1. Shopping i en av de mange kjøpesentre
Umeda, eller Kita-distriktet, har mange kjøpe bygninger som utgjør sentrum. Noen av de mest kjente er den Hankyu Department Store og Daimaru Department Store. Du vil finne high-end merker, sammen med restauranter, barer og små butikker. Mange av disse kjøpesentrene har flere historier, inkludert underjordiske nivåer, så shopping her kan ta timer. Shop till you drop er ikke bare et ordtak, som det kan bokstavelig talt skje inUmeda Avdeling sentre!
Central Hall of Hankyu Department Store, Osaka

2. Hold et øye for nyhet butikker
japanske butikker allerede har en følelse av nyhet for turister som tegn og elementer som tilbys er annerledes enn de som finnes i hjemmet. Noen butikker som finnes i de områdene som er oppført her er basert på et tema eller interesse, og finne disse små skatter er så spennende. Kiddy Land Osaka er en av de største lekebutikker i Japan. Det er definitivt en av de mest morsomme som det er maskoter vandre rundt, konferanselokaler hvor du kan ta bilder og en samling av suvenirer. Du kan finne en Pokemon Center i Osaka jernbanestasjonen for alle Pokemon behov. Selv om du ikke er en fan, kommer til å se skjermene kan være en godbit for de unge til sinns. Joshin Super Kids Land Honten er en stor anime og manga butikk for de som er fans. Til slutt, selger Covo nydelig fransk pop generelle varer som station, bord varer, smykker og andre søte nips.
Pikachu

3. Utforsk Grand Front Osaka
Et annet sted å shoppe og utforske er Grand Front Osaka bygningen. Det holder ikke bare butikker og restauranter, men også leiligheter og et hotell. Denne plasseringen er på denne listen som en interessant stopp inne i bygningen er Panasonic Center. Denne elektroniske merkevare har sin egen showroom, som er pyntet med de nyeste enhetene og elektronikk for deg å se og samhandle med. En annen opplevelse du kan være interessert i er + STYLE Made in Japan. Ligger i den sørlige fløyen av bygningen, kan du lage din egen originale vesken ved hjelp av en rekke fargede materialer, strimler og belter. Det er litt på den dyre størrelse, men hvor ellers kan du spesialtilpasse din egen stilige vesken ?!
Osaka

4. Besøk Osaka by
kåret som en av Japans mest elegante stasjoner, dette stedet har mer å tilby enn bare transport. Her kan du utforske fenomener av Umeda som glasstaket vil la deg se på folk under inn og ut fra sine tog. Det har også mange hager og gårder på bygningenes rooves hvis du ønsker å tilbringe litt tid i naturen. Sjekk ut den berømte vann klokke i South Gate bygningen – det er den eneste i verden! Endelig, dette rommet har også mange butikker og restauranter, hvis du føler behov for å handle her.
OSAKA STATION CITY

5. Handle på Whity Umeda
Whity Umeda oversatt betyr ‘gjenfødt hvite byen’ etter at det ble renovert i 1987. Dette kjøpesenteret ligger i Umeda distriktet og har over to hundre butikker – men det er alle underjordiske! Her finner du klær butikker, kosmetikk, sko, smykker og mer. En fontene i sentrum avgir en nydelig atmosfære i tilfelle du ønsker å stoppe på en nærliggende restaurant.
Underground Street

6.Ride Ferris hjulet på Hankyu Entertainment Park
Tenk om en fornøyelsespark var inne i et kjøpesenter. Det er Hankyu Entertainment Park for deg. Det første du ser på utsiden av bygningen er Hep Five Ferris Wheel, hvor du kan oppleve 360-graders utsikt over Osaka City. Inne finner du et utvalg av butikker og underholdning fasiliteter. Mange nyter de trendy butikkene for yngre voksne, restauranter og Sega Game Room. Du vil også finne mange morsomme karakterer inne i bygningen, som inkluderer en stor rød hval hengende fra taket. Så dette er bare et underholdnings sted? Er det virkelig et kjøpesenter? Uansett hvilke svar du finner, vil du ha det gøy å gå her!
Ferris Wheel @ Night

7. Ta bilder på Shitennoji Temple
Dette tempelet er like vakker som den er verdifull for folk i Osaka. Shitennoji Temple var Japans første buddhistisk tempel og dens konstruksjon fremhever mange religiøse aspekter fra sin posisjonering, lag inkludert og formålet enshrining de fire himmelske kongene av buddhismen. Dette nettstedet ble inkludert på denne listen for sine fantastiske foto prospekter (spesielt når det er opplyst om natten), som et sted å slappe av i den travle Osaka byen og som en mulighet til å se japansk gammel arkitektur første hånd.
Shitennoji Temple

8. Se Umeda Sky Building at Night
Det er to grunner til å gjøre en tur til Umeda Sky Building og den beste tiden å se det beste er om natten. Den første grunnen er å se hengende hager, en moderne utgave av ‘The hengende hager i Babylon’. Lys og andre lysende dekorasjoner vises rundt, noe som gjør selve tårnet vises live. Derfra kan du se byen i 360-graders prakt. Til slutt kan du se moderne arkitektoniske stiler og materialer, så det ser ut som om dette hele bygningen er laget av glass. Hvis du ønsker, kan du utforske butikkene inne i Umeda Sky Building, som inkluderer barer, restauranter og kafeer. Hvis du har med en kjær her, kan du kjøpe et hjerte formet hengelås til å forlate på toppen av denne bygningen. Din kjærlighet vil være så studie som denne låsen, for alltid nedfelt i denne romantiske reisemål.
Osaka City view

9. Sjekk ut Hankyu Umeda Gallery
Dette er et interessant poeng på denne listen som utstillinger i galleriet endringen ganske ofte. I alle fall, vil et besøk til Hankyu Umeda Gallery på den niende etasje i Hankyu Department Store imponere. Tidligere utstillinger inkluderer elementer fra Grace Kelly personlige garderobe, et nordisk varer utstilling og Valentine sjokolade expo som inkluderte smaksprøver og prøver. Dagens utstilling i mars 2017 er ‘Moser: Tsjekkias Ærverdige Bohemian Glass Studio’. Glass gravering demonstrasjoner vil bli utstilt samt stykker fra samlingen. Ta en titt og du kan finne noe fryktinngytende!
Cutie & the Boxer 02

10. betale din måter på Tsuyunoten dommen
Shrines kan bli funnet i små sidegatene i Japan, men dette godtar bønner fra to svært forskjellige typer troende. Den første er lokale forretningsmenn som ønsker hell før du gjør en forretningsavtale. Den andre er unge elskere som betaler sin respekt til ære for Sonezaki Shinju. Sonezaki Shinju er en lek, i likhet med Romeo og Julie, der de elskende ikke kunne være sammen og så begikk selvmord. Dette angivelig skjedde på denne helligdommen i 1703, og en japansk dramatiker fortalte sin historie i hans spill, den Sonezaki Shinju. Kom og besøk hvis du ønsker å lykkes i en forretningsavtale eller med din nåværende forhold.
Ohatsu Tenjin Shrine

Sjekk ut våre andre lister som 10 ting å gjøre i Osaka, 10 Severdigheter du kan ikke gå glipp mens du besøker Osaka, og ting du må gjøre i Shinsaibashi å planlegge din perfekte tur!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.