Ιαπωνική τελετή τσαγιού στην Οσάκα (casual ρούχα)

Reserve Online

Price
¥2500 / person
¥2250 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

Tea ceremony in Osaka

Απολαύστε την τελετή τσαγιού στην Οσάκα. Παραδοσιακά, η τελετή τσαγιού απολαμβάνεται καλύτερα από τη χρήση yukata ή kimono, αλλά επιτρέπουμε στους ταξιδιώτες να ενταχθούν στη δραστηριότητα φορώντας casual ρούχα. Έτσι, μπορείτε να ζήσετε ακόμα αυτό το υπέροχο πολιτιστικό τελετουργικό στην Οσάκα χωρίς να αλλάζετε ρούχα. Η ίδια η τελετή δεν διαρκεί περισσότερο από 40 λεπτά και μπορείτε να τελειώσετε με τα πάντα μέσα σε μία ώρα. Το προσωπικό μας θα σας δείξει ακόμα μερικά μοναδικά αγάλματα, φιγούρες και μικροσκοπικά ορόσημα ενώ είστε στο κτίριο.

Θα φτιάξετε ένα πράσινο τσάι (Matcha) σε μια αίθουσα τελετή τσαγιού αρχαίου στυλ που φορά Kimono. Θα προετοιμάσουμε το κιμονό τόσο για τα αρσενικά όσο και για τα θηλυκά.

Η ιαπωνική τελετή τσαγιού έχει πολλά ονόματα στα ιαπωνικά: Chanoyu, sado ή ocha. Έχει μακρά ιστορία χίλια χρόνια και έχει δεσμούς με τους εμπόρους τσαγιού στην Κίνα. Οι Ιάπωνες μοναχοί έφεραν για πρώτη φορά τα τσαγιέρικα κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας των Τανγκ (618 – 907 μ.Χ.) και τα χρησιμοποιούσαν μόνο στους ναούς τους για θρησκευτικές υπηρεσίες. Ένας ιερέας που ονομάζεται Myoan Eisai διαδίδει την πεποίθηση ότι το πράσινο τσάι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φάρμακα και πίνοντας το τακτικά σας εξασφαλίστηκε καλή υγεία. Ειδικά ο Σαμουράι ακολούθησε αυτή την πρακτική και αύξησε τη δημοτικότητά του. Αργότερα, ένας άλλος ιερέας που ονομάζεται Murata Shukou, που ονομάζεται πατέρας της τελετής τσαγιού, πρόσθεσε μεγαλύτερη σημασία και τελετουργίες κάνοντας το τσάι σε σκόνη, ώστε άλλοι να το απολαύσουν. Η εστίασή του στην αισθητική έγινε γνωστή και επηρεάζει έντονα την τελετή τσαγιού που γνωρίζουμε σήμερα.

Η δραστηριότητα περιλαμβάνει

Παραδοσιακή τελετή τσαγιού με επικεφαλής έναν κύριο τσαγιού
Πίνετε πράσινο τσάι και τρώει ιαπωνικά γλυκά
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
* Δημιουργήστε φανταστικές αναμνήσεις από το ταξίδι σας στην Ιαπωνία
* Οι ευκαιρίες για τη λήψη φωτογραφιών θα επισημανθούν σε όλη την έκταση
* Ειδική εμπειρία του ιαπωνικού πολιτισμού
* Απολαυστική εμπειρία με τα παιδιά
* Μαθαίνοντας για την ιστορία του ιαπωνικού πολιτισμού

Η πολιτιστική ιστορία και η εκλεπτυσμένη τεχνική που χρησιμοποιήθηκε σε όλους τους μάρτυρες αυτής της τελετής. Η πολιτιστική ιστορία και η εκλεπτυσμένη τεχνική που χρησιμοποιεί κάθε εκπαιδευτής ως τελετή.

Τα εργαστήρια τελετών ιαπωνικού τσαγιού διεξάγονται στο τμήμα Golden Pavillion ή στην αίθουσα Edo του Maikoya Osaka. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη δημοφιλή εμπορική περιοχή Shinsaibashi της Οσάκα. Στο τέλος του εργαστηρίου μπορείτε να συνεχίσετε με μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και εργαστήρια στη Μαϊκόγια Οσάκα ή να χαλαρώσετε στο χαλαρωτικό Cafe του Maiko για να δημιουργήσετε μια ιαπωνική πολιτιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην παραδοσιακή τελετή τσαγιού. Αυτή είναι μια τελετουργική δραστηριότητα όπου προετοιμάζεται και παρουσιάζεται τελετουργικό τσάι για την προώθηση της ευημερίας, της συνειδητότητας και της αρμονίας. Ονομάζεται επίσης ο τρόπος του τσαγιού. Το ίδιο το τσάι είναι ένα κονιοποιημένο πράσινο τσάι και ονομάζεται Matcha.

Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Με τη μάθηση για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

Τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το Workshop Τελετή Τσαγιού; Παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες με μια διαφορά!

Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει τη σωστή εθιμοτυπία και συμβολισμό για αυτή την τελετή
Δοκιμάστε παραδοσιακά φαγητά και ποτά που δίνετε κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής
Διατηρείται σε ένα παραδοσιακό τσάι με όμορφη ιστορική διακόσμηση
Οι ευκαιρίες λήψης φωτογραφιών θα επισημανθούν σε ολόκληρο το κείμενο.
Το εργαστήρι σας θα περιλαμβάνει:

Μια εισαγωγή στην ιαπωνική τελετή τσαγιού και τις σχετικές τελετουργίες
Αυτό διδάσκεται από έναν φιλικό εκπαιδευτή που μιλάει αγγλικά
Ο εκπαιδευτής είναι επαγγελματίας που έχει εκπαιδευτεί εδώ και πολλά χρόνια στην τελετή ιαπωνικού τσαγιού
Θα ενθαρρυνθείτε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό πράσινο τσάι matcha και τα ιαπωνικά στυλ γλυκά
Θα χρησιμοποιηθούν μόνο παραδοσιακά σκεύη τελετών τσαγιού
Το εργαστήριο θα διδάσκεται σε μια μικρή τάξη περίπου 6 ανθρώπων
Χαλαρώστε σε μια τάξη διακοσμημένη με παραδοσιακή ιαπωνική διακόσμηση και αρχιτεκτονική
Επεξηγήσεις για την ιστορία και την τεχνική της τελετής
Βρίσκεται στο κτίριο Maikoya Osaka στο κέντρο της Οσάκα
Εάν δώσετε ειδοποίηση, οι οδηγοί μπορούν να σας παραλάβουν από τον επιλεγμένο σιδηροδρομικό σταθμό σας στην Οσάκα.
Μάθετε την ιαπωνική κουλτούρα με όλες σας τις αισθήσεις – ειδικά τη δική σας απόλαυση!

Κάντε κράτηση σήμερα!

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα
Η τιμολόγηση των ενηλίκων ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες
*** Παρακαλώ ενημερώστε μας εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα, Halal, vegan ή χορτοφαγικές προτιμήσεις.

 

 


  • Χάρτες
  • Διοργανωτής

    MAIKOYA GRE

    Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

    Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

    Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257