Гейша та Майко Фотосесія

Reserve Online

Price
¥12000 / person
¥10800 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

Майкоя Осака – прекрасне місце для фотозйомки та зйомки з друзями та родиною. Крім того, ви можете зробити знімок з майко або гейші в Майкоя будь-коли, коли ви відвідуєте місце проведення з бронюванням.

Майкосан поговорить з вами, вітає вас і коротко обговорює, перш ніж робити кілька зображень перед неповторними фоновими місцями. Не пропустіть свій шанс і зробіть бронювання сьогодні.
* Створюйте фантастичні спогади про вашу подорож до Японії
* Можливості для фотографування будуть виділені по всьому
* Особливий досвід японської культури
* Приємний досвід роботи з дітьми
* Вчення про історію японської культури

Дізнатися про країну через культурні семінари та заходи дадуть вам краще розуміння нашої складної історії, цінних соціальних принципів та цілісного способу життя. Дізнавшись про Японію та її людей за допомогою таких уроків, як чайна церемонія, кімоно, японська кулінарія та життя самураїв, ви будете занурені в різні точки зору та підходи, унікальні для цієї країни. Майкоя пропонує вам можливість зрозуміти цю культуру за допомогою місцевих інструкторів та гідів. Немає кращого способу дізнатися про нове місце з точки зору тих, хто виріс і живе в цій дивовижній країні. Який кращий спосіб провести день, ніж вивчити традиційну, прекрасну нову активність із досвідченим наставником у мальовничій обстановці? Ви б не знайшли дружніших людей, щоб допомогти вам відчути Японію у всій своїй пишності.


  • Не входить
    Перевезення
    Пікап і виїзд готелю
  • Карти
  • Організатор

    MAIKOYA UK

    Майкоя Осака пропонує унікальні культурні враження, де відвідувачі можуть займатися різноманітними культурними заходами, такими як традиційна чайна церемонія, японська каліграфія, орігамі, костюм із кімоно та багато іншого. Майкоя Осака - це єдине місце в Японії, де відвідувачі можуть зустрітись і спілкуватися з майко в навчанні в будь-який час року. Дізнатися про країну через культурні семінари та заходи дадуть вам краще розуміння нашої складної історії, цінних соціальних принципів та цілісного способу життя. Дізнавшись про Японію та її людей за допомогою заходів та уроків, таких як чайна церемонія, кімоно, японська кухня та життя самураїв, ви будете занурені в різні точки зору та підходи, унікальні для цієї країни. Майкоя пропонує вам можливість зрозуміти цю культуру за допомогою місцевих інструкторів та гідів. Немає кращого способу дізнатися про нове місце з точки зору тих, хто виріс і живе в цій дивовижній країні. Який кращий спосіб провести день, ніж вивчити традиційну, прекрасну нову активність із досвідченим наставником у мальовничій обстановці? Ви б не знайшли дружніших людей, щоб допомогти вам відчути Японію у всій своїй пишності.

    Дзвоніть Майкоя:06-6556-6257