PRESSEMELDING

Osaka, Japan, 22 august 2017 / Maikoya / – Maikoya Osaka, en high-end japansk kulturell opplevelse arena, som nylig introduserte verdens første geisha tema kafé og restaurant i Osaka. Her kan besøkende møtes og prate med en geisha, helst på året. Bygningen ble bygget på en eiendom hvor en faktisk geisha huset sto frem til midten av 1980-tallet. Ligger i Shinmachi, er Maikoya Osaka i sentrum av et område som fungerte som et underholdningssenter og hadde mange geisha hus i løpet av Edo perioden.

Maikoya Osaka har mange tilbud. Det er en kafé med spesialprodukter som golden iskrem og en elegant gullflak dekket Kobe biff sandwich som koster $ 300. Disse rettene er tjent med en geisha whomvisitors kan chatte og ta bilder med. Det er en levende koto eller shamisen ytelse på visse tider av døgnet. Besøkende har også muligheten til å gjøre bestillinger for å delta i en te ceremonyled av en engelsktalende geisha.

For mange som reiser til Japan, en av de mest unnvikende drømmer møter en faktisk geisha; moderne geishaer vanligvis har lukket nettverk, og bare noen få ekstremt heldige eller svært gode forbindelser folk har mulighet til å få et glimt av denne mystiske verden. Maikoya Osaka tar sikte på å åpne den eksklusive verden av geisha til folk i alle samfunn, og lære besøkende ikke bare om geisha, men også om tradisjonelle japanske kunst og håndverk som geishasexcel på. Disse inkluderer te seremoni, japansk dans, kalligrafi, og japanske matlagingskurs.

Geisha teseremoni på Maikoya Osaka

Miho Hirata, som forvalter Maiko Cafe sier: “Den bokstavelige definisjonen av geisha er ‘kunst utøver’ (GEI: art, sha: utøver). En geisha må være god på tradisjonelle japanske kunst og håndverk som teseremoni, sette på en kimono, spille Shamisen, gjør blomsteroppsats, og utfører buyoo (tradisjonell japansk dans). Vi ønsker å lære verden som geishaer er håndverkere ikke kurtis.

“spørsmåletalle stiller er om Geisha Cafe er reell . Er disse faktiske geishaer, eller bare jenter iført geisha Make Up? Hirata sier det er vanskelig å svare på, men disse menneskene har andre jobber eller de studerer ved et universitet. De kler seg opp som en geisha. Samtidig Hirata bemerker at “Alle tror geisha bare eksisterer i Kyoto, men de historisk praktisert i mer enn 10 byer, med hver by har en annen kode for oppførsel Vi er basert i Osaka, og vi sørger for at. ansatte er kjent med geisha kultur i Osaka. Dette inkluderer kunnskap om japansk kunst, kunnskap om historie og tradisjoner geisha, bruk av sonkeigo, evne til å bære feminine antrekk på riktig måte, og en bevissthet om Iki, noe som betyr at samtalen bør alltid være respektfull, diskret, elegant og intelligent.

Hvis du vil kommunisere med selve geisha som de praktiserer sitt håndverk, er Maikoya Osaka det beste stedet å besøke. Våre bygningen ikke bare har Maiko Cafe og en fantastisk te seremoni rom passer perfekt for de mest sofistikerte geisha kultur det fungerer også som et eksklusivt kulturelt aktivitetssenter med mange andre ting å gjøre.

SOURCE Maikoya Osaka

Contact us : info@mai-ko.com

Rate this post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comment

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.