Geisha & Maiko ceremonia de ceai în Osaka


Ceremonia ceaiului estefără îndoialăactivitatea cea mai unică japonezădeoarece vă ajută să înțelegeți istoria Japoniei, valori, religie, stilcomunicare japoneză și cultura japonezăbăut dintrdată. Știați că vă puteți bucuraexperiență ceremonia ceaiului mai mult siinvata mai multe despre culturaatunci când instructorul este un Maiko în formare? În acest atelier, o Maiko va merge prin pas cu pas de ceremonia ceaiului tradițional. Aceasta este o activitate ritual asemănătorcare este pregătit și prezentat pentru a promova bunăstarea, mindfulness și armonie ceai ceremonial. Esteasemeneanumit Calea ceai. Ceaiulsine este un ceai verde sub formăpulbere și se numește Matcha.


Activitatea implica


Ceremonia ceaiului tradițională condusă de un Maiko

Consumulceai verde și mănâncă dulciuri japoneze

Ceremonia ceaiului japonez are multe nume în japoneză: Chanoyu, Sado sau OCHA. Ea are o istorie lungă de o mieani și are legături cu comercianțiiceai din China. Călugări japoneziadus înapoi primul frunzeceaitimpul dinastiei TangChina (618-907 AD) și doar lefolosit în templele lor pentru serviciile religioase. Un preot numit Myoan Eisai răspândit credința că ceaiul verde ar putea fi utilizate pentru medicina si de bautmod regulat ați fost asiguratsănătate bună. Samuraiîn specialurmat această practică și răspândirea popularitatea acestuia. Mai târziu, un alt preot numit Murata Shukou, numit tatăl ceremoniei ceaiului,adăugatsemnificație mai mare și ritualuri prin preparareaceai sub formăpudrăastfel încât ceilalți să se bucureea.concentreze asupra lui esteticadevenit bine cunoscut și influențează puternic ceremonia ceaiuluicare le cunoaștem astăzi.


REPERE

* încercați o gamă variată de ingrediente și arome unice pentru Japonia

* O gazdă prietenoasă va explica și demonstra tehnicigătit corecte

* Held întro bucătărie japoneză stil

* Oportunități pentrulua fotografii vor fi evidențiateparcursul

* experiență specială pentru a găti purta costum chimono

învățare despre o țară prin ateliere și activități culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complicate, directori sociale evaluate și modul de viață holistică. Prin învățarea despre Japonia și oamenii săi, veți fi cufundat în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikobucătărie vă oferă oportunităția înțelege această cultură prin intermediul instructorilor locali și ghiduri. Nu există nicimodalitate mai bunăa afla despre un nou loc din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bunăa petrece o zi decâtînvățare o activitate tradițională, noufrumoscu un tutore întrun cadru informat pitoresc? Nu sar găsi oameniprietenoși pentru a vă ajuta să experiență Japoniaîn toată splendoarea ei.


Workshopgătit japonez va va furniza o dată întro experiențăviață timp: învățare mâncăruri tradiționale japonezela bucătari locale din Japonia! Osaka este considerat capitala produselor alimentare în Japonia și există multe felurimâncare apetisante din zona pentru a încerca. Nu numai ca vei ajunge să mănânce aceste alimente delicioase, darînvețe cum să facă astfel încât să le puteți face un festin înapoi acasă!


În acest atelier, un instructor calificat vă va ghida pas cu pas a unei mese japoneze obișnuite. Există o serie de diferite cursurigătit pentru tinea alegela, inclusiv masaprânz, cină și cursuricofetărie. Ultima este foarte unic ca deserturi japoneze au un gust distinctiv ca istoria de gătit în Japonia nu a inclus zahăr procesat până acum doar câteva suteani. Vei afla mai multe despre arome din Japonia, precum și gama de ustensile folosite și explicarea tehnicilor necesare,timp ce gătiți o masă mare,asemenea!

MAIKOYA ROM

Maikoya Osaka oferă experiențe culturale unice, unde vizitatorii se pot angaja în diverse activități culturale, cum ar fi ceremonia tradițională de ceai, caligrafie japoneză, origami, dressing kimono și multe altele. Maikoya Osaka este singurul loc în Japonia, unde vizitatorii se pot întâlni și pot discuta cu un maiko în timpul antrenamentului oricând pe parcursul anului.


Învățarea despre o țară prin intermediul atelierelor și activităților culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complexe, a principiilor sociale valoroase și a modului holistic de viață. Învățând despre Japonia și poporul său prin activități și lecții cum ar fi ceremonia ceaiului, dressingul cu kimono, bucătăria japoneză și viața unui samurai, veți fi scufundați în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunități de a înțelege această cultură prin instructori și ghiduri locale. Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre un loc nou din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bună de a petrece o zi decât de a învăța o nouă activitate tradițională, frumoasă, cu un tutore care să cunoască într-un decor pitoresc? N-ați găsi oameni mai prietenoși care să vă ajute să experimentați Japonia în toată splendoarea ei.

Sunați Maikoya: 06-6556-6257