Top 10 lucruri de făcut în Osaka

1. Universal Studios Japonia
eu nu pot spune nu la o vizită la Universal Studios. Plimbari, jocuri, seturi si magazine tematice, spectacole interactive și experiențe 4D;principiutotul pentru o zi mare familie. Ceea ce faceUniversal Studios Japonia esențiale pentru orice vizită la Osaka este noile atracții numit universal cool Japonia 2017. Bazat pe branduri internaționaledivertisment celebrecum ar fi Evangelion, Godzilla, atac pe Titan, Detective Conan și Monster Hunter, noi experiențe va pune față înconfruntă cu aceste personaje iconiceajutorulstat de tehnologieultimă oră. Cacum nu mai stapaneasca, o nouă secțiune Harry Potter aasemeneatocmaideschis pentru fanii magie,asemenea. Aș sugera o zi întreagă pentru a vedea totul.
ユニバーサルスタジオジャパン

2. Iao plimbare pe Aqua Bus Aqua-liner
See Osaka de plutind pe străzile din „Water Metropolis“ șivedea principalele puncte turistice de râu. Aqua-Liner este o barcăspecialitate construită, cu multe ferestreastfel încât să puteți vedea peisajuljurul tău șiasemeneapoate poate trecesub poduri Osaka River. Croaziera dureaza timp1,5 ore șiexecutăfiecare zi. Puteți rezervaasemeneatimpul pe croazieră lor restaurantastfel încât să puteți bucura de serviciicalitate șicălătorie restaurant pentru masaprânz, ceai dupăamiaza sau cina.
Aqua liner in Osaka

3. O vizita la Tsutenkaku Turnul
Tsutenkaku Turnul este cunoscut sub numele de simbol al orașului Osaka, astfel încât o vizită ar trebui să fie în orice călătorie Osaka. In partea de sus, puteți afla mai multe despre oraș și turnul, cum ar fi modulforma și designul său se bazează pe Turnul Eiffel și Arcul de Triumf. Puteți explora punteaobservație, statuia unui bun noroc zeu Billiken, Glico magazinproduse alimentare și teatrul săula baza turnuluiunde puteți găsi o serie de spectacolecare lear putea dori să rezervați șiparticipe.
通天閣

4. Osaka Aquarium Kaiyukan
Această atracție este un must see, deoarece acest acvariu găzduiește o gama foarte mare de pești, mamifere și alte vietăți acvatice din ocean. Cel mai faimos rezident aici este un rechin balena, cel mai mare tip de rechin din lume! Văzând una este o priveliște rară, ca doar câteva trăiesc în anumite acvarii datorită dimensiunii lor enorme. Puteti vedea acest tip mareînotpace cu rechini și pisicimare, precum șiface proprii prieteni întrun hands-on bazinrockla nivelul inferior al clădirii!
Kaiyukan Osaka Aquarium

5. Muzeul Osaka de locuit șitrai
Orașul Osaka are o istorie foarte veche, și puteți vedea veni la viață la Muzeul Osaka de locuit șitrai. Un model al orașului, așa cum a fost în perioada Edo, este pe ecran, precum și clădiri recreate și străzi care vă puteți explora. Nu aveți nevoieo mașinătimpului aicica displayuri interactive vă va transporta prin diferite perioade ale istoriei Osaka și vă arată modulacest orașdevenitfelpopular cum este astăzi.
Japanese Town: Osaka Museum of Housing and Living

6. Momofuku Ando InstantRamen Muzeul
taitei instant- Un felmâncare favorit în Japonia șiîntreaga lume. Dar știați că taitei instantvenit din Japonia? Știați că există peste treizeciarome diferite de Ramen sau taitei instant japoneze disponibile în Japonia? Puteți afla, și mai important gust, istoria le ramen instantaneela acest muzeu!
Momofuku Ando Instant Ramen Museum

7.vedea un Kabuki spectacol la Osaka Shochikuza Teatrul
Kabuki este un stil japonez tradițional de teatru, care include masti si costume traditionale. Puteți rezerva pentru a vedea un spectacol la Teatrul Shochikuza, cum ar fi un stiljoc aragoto sau ambalate actionata sau stilul wagoto sau joc tematice mai romantic. Ambele vor avea timp onoratdansstil japonez și muzică. Acest lucru estesiguranta un spectacol penu poate lipsi!
大阪 松竹座

8. Iao excursiezi pentru a vizita Chihaya-Akasaka-mura Village
Dacă aveți o zirezervă și doresc să vadă munțiijurul Osaka, vizitând Chihaya-Akasaka-mura Village este o idee stralucita. Situat pe Muntele Konogozan, acest sat va permite să vadă frumusețea din câmpurileorez japoneze și rural. Există multe lucruricare le puteți face aici, inclusiv drumeții pe munte, pescuitul de păstrăv local, explorând piețelesat, și strălucește ruinele castelului Shimo-Akasaka.
千早赤阪村5 8/13

9. Osaka Science Museum
Cu noi atracțiicum ar fi un planetariu, Science MuseumOsaka va fi o vizitămare pentru oricine care este interesat în spațiu sauenergie! Hands-on exponatevor angaja mintea ta ca ai explora știința cu simțurile. Acest muzeumândreștefaptul că sistemul său ecran panoramicîn noua sa secțiune planetariu este cea mai marelume, astfel încât acesta poate afișa peste 28.000stele și organismele intergalactice pe ecranul săucupolaspecialitatefăcut. Ce moda privi stea!
Japan - Osaka - National Museum of Art and Osaka Science Museum

10. Lucrurile Pentru a face Osaka
Lucrurile Pentru a face Osaka este un nou complex turistic șidivertismentbrandcare combină atâtmulte experiențe autentice japoneze întro singură locație! Cu secțiuniinclusiv lucruri de făcut Osaka Studios, Maiko Café șisimt Osaka experiențe culturale, care sunt clasecare le pot lua pentru a afla mai multe activități tradiționale japonezecum ar fi origami, aranjamente florale sau ceremonia ceaiului. Există ceva aicipentru întreaga familie săbucure șiangajeze cu cât cele mai multe dintre activitățileaici sunt hands-on! Spre deosebirealte obiective turistice, Lucrurile Pentru a face Osaka va face să vă simțiți acasă cu prietenos personal vorbitorlimba engleză la o primitoare camere tradiționaledomiciliu.
Tea ceremony-2

Check out alte liste noastrecum ar fi Puncteatractie Nu pot lipsitimp ce vizita Osaka, lucruri de făcut în Dotonbori și lucruri de făcut în Shinsaibashi pentru a planifica călătoria perfecta!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.