Ιαπωνικά γλυκά και τελετή τσαγιού στην Οσάκα


Wagashi making & tea τελετή. Θα φτιάξετε ένα ιαπωνικό ζαχαροπλαστείο και το πράσινο τσάι. Μπορείτε να απολαύσετε την τελετή τσαγιού με τα είδη ζαχαροπλαστικής που έχετε φτιάξει.


Ιαπωνικά γλυκά που κάνουν εμπειρία στην Οσάκα. Σε αυτό το μάθημα, θα κάνουμε


Α) Ιαπωνικά εποχιακά είδη ζαχαροπλαστικής


Β) Πράσινο Τσάι


Γ) Τελετή τσαγιού - μπορείτε να φάτε τα είδη ζαχαροπλαστικής που έχετε φτιάξει


D) Φορώντας Kimono -. Ετοιμάζεται τόσο για τα αρσενικά όσο και για τα θηλυκά


Και να έχεις πολύ διασκέδαση!


Σε αυτό το εργαστήριο, θα έχετε την ευκαιρία να φορέσετε κουβέρτα κιμονό, να δοκιμάσετε το πράσινο τσάι ταιριάζει και να φάτε μοναδικά ιαπωνικά γλυκά ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τη γεύση του τσαγιού. Όλα τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά και θα διαρκέσουν περίπου 90 λεπτά σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο δωμάτιο. Πρόκειται για μια εκδήλωση μιας ζωής για μια εμπειρία που ασκείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια.


Τα εργαστήρια τελετών ιαπωνικού τσαγιού διεξάγονται στο τμήμα Golden Pavillion ή στην αίθουσα Edo του Maikoya Osaka. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη δημοφιλή εμπορική περιοχή Shinsaibashi της Οσάκα. Στο τέλος του εργαστηρίου μπορείτε να συνεχίσετε με μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και εργαστήρια στη Μαϊκόγια Οσάκα ή να χαλαρώσετε στο χαλαρωτικό Cafe του Maiko για να δημιουργήσετε μια ιαπωνική πολιτιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.


Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα σε ένα συνηθισμένο ιαπωνικό γεύμα. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά μαθήματα μαγειρικής για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων μαθήματα γεύματος, δείπνου και ζαχαροπλαστικής. Το τελευταίο είναι πολύ μοναδικό, καθώς τα ιαπωνικά επιδόρπια έχουν μια ιδιαίτερη γεύση, καθώς η ιστορία της μαγειρικής στην Ιαπωνία δεν συμπεριέλαβε τη μεταποιημένη ζάχαρη μέχρι πριν λίγες εκατοντάδες χρόνια. Θα μάθετε ακόμα περισσότερα για τις γεύσεις της Ιαπωνίας, καθώς και για την ποικιλία των σκευών που χρησιμοποιούνται και την εξήγηση των απαιτούμενων τεχνικών, ενώ θα μαγειρέψετε επίσης ένα υπέροχο γεύμα!


Το Ιαπωνικό Εργαστήριο Μαγειρικής σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία ζωής: μαθαίνοντας παραδοσιακά ιαπωνικά πιάτα από τοπικούς μάγειρες στην Ιαπωνία! Η Οσάκα θεωρείται η πρωτεύουσα των τροφίμων στην Ιαπωνία και υπάρχουν πολλά πιάτα από την περιοχή για να τα δοκιμάσετε. Όχι μόνο θα φτάσετε να φάτε αυτό το νόστιμο φαγητό, αλλά να μάθετε πώς να το κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια γιορτή πίσω στο σπίτι!


Τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το Workshop Τελετή Τσαγιού; Παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες με μια διαφορά!


Παραδοσιακά ρούχα διαθέσιμα για να φορέσετε

Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει τη σωστή εθιμοτυπία και συμβολισμό για αυτή την τελετή

Δοκιμάστε παραδοσιακά φαγητά και ποτά που δίνετε κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής

Διατηρείται σε ένα παραδοσιακό τσάι με όμορφη ιστορική διακόσμηση

Οι ευκαιρίες λήψης φωτογραφιών θα επισημανθούν σε ολόκληρο το κείμενο.

Το εργαστήρι σας θα περιλαμβάνει:

Μια εισαγωγή στα ιαπωνικά γλυκά και βασικές πληροφορίες για το wagashi

Αυτό διδάσκεται από έναν φιλικό εκπαιδευτή που μιλάει αγγλικά

Ο εκπαιδευτής είναι επαγγελματίας που έχει εκπαιδευτεί εδώ και πολλά χρόνια στην τελετή ιαπωνικού τσαγιού

Θα ενθαρρυνθείτε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό πράσινο τσάι matcha και τα ιαπωνικά στυλ γλυκά

Θα χρησιμοποιηθούν μόνο παραδοσιακά σκεύη τελετών τσαγιού

Το εργαστήριο θα διδάσκεται σε μια μικρή τάξη περίπου 6 ανθρώπων

Χαλαρώστε σε μια τάξη διακοσμημένη με παραδοσιακή ιαπωνική διακόσμηση και αρχιτεκτονική

Εξηγούνται οι εξηγήσεις για την ιστορία και την τεχνική της τελετής

Βρίσκεται στο κτίριο Maikoya Osaka στο κέντρο της Οσάκα

Εάν δώσετε ειδοποίηση, οι οδηγοί μπορούν να σας παραλάβουν από τον επιλεγμένο σιδηροδρομικό σταθμό σας στην Οσάκα.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

* Δοκιμάστε μια ποικιλία από συστατικά και γεύσεις μοναδικά στην Ιαπωνία

* Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει και θα επιδείξει σωστές τεχνικές μαγειρέματος

* Διατηρείται σε ιαπωνική στυλ κουζίνα

* Οι ευκαιρίες για τη λήψη φωτογραφιών θα επισημανθούν σε όλη την έκταση

* Ειδική εμπειρία για να μαγειρέψετε φορώντας κοστούμι Kimono

Μάθετε την ιαπωνική κουλτούρα με όλες σας τις αισθήσεις - ειδικά τη δική σας απόλαυση!


Κάντε κράτηση σήμερα!


Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα για αυτή την πορεία, ωστόσο, δεδομένου ότι θα υπάρξει κάτι επικίνδυνο, όπως καυτές σόμπες και αιχμηρά μαχαίρια σε μια κουζίνα, θα πρέπει να τους δοθεί αυστηρή γονική επίβλεψη.


Ενημερώστε μας αν έχετε τροφικές αλλεργίες, χαλικές, χορτοφαγικές ή χορτοφαγικές προτιμήσεις.

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα

Η τιμολόγηση των ενηλίκων ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες


[Best_Wordpress_Gallery id="6" gal_title="CookingClassOsaka-JapaneseSweet"]

Included

  • Πράσινο τσάι και νερό
  • Συστατικά για παρασκευή ιαπωνικών γλυκών
  • Σκεύη
  • Φορώντας Kimono

Not Included

  • Μεταφορές
  • Hotel pickup και απόρριψη

MAIKOYA GRE

Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257