Τελετή τσαγιού Geisha & Maiko στην Οσάκα

Reserve Online

Price
¥9800 / person
¥8820 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people


Η τελετή τσαγιού είναι αναμφισβήτητα η πιο μοναδική ιαπωνική δραστηριότητα, καθώς σας βοηθά να καταλάβετε την ιαπωνική ιστορία, τις αξίες, τη θρησκεία, το στιλ επικοινωνίας της Ιαπωνίας και την ιαπωνική ποτοκαλλιέργεια αμέσως. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την τελετή τσαγιού και να μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό όταν ο εκπαιδευτής σας είναι εκπαιδευόμενος Maiko; Σε αυτό το εργαστήριο, ένα Maiko θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην παραδοσιακή τελετή τσαγιού. Αυτή είναι μια τελετουργική δραστηριότητα όπου προετοιμάζεται και παρουσιάζεται τελετουργικό τσάι για την προώθηση της ευημερίας, της συνειδητότητας και της αρμονίας. Ονομάζεται επίσης ο τρόπος του τσαγιού. Το ίδιο το τσάι είναι ένα κονιοποιημένο πράσινο τσάι και ονομάζεται Matcha.

Η δραστηριότητα περιλαμβάνει

Παραδοσιακή τελετή τσαγιού με επικεφαλής το maiko
Πίνετε πράσινο τσάι και τρώει ιαπωνικά γλυκά
Η ιαπωνική τελετή τσαγιού έχει πολλά ονόματα στα ιαπωνικά: Chanoyu, sado ή ocha. Έχει μακρά ιστορία χίλια χρόνια και έχει δεσμούς με τους εμπόρους τσαγιού στην Κίνα. Οι Ιάπωνες μοναχοί έφεραν για πρώτη φορά τα τσαγιέρικα κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας των Τανγκ (618 – 907 μ.Χ.) και τα χρησιμοποιούσαν μόνο στους ναούς τους για θρησκευτικές υπηρεσίες. Ένας ιερέας που ονομάζεται Myoan Eisai διαδίδει την πεποίθηση ότι το πράσινο τσάι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φάρμακα και πίνοντας το τακτικά σας εξασφαλίστηκε καλή υγεία. Ειδικά ο Σαμουράι ακολούθησε αυτή την πρακτική και αύξησε τη δημοτικότητά του. Αργότερα, ένας άλλος ιερέας που ονομάζεται Murata Shukou, που ονομάζεται πατέρας της τελετής τσαγιού, πρόσθεσε μεγαλύτερη σημασία και τελετουργίες κάνοντας το τσάι σε σκόνη, ώστε άλλοι να το απολαύσουν. Η εστίασή του στην αισθητική έγινε γνωστή και επηρεάζει έντονα την τελετή τσαγιού που γνωρίζουμε σήμερα.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
* Δοκιμάστε μια ποικιλία από συστατικά και γεύσεις μοναδικά στην Ιαπωνία
* Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει και θα επιδείξει σωστές τεχνικές μαγειρέματος
* Διατηρείται σε ιαπωνική στυλ κουζίνα
* Οι ευκαιρίες για τη λήψη φωτογραφιών θα επισημανθούν σε όλη την έκταση
* Ειδική εμπειρία για να μαγειρέψετε φορώντας κοστούμι Kimono

Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Με τη μάθηση για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Η Maiko Kitchen σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτό τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

Το Ιαπωνικό Εργαστήριο Μαγειρικής σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία ζωής: μαθαίνοντας παραδοσιακά ιαπωνικά πιάτα από τοπικούς μάγειρες στην Ιαπωνία! Η Οσάκα θεωρείται η πρωτεύουσα των τροφίμων στην Ιαπωνία και υπάρχουν πολλά πιάτα από την περιοχή για να τα δοκιμάσετε. Όχι μόνο θα φτάσετε να φάτε αυτό το νόστιμο φαγητό, αλλά να μάθετε πώς να το κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια γιορτή πίσω στο σπίτι!

Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα σε ένα συνηθισμένο ιαπωνικό γεύμα. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά μαθήματα μαγειρικής για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων μαθήματα γεύματος, δείπνου και ζαχαροπλαστικής. Το τελευταίο είναι πολύ μοναδικό, καθώς τα ιαπωνικά επιδόρπια έχουν μια ιδιαίτερη γεύση, καθώς η ιστορία της μαγειρικής στην Ιαπωνία δεν συμπεριέλαβε τη μεταποιημένη ζάχαρη μέχρι πριν λίγες εκατοντάδες χρόνια. Θα μάθετε ακόμα περισσότερα για τις γεύσεις της Ιαπωνίας, καθώς και για την ποικιλία των σκευών που χρησιμοποιούνται και την εξήγηση των απαιτούμενων τεχνικών, ενώ θα μαγειρέψετε επίσης ένα υπέροχο γεύμα!


  • Δεν περιλαμβάνονται
    Μεταφορές
    Hotel pickup και απόρριψη
  • Χάρτες
  • Διοργανωτής

    MAIKOYA GRE

    Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

    Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

    Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257