Egyél a Golden Ice Creaem által egy maikó által

Japan golden ice cream

ÁTTEKINTÉS


Ha úgy gondolja, hogy a fagylalt gazdag, akkor kipróbálhatja arany levél borítással! Akkor örömmel élvezheti ezt a kezeletet zöld teával, amelyet egy maikó készített és szolgált. A maiko is beszélni fog veled, és válaszol bármely olyan kérdésre, amellyel kapcsolatban lehet Japánnal kapcsolatban. Foglaljon ma a foglalást erre az egyedülállóan japán kezelésre. Ez lesz az aranyos alkalom arra, hogy egy órát lazítson és élvezze Japán figyelemre méltó luxusjait.


KIEMELT


A fagylaltot egy arany levél borította és antik tálban szolgált


Egy csésze zöld teát készített egy igazi maikóból


Egy esélyt arra, hogy kölcsönhatásba léphet egy barátságos maiko-val, aki válaszolhat bármely kérdésre, amit Japánról szól


MI VÁRJUK


Japánban egyre népszerűbb a fagylalt aranynyelven borított fagylalt. Annyira gyönyörű, hogy nézzük meg, hogy szinte szégyen enni! Amikor Osakában élvezheti ezt a csodálatos ételeket, amelyeket Edo Period antik ételben szolgálnak fel. A maiko szolgálja az arany-levél fagylaltot, és elkészít egy kis zöld teát is, hogy iszik. Mikor eszel és inni, kérje fel a maikónak bármilyen kérdéseit a japánról, hagyományairól és kultúrájáról, vagy a maikó történelméről. Ez a bájos tanuló gejza boldogan válaszol minden kérdésére, és pihentető és érdekes légkörben eltölteni az időt. Gyere részt venni ebben a tapasztalatban, amelyet csak Japánban találhat.

Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. A Japánról és annak népeiről való tanulás során különböző szempontok és megközelítések merülnek fel, amelyek egyedülállóak ebben az országban. A Maiko Konyha lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.

A japán főzőműhely egyszer életre szóló élményt nyújt Önnek: japán japán szakácsok hagyományos japán ételeket tanulni! Osakát Japán fővárosának tartják, és sok étvágygerjesztő étel várja a környéket. Nem csak akkor fogsz enni ezt az ízletes ételeket, hanem megtanulod, hogyan készítsd el magadat, így otthon ébredhetsz.


Ebben a műhelyben egy szakképzett oktató lépésről lépésre egy szokásos japán étkezésen keresztül jár. Számos különböző főzési tanfolyam közül választhat, beleértve az ebédet, a vacsorát és a cukrászati ​​osztályokat. Az utolsó nagyon egyedi, mivel a japán desszertek megkülönböztető ízűek, mivel Japánban a főzés története nem tartalmazott feldolgozott cukrot csak pár száz évvel ezelőtt. Még többet fog megtudni Japán ízeiről, valamint az alkalmazott eszközök köréről és a szükséges technikák magyarázatáról, miközben nagyszerű ételeket főz!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko fagylaltot szolgáltat. Arany fagylalt

Not Included

  • Közlekedés
  • Hotel pickup and drop-off

MAIKOYA HU

Maikoya Osaka egyedülálló kulturális élményt kínál, ahol a látogatók különböző kulturális tevékenységekben, például a hagyományos teázó ünnepségen, a japán kalligráfiában, az origamiban, a kimonó öltözködésben stb. Maikoya Osaka az egyetlen hely Japánban, ahol a látogatók találkozhatnak és cseveghetnek maikóval az év bármely szakában való képzésben.

Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. Japánnal és népeivel való tanulással olyan tevékenységekkel és leckékkel, mint például a teaszeretet, a kimonó öltözködést, a japán főzést és a szamurájok életét, az ebben az országban egyedülálló különböző perspektívák és megközelítések merülnek fel. Maikoya lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.

Hívja Maikoya: 06-6556-6257