Geisha & Maiko te seremoni i Osaka


Teseremoni er uten tvil den mest unike japanske aktivitet som det hjelper deg til å forstå japansk historie, verdier, religion, japansk kommunikasjon stil og japansk drikkekultur på en gang. Visste du at du kan nyte te seremoni opplevelsen mer og lære mer om kulturen når instruktøren er en Maiko i trening? I denne workshopen vil en Maiko deg gjennom trinn for trinn av tradisjonell teseremoni. Dette er et ritual-lignende aktivitet der seremoniell te er utarbeidet og presentert for å fremme trivsel, mindfulness og harmoni. Det kalles også veien til Tea. Te selv er en pulverisert grønn te og kalles Matcha.


Aktiviteten innebærer


tradisjonell teseremoni ledet av en maiko

drikke grønn te og spise japanske søtsaker

Den japanske teseremoni har mange navn i japansk: Chanoyu, sado eller OCHA. Den har en lang historie med tusen år og har bånd til te handelsmenn i Kina. Japanske munker først brakt tilbake teblader under kinesisk Tang-dynastiet (618-907 e.Kr.) og bare brukt dem i sine templer for religiøse tjenester. En prest kalt Myoan Eisai spre troen på at grønn te kan brukes til medisin og ved å drikke det regelmessig du sikret god helse. Samurai spesielt fulgt denne praksisen og spre sin popularitet. Senere, en annen prest kalt Murata Shukou, kalt far til te seremoni, lagt mer betydning og ritualer ved å gjøre pulverisert te slik at andre kunne nyte det. Hans fokus på estetikk ble godt kjent og sterkt påvirker teseremoni som vi kjenner i dag.


HØYDEPUNKTER

* Prøv et variert utvalg av ingredienser og smaker unike til Japan

* En vennlig vert vil forklare og demonstrere riktig matlaging teknikker

* holdt i en japansk stil kjøkken

* Muligheter for å ta bilder vil bli markert gjennom

* Spesiell opplevelse å koke seg Kimono drakt

Lære om et land gjennom kulturelle workshops og aktiviteter vil gi deg en bedre forståelse av vår intrikat historie, verdsatte sosiale rektorer og helhetlig livsstil. Ved å lære om Japan og dets folk, vil du bli nedsenket i ulike perspektiver og tilnærminger som er unike for dette landet. Maiko Kitchen tilbyr deg muligheter til å forstå denne kulturen gjennom lokale instruktører og guider. Det finnes ingen bedre måte å lære om et nytt sted fra synspunktene til de som vokste opp og bor i dette fantastiske landet. Hvilken bedre måte å tilbringe en dag enn å lære en tradisjonell, vakker ny aktivitet med en kunnskapsrik veileder i en pittoresk setting? Du vil ikke finne vennligere folk til å hjelpe deg oppleve Japan i all sin prakt.


Den japanske Cooking Workshop gir deg vil en gang i livet opplevelse: å lære tradisjonelle japanske retter fra lokale kokker i Japan! Osaka er ansett maten hovedstaden i Japan, og det er mange appetittvekkende retter fra området for deg å prøve. Ikke bare vil du få å spise denne deilige maten, men lære å gjøre det selv slik at du kan lage en fest igjen hjemme!


I denne workshopen vil en kvalifisert instruktør deg gjennom trinn for trinn i en vanlig japansk måltid. Det finnes en rekke ulike matkurs for deg å velge fra, inkludert lunsj, middag og konditori klasser. Den siste er veldig unik som japanske desserter har en særegen smak som historien om matlaging i Japan inkluderte ikke behandlet sukker til bare et par hundre år siden. Du vil lære enda mer om smaken av Japan, samt utvalg av redskaper som brukes og forklaring av teknikker som kreves, mens matlaging et godt måltid i tillegg!

MAIKOYA NOR

Maikoya Osaka tilbyr unike kulturopplevelser der besøkende kan engasjere seg i ulike kulturelle aktiviteter som den tradisjonelle te-seremonien, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og mye mer. Maikoya Osaka er det eneste stedet i Japan hvor besøkende kan møte og snakke med en maiko i trening når som helst på året.


Lære om et land gjennom kulturelle verksteder og aktiviteter vil gi deg en bedre forståelse av vår intrikate historie, verdsatte sosiale prinsipper og helhetlig livsstil. Ved å lære om Japan og dets folk gjennom aktiviteter og leksjoner som te-seremoni, kimono dressing, japansk matlaging og livet til en samurai, vil du bli nedsenket i ulike perspektiver og tilnærminger som er unike for dette landet. Maikoya gir deg muligheter til å forstå denne kulturen gjennom lokale instruktører og guider. Det er ingen bedre måte å lære om et nytt sted fra utsiktspunktene til de som vokste opp og bor i dette fantastiske landet. Hvilken bedre måte å tilbringe en dag enn å lære en tradisjonell, nydelig ny aktivitet med en kunnskapsrik veileder i en pittoresk setting? Du vil ikke finne vennligere mennesker for å hjelpe deg med å oppleve Japan i all sin prakt.

Ring Maikoya:06-6556-6257