Чайна церемонія Гейші та Майко в Осаці

Reserve Online

Price
¥9800 / person
¥8820 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

Чайна церемоніябез сумніву, є самим унікальною японської діяльністюяк це допоможе вам зрозуміти японську історію, цінності, релігію, японський стиль спілкування і японську культуру пиття відразу. Чи знаєте вищо ви можете насолоджуватися досвід чайної церемоніїбільше і більше дізнатися про культуруколи ваш інструктор є Майко в навчанні? На цьому семінарі, майко ходитиме вас через крок за кроком традиційної чайної церемонії. Це ритуал, як діяльністьде церемоніальний чай підготовлений і представлений для сприяння благополуччю, усвідомленості і гармонії. Він також називається Шлях чаю. Сам чаєм є порошковим зеленим чаєм і називається Матч.

Діяльність включаєсебе

традиційний чай церемоніїчолі з майко
пити зелений чай і їдять японські солодощі
Японська чайна церемонія має багато імен на японській мові: Chanoyu, садо або УКГД. Він має довгу історію тисячі роківі має зв’язки з чайними торговців в Китаї. Японські ченці привезли перші чайне листя під час китайської династії Тан (618 – 907 н.е.) і тільки використовували їх в своїх храмах для богослужінь. Священик закликав Мёан Eisai поширювати переконаннящо зелений чай може бути використаний в медициніа також пити його регулярно ви забезпечили хороше здоров’я. Самурайзокремадотримувався цієї практики і поширити свою популярність. Пізніше, інший священик назвав Murata Shukou, називають батьком чайної церемонії, додав більше значення і ритуали, роблячи порошковий чайщоб інші могли насолоджуватися цим. Його акцент на естетиці став добре відомий ізначній мірі впливає на чайну церемоніюяку ми знаємо сьогодні.

ГОЛОВНЕ
* Спробуйте широкий спектр інгредієнтів і смаків унікальних в Японію
* Доброзичливий господар пояснить і продемонструє правильні методи приготування їжі
* Held в японському стилі кухні
* Можливості для отримання фотографій будуть виділеніпротягом
* Спеціального досвіду зварити носити Кімоно костюма

Навчається про країнарамках культурних семінарів і заходів дасть вам краще розуміння нашої складної історії, цінують соціальні принципи і цілісний образ життя. Дізнаючись про Японію і її народу, ви будете занурені в різних точок зору і підходівякі є унікальними для цієї країни. Майко Кухня пропонує вам можливість зрозуміти цю культурудопомогою місцевих інструкторів і гідів. Там немає кращого способу дізнатися про нове місце з точок зору тиххто виріс і живе в цій дивовижній країні. Щокраще провести деньніж вивчення традиційної, красивий новийдіяльності із знавцем вихователем в мальовничому місці? Ви не знайшли б нешкідливі людейщоб допомогти вам випробувати Японію у всій своїй красі.

Японська Кулінарія Workshop надає вам буде один раз в досвіді життя часу: вивчення традиційних японських страв з місцевих кухарів в Японії! Осака вважається їжею капіталом в Японіїі є багато апетитних страв з області для вас спробувати. Малощо ви отримаєтещоб з’їсти цю смачну їжу, але дізнатисяяк зробити це самостійнотакви можете зробити свято назад будинку!

На цьому семінарі, кваліфікований інструктор проведе вас через крок за кроком звичайної японської їжі. Є цілий ряд різних курсів приготування їжі для вас на вибір, включаючи обід, вечеря і кондитерські класи. Останній з них є унікальнимяк японські десерти мають характерний смак як історії приготування їжі в Японії не включаютьсебе оброблений цукор до всього лише кілька сотень років тому. Ви дізнаєтеся ще більше про різновиди Японії, а також діапазоні посудувикористовуваних і поясненні методівнеобхідних, при приготуванні їжі великого стравияк добре!


  • Не входить
    Перевезення
    Пікап і виїзд готелю
  • Карти
  • Організатор

    MAIKOYA UK

    Майкоя Осака пропонує унікальні культурні враження, де відвідувачі можуть займатися різноманітними культурними заходами, такими як традиційна чайна церемонія, японська каліграфія, орігамі, костюм із кімоно та багато іншого. Майкоя Осака - це єдине місце в Японії, де відвідувачі можуть зустрітись і спілкуватися з майко в навчанні в будь-який час року. Дізнатися про країну через культурні семінари та заходи дадуть вам краще розуміння нашої складної історії, цінних соціальних принципів та цілісного способу життя. Дізнавшись про Японію та її людей за допомогою заходів та уроків, таких як чайна церемонія, кімоно, японська кухня та життя самураїв, ви будете занурені в різні точки зору та підходи, унікальні для цієї країни. Майкоя пропонує вам можливість зрозуміти цю культуру за допомогою місцевих інструкторів та гідів. Немає кращого способу дізнатися про нове місце з точки зору тих, хто виріс і живе в цій дивовижній країні. Який кращий спосіб провести день, ніж вивчити традиційну, прекрасну нову активність із досвідченим наставником у мальовничій обстановці? Ви б не знайшли дружніших людей, щоб допомогти вам відчути Японію у всій своїй пишності.

    Дзвоніть Майкоя:06-6556-6257