Topp 10 ting å gjøre i Osaka

1. Universal Studios Japan
Jeg kan aldri si nei til et besøk til Universal Studios. Rides, spill, tema sett og butikker, interaktive programmer og 4D erfaringer; i utgangspunktet alt for en flott dag med familien. Hva gjør Universal Studios Japan viktig for ethvert besøk i Osaka er de nye attraksjonene kalt Universal Kule Japan 2017. Basert på internasjonale kjente underholdnings merker som Evangelion, Godzilla, Attack on Titan, Detective Conan og Monster Hunter, vil nye opplevelser setter deg ansikt til ansikt med disse kjente figurene ved hjelp av state of the art teknologi. Som om du ikke kunne håndtere lenger, har en ny Harry Potter delen også nettopp åpnet for magiske fans også. Jeg vil foreslå en hel dag for å se alt.
ユニバーサルスタジオジャパン

2. Ta en tur på Aqua Bus Aqua-Liner
Se Osaka ved å flyte på gatene i den ‘Water Metropolis’ og se de store sightseeing flekker fra elva. Aqua-Liner er en spesialitet bygd båt, med mange vinduer slik at du kan se naturen rundt deg og kan også kan passere under broene i Osaka River. Cruiset varer i 1,5 timer og går hver dag. Du kan også bestille tid på deres restaurant cruise slik at du kan nyte turen og restaurant service av høy kvalitet til lunsj, ettermiddagste eller middag.
Aqua liner in Osaka

3. Gå til Tsutenkaku Tower
Tsutenkaku Tower er kjent som selve symbolet på Osaka by, så et besøk bør være på noen Osaka turen. På toppen kan du lære mer om byen og tårnet som hvordan formen og designet er basert på Eiffeltårnet og Triumfbuen. Du kan utforske observasjon dekk, en statue av en lykke gud Billiken, Glico mat butikk og sitt teater ved foten av tårnet hvor du kan finne en rekke forestillinger som du kanskje har lyst til å bestille og delta.
通天閣

4. Osaka Aquarium Kaiyukan
Denne attraksjonen er en må se, da dette akvariet er vert for en svært stort utvalg av fisk, pattedyr og andre vannlevende organismer fra havet. Den mest berømte innbygger her er en hvalhaien, den største typen hai i verden! Å se en er et sjeldent syn, som bare noen få leve i utvalgte akvarier på grunn av sin enorme størrelse. Du kan se denne store fyren svømming fredelig med haier og rokker, samt gjøre dine egne venner i en hands-on rock bassenget på lavere nivå av bygningen!
Kaiyukan Osaka Aquarium

5. Osaka Museum of Housing and Living
the byen Osaka har en svært gammel historie, og du kan se den komme til liv i Osaka Museum of Housing and Living. En modell av byen, som det var i Edo periode, er utstilt, samt gjen bygninger og gater som du kan utforske deg selv. Du trenger ikke en tidsmaskin her som interaktive skjermer vil transportere deg gjennom ulike perioder av Osaka historie og vise deg hvordan denne byen ble så populær som den er i dag.
Japanese Town: Osaka Museum of Housing and Living

6. Momofuku Ando museum for nudler
Instant nudler – En favorittrett i Japan og rundt om i verden. Men visste du at instant nudler kom fra Japan? Visste du at det finnes over tretti forskjellige varianter av ramen eller japansk instant nudler tilgjengelig i Japan? Du kan lære, og enda viktigere SMAK, historien av instant ramen selv på dette museet!
Momofuku Ando Instant Ramen Museum

7. Se en Kabuki Show på Osaka Shochikuza Theater
Kabuki er en tradisjonell japansk stil av teater, som inkluderer tradisjonelle masker og kostymer. Du kan bestille for å se en forestilling på Shochikuza Theatre, for eksempel en aragoto stil eller actioned pakket lek eller wagoto stil eller mer romantisk themed spill. Begge vil ha hevdvunne japansk stil dans og musikk. Dette er definitivt et show du ikke kan gå glipp av!
大阪 松竹座

8. Ta en dagstur for å besøke Chihaya-Akasaka-mura Village
Hvis du har en ekstra dag, og ønsker å se fjellene rundt Osaka, besøke Chihaya-Akasaka-mura Village er en glimrende idé. Ligger på Konogozan Mountain, vil denne landsbyen kan du se skjønnheten i japanske paddy fields og landskap. Det er mye du kan gjøre her, inkludert turer opp i fjellet, fiske etter lokal ørret, utforske landsbyen markeder, skinner og Shimo-Akasaka slottsruiner.
千早赤阪村5 8/13

9. Osaka vitenskapsmuseum
Med nye attraksjoner som et planetarium, vil Osaka Science Museum være et flott besøk for alle som er interessert i plass eller energi! Hands-on utstillinger vil engasjere tankene dine mens du utforsker vitenskapen med sansene. Dette museet skryter av at panoramaskjerm system i sin nye planetarium delen er verdens største, så det kan vise over 28.000 stjerner og intergalaktiske organer på sin spesialitet laget kuppel skjermen. Hva en måte å stjerne blikket!
Japan - Osaka - National Museum of Art and Osaka Science Museum

10. ting å gjøre i Osaka
Ting å gjøre i Osaka er en helt ny turist og underholdning kompleks som kombinerer så mange autentiske japanske opplevelser på ett sted! Med deler inkludert ting å gjøre i Osaka Studios, Maiko Café og føler Osaka Kulturelle opplevelser, som er klasser som du kan ta for å lære mer tradisjonelle japanske aktiviteter som origami, blomsterarrangementer eller te-seremonien. Det er noe her for hele familien å nyte og engasjere seg med som de fleste av aktivitetene her er hands-on! I motsetning til andre turistattraksjoner, ting å gjøre i Osaka vil du føle deg hjemme med hyggelige engelsktalende personale på et innbydende tradisjonelle hjem innstilling rom.
Tea ceremony-2

Sjekk ut våre andre lister som Severdigheter du kan ikke gå glipp av mens besøke Osaka, ting å gjøre i Dotonbori og ting å gjøre i Shinsaibashi å planlegge din perfekte tur!

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.