Topp 10 saker att göra i Osaka

1. Universal Studios Japan
Jag kan aldrig säga nej till ett besök till Universal Studios. Rider, spel, teman uppsättningar och butiker, interaktiva utställningar och 4D erfarenheter; i princip allt för en stor familj dag ut. Vad gör Universal Studios Japan viktigt för alla besök i Osaka är de nya attraktionerna kallade Universal Cool Japan 2017. Baserat på internationellt kända underhållning varumärken såsom Evangelion, Godzilla, Attack på Titan, Detective Conan och Monster Hunter, kommer nya upplevelser sätta dig ansikte mot ansikte med dessa ikoniska tecken med toppmodern teknik. Som om du inte kunde hantera längre har en ny Harry Potter avsnitt också just öppnat för magiska fans också. Jag skulle vilja föreslå en hel dag för att se allt.
ユニバーサルスタジオジャパン

2. Ta en tur på Aqua Bus Aqua-Liner
See Osaka genom flyter på gatorna i ‘Water Metropolis’ och se de stora sevärdheter fläckarna från floden. Aqua-Liner är en specialitet byggt båt, med många fönster så att du kan se landskapet omkring dig och kan även kan passera under broar Osaka River. Kryssningen varar i 1,5 timmar och går varje dag. Du kan också boka tid på deras restaurang kryssning så att du kan njuta av resan och restaurang kvalitet för lunch, afternoon tea eller middag.
Aqua liner in Osaka

3. Ett besök till Tsutenkaku Tower
Tsutenkaku-tornet är känd som en symbol för Osaka stad, så ett besök ska vara på någon Osaka resa. På toppen, kan du lära dig mer om staden och tornet, som hur dess form och design är baserad på Eiffeltornet och Triumfbågen. Du kan utforska observation däck, en staty av en lycka gud Billiken, Glico livsmedelsbutik och dess teater vid basen av tornet där du kan hitta en rad föreställningar som du kanske gillar att boka och delta.
通天閣

4. Osaka Aquarium Kaiyukan
Denna attraktion är ett måste se, eftersom detta akvarium är värd en mycket stor mängd fisk, däggdjur och andra vattenlevande organismer från havet. Den mest kända är bosatt här är en valhaj, den största typen av haj i världen! Att se en är en ovanlig syn, eftersom endast ett fåtal bor i utvalda akvarier på grund av sin enorma storlek. Du kan se den här stora killen simmar fred med hajar och rockor, samt göra egna vänner i en hands-on rock pool på en lägre nivå av byggnaden!
Kaiyukan Osaka Aquarium

5. Osaka Museum of Housing and Living
Staden Osaka har en mycket gammal historia och du kan se den komma till liv vid Osaka Museum of Housing and Living. En modell av staden, eftersom det var i Edo perioden, är på skärm, samt återskapade byggnader och gator som du kan utforska själv. Du behöver inte en tidsmaskin här som interaktiva skärmar tar dig genom olika perioder av Osaka historia och visar hur denna stad blev så populär som den är idag.
Japanese Town: Osaka Museum of Housing and Living

6. Momofuku Ando Instant Ramen Museum
Nudlar – En favorit maträtt i Japan och runt om i världen. Men visste du att nudlar kom från Japan? Visste du att det finns över trettio olika smaker av Ramen eller japanska nudlar i Japan? Du kan lära dig, och ännu viktigare smak, historia Instant Ramen själv på detta museum!
Momofuku Ando Instant Ramen Museum

7. Se en Kabuki Show i Osaka Shochikuza teatern
Kabuki är en traditionell japansk stil teater, som inkluderar traditionella masker och dräkter. Du kan boka för att se en show på Shochikuza teatern, såsom en aragoto stil eller åtgärdas packade spel eller wagoto stil eller mer romantiskt tema spel. Båda kommer att ha tid vunna japansk stil dans och musik. Detta är definitivt en show du inte får missa!
大阪 松竹座

8. Ta en dagstur att besöka Chihaya-Akasaka-mura Village
Om du har en extra dag och vill se bergen runt Osaka, besöka Chihaya-Akasaka-mura Village är en lysande idé. Ligger på Konogozan Mountain, kommer denna by kan du se skönheten i japanska paddy fields och landsbygden. Det finns en hel del som du kan göra här, inklusive vandring upp på berget, fiske efter lokala öring, utforska byn marknader, lyser och Shimo-Akasaka slottsruiner.
千早赤阪村5 8/13

9. Osaka Science Museum
med nya attraktioner såsom planetarium kommer Osaka Science Museum vara en stor besök för alla som är intresserade av utrymme eller energi! Hands-on utställningar kommer att engagera dig när du utforskar vetenskap med dina sinnen. Detta museum skryter med att panoramaskärmsystem i sin nya planetarium avsnitt är världens största, så det kan visa mer än 28.000 stjärnor och intergalaktiska organ på dess specialitet gjort kupol skärmen. Vad ett sätt att stjärnan blick!
Japan - Osaka - National Museum of Art and Osaka Science Museum

10. saker att göra i Osaka
saker att göra Osaka är en helt ny turist- och nöjeskomplex som kombinerar så många autentiska japanska erfarenheter på ett ställe! Med sektioner inklusive saker att göra Osaka Studios, Maiko Café och känna Osaka kulturella upplevelser, som är klasser som du kan vidta för att lära mer traditionella japanska aktiviteter såsom origami, blomsterarrangemang eller teceremonin. Det finns något för hela familjen att njuta av och samarbeta med de flesta av de aktiviteter som här är hands-on! Till skillnad från andra turistattraktioner, saker att göra Osaka får dig att känna dig hemma med vänlig engelsktalande personal vid en välkomnande traditionell hemmiljö rum.
Tea ceremony-2

Kolla in våra andra listor som Sevärdheter du inte får missa samtidigt besöka Osaka, saker att göra i Dotonbori och saker att göra i Shinsaibashi att planera din resa perfekt!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.