Severdigheter du kan ikke gå glipp av mens du besøker Osaka

1. Osaka Castle
Dette berømte landemerket ligger i hjertet av Osaka by og dens natur har pittoresk utsikt som endres fra sesong til sesong. Besøker våren er fantastisk som det ser ut om blomstene fra de mange parkene er overalt. Gåturer er populære her, for å vise de ulike historiske strukturer og helligdommer innenfor slottsmurene. Hvis du har tid, kan du besøke inne i slottet, som har et museum som inneholder en imponerende samurai armory.
Osaka Castle

2. Shitennoji Temple
Dette tempelet er like vakker som den er verdifull for folk i Osaka. Shitennoji Temple var Japans første buddhistisk tempel og dens konstruksjon fremhever mange religiøse aspekter fra sin posisjonering, lag inkludert og formålet enshrining de fire himmelske kongene av buddhismen. Dette nettstedet ble inkludert på denne listen for sine fantastiske foto prospekter (spesielt når det er opplyst om natten), som et sted å slappe av i den travle Osaka byen og som en mulighet til å se japansk gammel arkitektur første hånd.
Shitennoji Temple

3. Namba Yasaka Shrine
Besøker Shinto Shrine bør være på japansk besøker listen, og Namba Yasaka Shrine er den mest naturskjønne i hele Osaka. På enkelte dager, kan du selv vitne lokalbefolkningen i tradisjonell kjole med takk. De fleste besøkende kommer til dette alter for å se sin Vermillion bue-formet broen. Når du er der, må du huske å stoppe og se på speilbilde i vannet nedenfor og ta en pause for å tenke på den fantastiske naturen rundt deg!
Traditional and kitsch inside Namba Yasaka shrine

4. Umeda Sky Building
Det er to grunner til å gjøre en tur til Umeda Sky Building og den beste tiden å se det beste er om natten. Den første grunnen er å se hengende hager, en moderne utgave av ‘The hengende hager i Babylon’. Lys og andre lysende dekorasjoner vises rundt, noe som gjør selve tårnet vises live. Derfra kan du se byen i 360-graders prakt. Til slutt kan du se moderne arkitektoniske stiler og materialer, så det ser ut som om dette hele bygningen er laget av glass. Hvis du ønsker, kan du utforske butikkene inne i Umeda Sky Building, som inkluderer barer, restauranter og kafeer. Hvis du har med en kjær her, kan du kjøpe et hjerte formet hengelås til å forlate på toppen av denne bygningen. Din kjærlighet vil være så studie som denne låsen, for alltid nedfelt i denne romantiske reisemål.
hi from the Sky

5. Flower Expo Memorial Park
Du kan ikke gå glipp av denne parken av ditt besøk reiseruten på grunn av inngangen pris – fordi det er gratis! Denne store parken har vært en favoritt blant lokalbefolkningen og tilreisende siden byggingen for International Garden og Greenery Expo i 1990. Den har mange hager inspirert av forskjellige land, noe som er grunnen til at det har en stor vindmølle over en seng av tulipaner! Med et så stort utvalg av fargerike planter og blomster, hvordan kan du gå glipp et sted som dette for turen Osaka? Legg merke til at den beste tiden å se denne parken er om våren når alle blomstene står i blomst.
太陽の塔

6. Midosuji Street
Dette gaten er lagt til denne listen for den moderne og indre by natur som er herlig å se førstehånds. Mens du kan ta turen til Midosuji Street kun å gjøre litt shopping på kjente butikker som Prada, Chanel, Dior og andre, kan du også gå for å se den moderne skulpturer som er omtalt utenfor butikkene. Det finnes også utendørs dekorasjoner satt opp for ulike arrangementer gjennom hele året, den mest kjente er vinteren for julen. Fra desember til januar forskjellige fargede lys gjør denne gaten skinne, samt trær og bygninger langs den. Uansett hvilken tid på året det er, kan du alltid se de vakre viser i butikkvinduer!
御堂筋

7. Miyuki-dori eller Korean Town
Hvorfor ikke se en annen kultur mens i Osaka, beleilig plassert i en vennlig nabolaget? Korean Town er kjent for sine restauranter og klær utsalgssteder, samt mange arrangementer som bringer den japanske og koreanske samfunnet sammen.

8. Expo Park
Dette stedet var midtpunktet i løpet av 1970 World Expo, og det fortsatt tjener sin hensikt å bringe folk sammen i feiring og god vilje. Den har forskjellige seksjoner som inkluderer den japanske hagen, Natural Culture Park og Tower of the Sun venter på den perfekte fotografiet. Andre favorittsteder i parken inkluderer Nasjonalt etnologisk museum der hver etnisk gruppe på planeten er representert, og International Institute for barnelitteratur, hvor over 650.000 materiale på barnelitteratur kan bli funnet.
太陽の塔

9. Senkouji Temple
Dette tempelet er ikke for svak til hjerte, ettersom den har en utstilling innsiden av buddhistiske fremstilling av hell. På slutten av ditt tempel tur, kan du ta en faks sjel lesing og se om du kommer til paradis eller … andre plass! Hvis du ender opp med å bli straffet, vil en Enma-sama eller demon ånd prøver å skremme deg med en høy lyd! Dette tempelet besøket vil skape mange gode historier for familie og venner hjemme!
7736 demonic elephant devours the damned

10. Biliken Jakt
Selv om dette ikke ett sted du kan besøke, Biliken eller Good Luck gudene er et fellestrekk rundt Osaka. Biliken eller “Gud Ting som er burde være” ikke er en tradisjonell japansk guddom, men snarere en maskot som vunnet popularitet med Osaka samfunnet. De har adoptert ham som sin skyts ånd etter en stor statue av ham ble tatt fra en Osaka fornøyelsespark. Hold et øye i løpet av tiden rundt i byen, og du vil se massevis av disse statuene. Det er noen du kan kjøpe for deg selv på suvenirbutikker. Hvis du har litt fritid, hvorfor ikke gå på jakt og se hvor mange Biliken statuer du kan finne? Husk å gni føttene og han kan dele med deg noen av hans lykke til!
Billiken

Sjekk ut våre andre lister som Topp 10 ting å gjøre i Osaka, Ting å gjøre i Dotonbori og ting å gjøre i Shinsaibashi å planlegge din perfekte tur!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.