PRESSMEDDELANDE

Osaka, Japan, 22 augusti 2017 / Maikoya / – Maikoya Osaka, en high-end japanska kulturella erfarenheter plats, nyligen infört världens första geisha tema café och restaurang i Osaka. Här kan besökarna träffa och chatta med en lärling geisha, helst på året. Byggnaden konstruerades på en fastighet där en verklig geisha hus stod fram till mitten av 1980-talet. Beläget i Shinmachi är Maikoya Osaka i mitten av ett område som fungerade som en underhållning nav och hade många geisha hus under Edo-perioden.

Maikoya Osaka har många erbjudanden. Det finns ett café med specialprodukter såsom gyllene glass och en elegant guld flake omfattas Kobe nötkött sandwich som kostar $ 300. Dessa rätter serveras av en geisha whomvisitors kan chatta och ta bilder med. Det finns en levande koto eller shamisen prestanda vid vissa tider på dagen. Besökare har också möjlighet att göra bokningar för att delta i en te ceremonyled av en engelsktalande geisha.

För många som reser till Japan, en av de mest svårfångade drömmar möter en verklig geisha; moderna geishas vanligtvis har stängt nätverk och bara några extremt lyckliga eller mycket väl anslutna människor har möjlighet att skymt denna mystiska värld. Maikoya Osaka syftar till att öppna exklusiva värld geisha för människor i alla samhällsskikt, och lära besökarna inte bara om geisha men också om traditionella japanska konst och hantverk som geishasexcel på. Dessa inkluderar teceremonin, japansk dans, kalligrafi och japanska matlagningskurser.

Geisha teceremoni på Maikoya Osaka

Miho Hirata, som sköter Maiko Cafe säger: “Den bokstavliga definitionen av geisha är ‘konst artist’ (GEI: konst, sha: artist). En geisha måste vara bra på traditionella japanska konst och hantverk, såsom teceremoni, sätta på en kimono, spela shamisen, gör blomsterarrangemang och utföra buyoo (traditionell japansk dans). Vi vill lära världen att geishor är hantverkare inte kurtisaner.

“fråganalla ställer är om Geisha Cafe är verklig . Är dessa faktiska geishas, eller bara flickor som bär geisha göra upp? Hirata säger att det är svårt att svara på, men dessa människor har andra jobb eller de studerar vid Universitet. De klär upp som en geisha. Samtidigt Hirata konstaterar att “Alla tycker geisha finns bara i Kyoto, men de historiskt sett praktiseras i mer än 10 städer, med varje stad har en annan kod beteende Vi är baserade i Osaka, och vi ser till att. anställda är bekant med geisha kultur i Osaka. Detta inkluderar kunskap om japanska konst, kunskap om historia och traditioner geisha, användning av sonkeigo, förmåga att bära feminina kläder på rätt sätt, och en medvetenhet om Iki, vilket innebär att samtalet bör alltid vara respektfull, diskret, elegant och intelligent.

för att interagera med verkliga geisha som de utövar sina hantverk, är Maikoya Osaka det bästa stället att besöka. Vår byggnad har inte bara Maiko Cafe och en fantastisk teceremonin rum passar perfekt för den mest sofistikerade geisha kultur fungerar den också som en exklusiv kulturell aktivitetscenter med många andra saker att göra.

SOURCE Maikoya Osaka

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.