Ät Golden Ice Creaem Serveras av en Maiko

Japan golden ice cream

ÖVERSIKT


Om du tror att glass är en rik upplevelse, bör du prova det täckt med bladguld! Du kommer att kunna njuta av denna behandling med grönt te som tillagas och serveras av en maiko. Den maiko kommer också att prata med dig och svara på alla frågor du kan ha om Japan. Gör din bokning idag för detta unikt japanska behandla. Detta kommer att vara din gyllene tillfälle att tillbringa en timme koppla av och njuta några av Japans anmärkningsvärda lyx.


Belyser


en skopa glass täckt med en bladguld och tjänstgjorde i en antik skål


En kopp grönt te som utarbetats av en verklig maiko


En chans att interagera med en vänlig maiko som kan svara på alla frågor du har om Japan


vad du kan förvänta


en behandla i Japan som blir alltmer populärt är glass täckt med en bladguld. Det är så vackert att titta på, att det är nästan synd att äta den! När du är i Osaka, kan du njuta av denna underbara mellanmål serveras i en Edo period antik skålen. En maiko kommer att tjäna guld blad glass och kommer att förbereda några grönt te för dig att dricka också. När du äter och dricker, gärna be maiko alla frågor du kan ha om Japan, dess traditioner och kultur, eller om historien om maiko. Detta charmiga lärling geisha kommer gärna att svara på alla dina frågor och tillbringa tid med i en avkopplande och intressant atmosfär. Kom delta i denna upplevelse som du bara kan hitta i Japan.

Lär dig mer om ett land genom kulturella workshops och aktiviteter kommer att ge dig en bättre förståelse för vår intrikata historia, värderade sociala principer och holistiskt sätt att leva. Genom att lära om Japan och dess folk, kommer du att vara nedsänkt i olika perspektiv och synsätt som är unika för detta land. Maiko Kitchen erbjuder möjligheter att förstå denna kultur genom lokala instruktörer och guider. Det finns inget bättre sätt att lära sig en ny plats från synpunkter från dem som växte upp och bor i detta fantastiska land. Finns det något bättre sätt att tillbringa en dag än att lära sig ett traditionellt, vackra ny verksamhet med en kunnig handledare i en pittoresk miljö? Du skulle inte hitta vänligare människor som hjälper dig att uppleva Japan i all sin prakt.

Den japanska matlagningskurs kommer du att en gång i tiden en livserfarenhet: lära traditionella japanska rätter från lokala kockar i Japan! Osaka anses maten kapitalet i Japan och det finns många aptitretande rätter från området för dig att prova. Inte bara kommer du att få äta denna läckra mat, men lära sig att göra det själv så att du kan göra en fest hemma!


I denna workshop kommer en kvalificerad instruktör gå igenom steg för steg i en vanlig japansk måltid. Det finns en rad olika matlagningskurser för dig att välja mellan, inklusive lunch, middag och konfektyr klasser. Den sista är mycket unik eftersom japanska efterrätter har en distinkt smak som historien om matlagning i Japan omfattade inte bearbetat socker till bara några hundra år sedan. Du kommer att lära dig ännu mer om smaker av Japan, liksom de olika redskap som används och förklaring av den teknik som krävs, medan matlagning en stor måltid samt!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko serverar glass
  • Gyllene glass

Not Included

  • Transport
  • Hotell pickup och drop-off

MAIKOYA SWE

Maikoya Osaka erbjuder unika kulturella upplevelser där besökare kan delta i olika kulturella aktiviteter som den traditionella te ceremonin, japanska kalligrafi, origami, kimono dressing och mycket mer. Maikoya Osaka är det enda stället i Japan där besökare kan träffas och chatta med en maiko i träning när som helst på året.


Att lära sig om ett land genom kulturella verkstäder och aktiviteter ger dig en bättre förståelse för vår invecklade historia, värderade sociala principer och helhetsliv. Genom att lära sig om Japan och dess folk genom aktiviteter och lektioner som te ceremoni, kimono dressing, japansk matlagning och livet för en samurai, kommer du att fördjupa sig i olika perspektiv och tillvägagångssätt som är unika för landet. Maikoya erbjuder dig möjligheter att förstå denna kultur genom lokala instruktörer och guider. Det finns inget bättre sätt att lära sig om en ny plats från utsikterna till de som växte upp och bor i detta fantastiska land. Vilket bättre sätt att spendera en dag än att lära sig en traditionell, vacker ny aktivitet med en kunnig handledare i en pittoresk miljö? Du skulle inte hitta vänligare människor som hjälper dig att uppleva Japan i all sin prakt.

Ring Maikoya: 06-6556-6257