Ιαπωνική τελετή τσαγιού στο Κιότο (casual ρούχα)

Τελετή τσαγιού στο Κιότο Απολαύστε την τελετή τσαγιού στο Κιότο. Παραδοσιακά, η τελετή τσαγιού απολαμβάνεται καλύτερα σε yukata ή kimono. Επιτρέπουμε όμως στους ταξιδιώτες να το απολαμβάνουν σε casual ρούχα. Έτσι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε αυτό το πολιτιστικό τελετουργικό στο Κιότο χωρίς να αλλάξετε ρούχα. Η τελετή δεν διαρκεί περισσότερο από 40 λεπτά. Το προσωπικό μας θα σας δείξει ακόμα μερικά μοναδικά αγάλματα, φιγούρες και μικροσκοπικά ορόσημα ενώ βρίσκεστε στο κτίριο. Θα φτιάξετε ένα πράσινο τσάι (Matcha) σε μια αίθουσα τελετή τσαγιού αρχαίου στιλ. Η ιαπωνική τελετή τσαγιού έχει πολλά ονόματα: Chanoyu, sado ή ocha. Η ιστορία της είναι χίλια χρόνια και έχει δεσμούς με τους εμπόρους τσαγιού στην Κίνα. Ιάπωνες μοναχοί έφεραν για πρώτη φορά τα φύλλα τσαγιού κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας των Τανγκ (618 - 907 μ.Χ.). Το χρησιμοποιούσαν στους ναούς τους για θρησκευτικές υπηρεσίες. Ένας ιερέας που ονομάζεται Myoan Eisai διαδόθηκε η πεποίθηση ότι το πράσινο τσάι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ιατρική και τη βελτίωση της υγείας. Επίσης, ο σαμουράι ακολούθησε αυτή την πρακτική και εξάπλωσε τη δημοτικότητά του. Αργότερα, ένας άλλος ιερέας που ονομάζεται Murata Shukou, πρόσθεσε μεγαλύτερη σημασία και τελετουργίες. Έκανε τσάι σε σκόνη, ώστε άλλοι να το απολαύσουν. Επικεντρώθηκε στην αισθητική και επηρέασε σημαντικά την τελετή τσαγιού που γνωρίζουμε σήμερα. Η δραστηριότητα περιλαμβάνει
  • Παραδοσιακή τελετή τσαγιού υπό την ηγεσία ενός τσαγιού τσαγιού
  • Πιείτε πράσινο τσάι και τρώτε ιαπωνικά γλυκά
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ * Δημιουργήστε φανταστικές αναμνήσεις από το ταξίδι σας στην Ιαπωνία * Θα παρέχονται ευκαιρίες για λήψη φωτογραφιών * Ειδική εμπειρία της ιαπωνικής κουλτούρας * Απολαυστική εμπειρία με τα παιδιά * Μαθαίνοντας για την ιστορία του ιαπωνικού πολιτισμού Η πολιτιστική ιστορία και η εκλεπτυσμένη τεχνική που χρησιμοποιήθηκε σε όλους τους μάρτυρες σε όλη αυτή την τελετή . Η πολιτιστική ιστορία και η εκλεπτυσμένη τεχνική που χρησιμοποιεί κάθε εκπαιδευτής ως τελετή.
Τα εργαστήρια τελετών ιαπωνικού τσαγιού διεξάγονται στο τμήμα Golden Pavillion ή στο δωμάτιο Edo του Maikoya Kyoto. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη δημοφιλή εμπορική περιοχή Shinsaibashi, Κιότο. Στο τέλος του σεμιναρίου μπορείτε να συνεχίσετε με μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και σεμινάρια στο Maikoya Kyoto. Ή χαλαρώστε στο Maiko Cafe για να δημιουργήσετε μια ιαπωνική πολιτιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην παραδοσιακή τελετή τσαγιού. Πρόκειται για μια τελετουργική δραστηριότητα όπου προετοιμάζεται το τελετουργικό τσάι και παρουσιάζεται για να προάγει την ευημερία, την ευαισθησία και την αρμονία. Καλείται επίσης ο τρόπος του τσαγιού. Το κονιοποιημένο πράσινο τσάι που χρησιμοποιείται ονομάζεται Matcha. Μάθετε για μια χώρα από πολιτιστικά εργαστήρια και δραστηριότητες. Θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της ιστορίας της Ιαπωνίας, των κοινωνικών αρχών και του τρόπου ζωής. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό από τοπικούς εκπαιδευτές και οδηγούς. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση. Μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας μαθαίνοντας μια παραδοσιακή, μεγάλη καινούρια δραστηριότητα με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να μάθετε την Ιαπωνία με όλη της τη λαμπρότητα.

Τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το εργαστήριο τελετών τσαγιού; Παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες με μια διαφορά!

  • Ένας φιλικός οδηγός θα εξηγήσει τη σωστή εθιμοτυπία και συμβολισμό για αυτή την τελετή
  • Δοκιμάστε παραδοσιακά φαγητά και ποτά που δίνετε κατά τη διάρκεια αυτού του τελετουργικού
  • Διατηρείται σε ένα παραδοσιακό τσάι με όμορφη ιστορική διακόσμηση
  • Θα παρασχεθούν ευκαιρίες λήψης φωτογραφιών

Το εργαστήρι σας θα περιλαμβάνει:

  • Μια εισαγωγή στην ιαπωνική τελετή τσαγιού και τα σχετικά τελετουργικά
  • Αυτό διδάσκεται από έναν φιλικό εκπαιδευτή που μιλάει αγγλικά
  • Ο εκπαιδευτής είναι επαγγελματίας που έχει εκπαιδευτεί εδώ και χρόνια στην τελετή ιαπωνικού τσαγιού
  • Θα ενθαρρυνθείτε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό πράσινο τσάι matcha και τα ιαπωνικά στυλ γλυκά
  • Θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα παραδοσιακά σκεύη τελετών τσαγιού
  • Το εργαστήριο θα διδάσκεται σε μια μικρή τάξη περίπου 6 ανθρώπων
  • Χαλαρώστε σε μια τάξη διακοσμημένη με παραδοσιακή ιαπωνική διακόσμηση και αρχιτεκτονική
  • Επεξηγήσεις για την ιστορία και την τεχνική της τελετής
  • Βρίσκεται στο κτίριο Maikoya Kyoto στο κεντρικό Κιότο
  • Εάν δώσετε ειδοποίηση, οι οδηγοί μπορούν να σας παραλάβουν από τον επιλεγμένο σιδηροδρομικό σταθμό σας στο Κιότο
Μάθετε την ιαπωνική κουλτούρα με όλες τις αισθήσεις σας - ειδικά τη δική σας απόλαυση!

Κάντε κράτηση σήμερα!

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες Τιμές ενηλίκων ισχύουν για όλους τους ταξιδιώτες *** Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα, Halal, vegan ή χορτοφαγικές προτιμήσεις. [υπότιτλος id = "attachment_1394" align = "alignnone" width = "1200"] Λουτρά και ναοί στο Κιότο Μαϊκόγια Ιερά και ναοί στο Κιότο Μαϊκόγια [/ caption]
kintsugi τάξη Κιότο Κύπελλο τσαγιού