Γκέισα & Μάικο Φωτογράφηση

Reserve Online

Price
¥12000 / person
¥10800 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people


Η Maikoya Osaka είναι ένα ιδανικό μέρος για φωτογραφία και λήψη φωτογραφιών με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία με ένα maiko ή geisha στο Maikoya κάθε φορά που επισκέπτεστε το χώρο με κράτηση.

Ο Maikosan θα σας μιλήσει και θα σας μιλήσει σύντομα πριν πάρετε μερικές φωτογραφίες μπροστά στα μοναδικά σκηνικά του χώρου. Μην χάσετε την ευκαιρία και κάντε κράτηση σήμερα.
* Δημιουργήστε φανταστικές αναμνήσεις από την ταξίδι σας στην Ιαπωνία
* Οι ευκαιρίες λήψης φωτογραφιών θα επισημανθούν σε όλη την έκταση
* Ειδική εμπειρία του ιαπωνικού πολιτισμού
* Απολαυστική εμπειρία με τα παιδιά
* Μαθαίνοντας για την ιστορία του ιαπωνικού πολιτισμού

Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και της ολιστικής ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους μέσα από μαθήματα όπως τελετή τσαγιού, κιμονό dressing, ιαπωνική μαγειρική και τη ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές γι ‘αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτή την πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη την λαμπρότητα.


  • Δεν περιλαμβάνονται
    Μεταφορές
    Hotel pickup και απόρριψη
  • Χάρτες
  • Διοργανωτής

    MAIKOYA GRE

    Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

    Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

    Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257