Eet Gouden Ice Cream, gediend door een Maiko

Japan golden ice cream

OVERZICHT


Als je denkt dat ijs een rijke traktatie is, moet je het met goudblad bedekken! U kunt genieten van deze traktatie met groene thee die wordt bereid en geserveerd door een maiko. De maiko zal ook met je chatten en eventuele vragen over Japan beantwoorden. Maak vandaag uw reservering voor deze unieke Japanse traktatie. Dit is uw gouden kans om een ​​uur te ontspannen en te genieten van enkele van de opmerkelijke luxe van Japan.


HOOGTEPUNTEN


Een ijsje ijsje bedekt met een goudblad en geserveerd in een antieke schotel


Een kopje groene thee bereid door een echte maiko


Een kans om te communiceren met een vriendelijke maiko die alle vragen over Japan kunt beantwoorden


Wat kunt u verwachten


Een traktatie in Japan die steeds populairder wordt is ijs bedekt met een goudblad. Het is zo mooi om te kijken, dat het bijna jammer is om het te eten! Wanneer u in Osaka kunt genieten, kunt u genieten van deze heerlijke snack, geserveerd in een Edo Periodische antieke gerecht. Een maiko zal het ijsje ijsje serveren, en zal ook groene thee voorbereiden voor u ook te drinken. Terwijl u eet en drinken, vraag dan de Maiko de vragen over Japan, zijn tradities en cultuur of over de geschiedenis van Maiko. Deze charmante leerlinggeisha zal graag al uw vragen beantwoorden en tijd doorbrengen in een ontspannen en interessante sfeer. Kom deelnemen aan deze ervaring die je alleen in Japan kunt vinden.

Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen, wordt u ondergedompeld in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maiko Kitchen biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die opgegroeid zijn en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een ​​dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.

De Japanse Koken Workshop biedt u een keer in een levenstijd ervaring: het leren van traditionele Japanse gerechten uit lokale koks in Japan! Osaka wordt beschouwd als het voedsel hoofdstad in Japan en er zijn veel smakelijke gerechten uit het gebied voor u om te proberen. Niet alleen zal je dit heerlijke eten eten, maar leer hoe je het zelf kunt maken, zodat je thuis een feest kunt maken!


In deze workshop gaat een gekwalificeerde instructeur u stap voor stap door van een gebruikelijke Japanse maaltijd. Er zijn verschillende kookcursussen voor u om uit te kiezen, waaronder lunch-, diner- en banketcursussen. De laatste is heel uniek omdat Japanse desserts een onderscheidende smaak hebben, omdat de geschiedenis van het koken in Japan slechts enkele honderden jaar geleden verwerkte suiker bevat. U leert nog meer over de smaken van Japan, evenals het scala aan gereedschap die u gebruikt en uitleg over de benodigde technieken, terwijl u ook een heerlijke maaltijd kookt!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko serveert ijsje
  • Gouden ijsje

Not Included

  • Vervoer
  • Hotel pick-up en drop-off

MAIKOYA DUT

Maikoya Osaka biedt unieke culturele ervaringen waar bezoekers verschillende cultuuractiviteiten kunnen aanpakken, zoals de traditionele theekeremonie, Japanse kalligrafie, origami, kimono dressing en nog veel meer. Maikoya Osaka is de enige plaats in Japan waar bezoekers op elk gewenst moment van het jaar elkaar kunnen ontmoeten en met een maiko chatten.

Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen door activiteiten en lessen zoals theeperemonie, kimono dressing, Japanse koken en het leven van een samurai, zult u ondergedompeld worden in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maikoya biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die zijn opgegroeid en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.

Bel Mcoy: 06-6556-6257