Geisha & Maiko te ceremoni i Osaka


Te ceremoni er uden tvivl den mest unikke japanske aktivitet, da det hjælper dig med at forstå japansk historie, værdier, religion, japansk kommunikationsstil og japansk drikkultur på én gang. Vidste du, at du kan nyde te ceremoni erfaring mere og lære mere om kulturen, når din instruktør er en Maiko i træning? På dette værksted vil en Maiko gå dig trin for trin af traditionel te ceremoni. Dette er en rituallignende aktivitet, hvor ceremonethe er forberedt og præsenteret for at fremme velvære, mindfulness og harmoni. Det kaldes også teens vej. Teen selv er en pulveriseret grøn te og hedder Matcha.


Aktiviteten involverer

  • Traditionel te ceremoni ledet af en maiko
  • Drikker grøn te og spiser japanske slik

Den japanske te ceremoni har mange navne på japansk: Chanoyu, Sado eller Ocha. Det har en lang historie på tusind år og har bånd til tehandlere i Kina. Japanske munke førte først tebladene tilbage under det kinesiske Tang-dynasti (618 - 907 e.Kr.) og brugte dem kun i deres templer til religiøse tjenester. En præst kaldet myoisk Eisai spredte overbevisningen om, at grøn te kunne bruges til medicin og ved at drikke det regelmæssigt, var du sikret et godt helbred. Samurai fulgte især denne praksis og spredte dens popularitet. Senere hedder en anden præst, der hedder Murata Shukou, kaldet faren til teceremonien, tilføjet mere betydning og ritualer ved at lave pulveriseret te, så andre kunne nyde det. Hans fokus på æstetik blev kendt og stærkt påvirker teceremonien, som vi kender i dag.


HØJDEPUNKTER

* Prøv et varieret udvalg af ingredienser og smagsstoffer, der er unikke for Japan

* En venlig vært vil forklare og demonstrere korrekte madlavningsteknikker

* Held i et japansk stil køkken

* Muligheden for at tage billeder vil blive fremhævet hele vejen igennem

* Særlig oplevelse at lave mad med kimono kostume

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, som er unikke for dette land. Maiko Kitchen giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.


Den japanske Cooking Workshop giver dig en en gang i en levetid oplevelse: At lære traditionelle japanske retter fra lokale kokke i Japan! Osaka betragtes som fødevarekapital i Japan, og der er mange appetitvækkere fra området for at prøve. Ikke kun vil du spise denne lækker mad, men lære at lave det selv, så du kan lave en fest hjem!


I dette værksted vil en kvalificeret instruktør gå dig trin for trin af et sædvanligt japansk måltid. Der er en række forskellige madlavningskurser, som du kan vælge imellem, herunder frokost, aftensmad og konfekture. Den sidste er meget unik, da japanske desserter har en særpræg smag, da historien om madlavning i Japan ikke omfattede forarbejdet sukker indtil kun nogle få hundrede år siden. Du vil lære endnu mere om Japans smagsoplevelser, samt det anvendte udvalg af redskaber og forklaring af de krævede teknikker, mens du også laver et godt måltid!

MAIKOYA DAN

Maikoya Kontakt værten

Maikoya Osaka tilbyder unikke kulturelle oplevelser, hvor besøgende kan engagere sig i forskellige kulturelle aktiviteter som den traditionelle te ceremoni, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og meget mere. Maikoya Osaka er det eneste sted i Japan, hvor besøgende kan mødes og chatte med en maiko i træning når som helst på året.

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk gennem aktiviteter og lektioner som te ceremoni, kimono dressing, japansk madlavning og livet af en samurai, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, der er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Ring til Maikoya: 06-6556-6257