Geisha & Maiko tea ünnepség Osakában


A teázó ünnepség kétségkívül a legkülönlegesebb japán tevékenység, mivel segít megérteni a japán történelmet, értékeket, vallást, a japán kommunikációs stílust és a japán ivókultúrát. Tudta-e, hogy a teaszeretet többet élvezheti, és többet tudhat meg a kultúráról, amikor az oktató egy Maiko képzés? Ebben a műhelyben a Maiko a hagyományos teaszerkezet lépésről lépésre jár. Ez egy rituális jellegű tevékenység, ahol a szertartásos teát elkészítik és bemutatják a jólét, az elgondolás és a harmónia előmozdítása érdekében. Azt is nevezik a tea útjának. Maga a tea porított zöld tea, és az úgynevezett Matcha.


A tevékenység magában foglalja


A hagyományos teaszeretet egy maikó vezette

Ivó zöld teát és japán édességeket

A japán tea-ünnepségnek sok neve van japánul: Chanoyu, sado vagy ocha. Hosszú történelme ezer év, és kapcsolódik a tea kereskedők Kínában. A japán szerzetesek a kínai Tang-dinasztia (618 - 907 AD) során először hozták vissza a tealevelet, és csak a vallási szolgálatok templomaiban használták őket. Egy Myoan Eisai nevű pap elterjedt abban a meggyőződésben, hogy a zöld teát gyógyszerként lehet használni, és rendszeresen megitta az egészségét. A szamuráj különösen követte ezt a gyakorlatot, és népszerűsítette. Később egy másik Murata Shukou nevű pap, a tea ünnepség atyjának nevezte, és egyre nagyobb jelentőséget és rituálékot hozott a porított teával, hogy mások is élvezhessék. Az esztétika középpontjába fókuszálva jól ismert és nagymértékben befolyásolja a ma ismert teaszeretet.


KIEMELT

* Próbálja ki a Japánban egyedülálló összetevőket és ízeket

* A barátságos fogadó bemutatja és bemutatja a helyes főzési technikákat

* Japán stílusú konyha

* A fényképek készítésének lehetőségei egészen kiemelkednek

* Különleges tapasztalat a kimonó viselet viselésére

Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. A Japánról és annak népeiről való tanulás során különböző szempontok és megközelítések merülnek fel, amelyek egyedülállóak ebben az országban. A Maiko Konyha lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.


A japán főzőműhely egyszer életre szóló élményt nyújt Önnek: japán japán szakácsok hagyományos japán ételeket tanulni! Osakát Japán fővárosának tartják, és sok étvágygerjesztő étel várja a környéket. Nem csak akkor fogsz enni ezt az ízletes ételeket, hanem megtanulod, hogyan készítsd el magadat, így otthon ébredhetsz.


Ebben a műhelyben egy szakképzett oktató lépésről lépésre egy szokásos japán étkezésen keresztül jár. Számos különböző főzési tanfolyam közül választhat, beleértve az ebédet, a vacsorát és a cukrászati ​​osztályokat. Az utolsó nagyon egyedi, mivel a japán desszertek megkülönböztető ízűek, mivel Japánban a főzés története nem tartalmazott feldolgozott cukrot csak pár száz évvel ezelőtt. Még többet fog megtudni Japán ízeiről, valamint az alkalmazott eszközök köréről és a szükséges technikák magyarázatáról, miközben nagyszerű ételeket főz!

MAIKOYA HU

Maikoya Osaka egyedülálló kulturális élményt kínál, ahol a látogatók különböző kulturális tevékenységekben, például a hagyományos teázó ünnepségen, a japán kalligráfiában, az origamiban, a kimonó öltözködésben stb. Maikoya Osaka az egyetlen hely Japánban, ahol a látogatók találkozhatnak és cseveghetnek maikóval az év bármely szakában való képzésben.

Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. Japánnal és népeivel való tanulással olyan tevékenységekkel és leckékkel, mint például a teaszeretet, a kimonó öltözködést, a japán főzést és a szamurájok életét, az ebben az országban egyedülálló különböző perspektívák és megközelítések merülnek fel. Maikoya lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.

Hívja Maikoya: 06-6556-6257