vatten klockan i South Gate byggnaden – det är den enda i världen! Slutligen har detta utrymme också många butiker och restauranger om du känner ett behov av att handla här.
OSAKA STATION CITY

5. Handla på Whity Umeda
Whity Umeda översatt betyder ‘den pånyttfödda vita staden’ efter det renoverades 1987. Detta köpcentrum ligger i Umeda distriktet och har över två hundra butiker – men det är allt under jord! Här hittar du klädbutiker, kosmetika, skor, smycken och mycket mer. En fontän i mitten avger en vacker atmosfär om du vill stanna på en närliggande restaurang.
Underground Street

6.Ride pariserhjul på Hankyu Entertainment Park
Tänk om en nöjespark var inne i ett köpcentrum. Det är Hankyu Entertainment Park för dig. Det första du ser på utsidan av byggnaden är Hep Five Ferris Wheel, där man kan uppleva utsikten över Osaka City 360 grader. Inuti hittar du en rad butiker och nöjeslokaler. Många njuta av trendiga butiker för yngre vuxna, restauranger och Sega Game Room. Du hittar också många roliga karaktärer inne i byggnaden, som omfattar en stor röd whale hängande från taket. Så detta är bara en underhållning plats? Är det verkligen ett köpcentrum? Oavsett vilka svar du, har du kul besöker här!
Ferris Wheel @ Night

7. Ta bilder på Shitennoji-templet
Detta tempel är så vacker som den är värdefull för människorna i Osaka. Shitennoji Temple var Japans första buddhistiska tempel och dess konstruktion belyser många religiösa aspekter från sin positionering, ingår och syftet med förankra de fyra Heavenly Kings of Buddhism lager. Denna webbplats var med på den här listan för sin fantastiska fotoutsikter (särskilt när det lyser upp nattetid), som en plats att koppla av i den livliga Osaka staden och som en möjlighet att se den japanska antika arkitekturen i första hand.
Shitennoji Temple

8. Se Umeda Sky Building at Night
Det finns två skäl för att göra en resa till Umeda Sky Building, och den bästa tiden att se det bäst är nattetid. Det första skälet är att se de hängande trädgårdarna, en modern ta av ‘The hängande trädgårdarna i Babylon’. Belysning och andra lysande dekorationer visas runt, vilket gör själva tornet verkar levande. Därifrån kan du se staden i 360-graders feber. Slutligen kan du se moderna arkitektoniska stilar och material, eftersom det verkar som om hela byggnaden är gjord av glas. Om du vill kan du utforska affärer inne i Umeda Sky Building, som inkluderar barer, restauranger och kaféer. Om du tar en älskad här, kan du köpa en hjärtformad hänglås för att lämna på toppen av denna byggnad. Din kärlek kommer att vara lika studie som detta lås, för evigt inskriven vid denna romantiska destination.
Osaka City view

9. Kolla Hankyu Umeda Gallery
Detta är en intressant punkt på listan som utställningar i galleriet förändring ganska ofta. I varje fall kommer ett besök på Hankyu Umeda Gallery på nionde våningen i Hankyu Department Store imponera. Tidigare utställningar inkluderar artiklar från Grace Kelly personliga garderob, ett nordiskt varor utställning och Valentine choklad expo som inkluderade provningar och prover. Den aktuella utställningen under mars 2017 är ‘Moser: Tjeckien ärevördiga Bohemian Glass Studio’. Glas gravyr demonstrationer kommer att visas liksom bitar från samlingen. Ta en titt och du kan hitta något imponerande!
Cutie & the Boxer 02

10. Betala din avseenden på Tsuyunoten Shrine
Helgedomar kan hittas i små sidogatorna i Japan, men detta man accepterar böner från två mycket olika typer av troende. Den första är lokala affärsmän som vill ha turen innan du gör en affär. Den andra är unga älskande som betalar sina avseenden ära Sonezaki Shinju. Sonezaki Shinju är en lek, liknande Romeo och Julia, där de älskande inte kunde vara tillsammans och så begick självmord. Detta hände förmodligen på denna helgedom i 1703 och en japansk dramatiker berättade sin historia i sitt spel, det Sonezaki Shinju. Kom och besök om du vill ha framgång i en affär eller med din nuvarande relation.
Ohatsu Tenjin Shrine

Kolla in våra andra listor som 10 saker att göra i Osaka, 10 sevärdheter du inte får missa samtidigt besöka Osaka, och saker du måste göra i Shinsaibashi att planera din resa perfekt!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.