Japán teázó ünnepség Kyoto-ban (alkalmi ruhák)

Tea ceremónia Kyotóban Élvezze a teát ünnepségen Kyotóban. Hagyományosan a teázó ünnepséget a legjobban a yukata vagy a kimonó élvezi. De megengedjük az utasoknak, hogy alkalmi ruhákban élvezhessék. Tehát még mindig élvezheti ezt a kulturális rituálét Kiotóban változatlan ruhák nélkül. Az ünnepség nem haladja meg a 40 percet. Munkatársaink továbbra is megmutatnak néhány egyedi szobrot, számokat és miniatűr tereptárgyakat, miközben az épületben tartózkodik. Tehetsz egy zöld tea (Matcha) egy ősi stílusú tea rendezvényteremben. A japán teaszeremnek számos neve van: Chanoyu, sado vagy ocha. Története ezer év, és kötődik a tea kereskedők Kínában. A japán szerzetesek először hozták vissza a tea leveleket a kínai Tang-dinasztia idején (618 - 907 AD). A vallási szolgálatok templomaiban használták. Egy Myoan Eisai nevű pap elterjedt azon a meggyőződésen, hogy a zöld tea gyógyszert és jobb egészséget használhat. Szamuráj is követte ezt a gyakorlatot és népszerűsítette. Később, egy másik pap, Murata Shukou, további jelentőséggel és rituálékkal bővült. Csokoládét készített, hogy mások élvezhessék. Az esztétikára összpontosított, és nagyban befolyásolta a ma ismert teaszeretet. A tevékenység magában foglalja
 • A hagyományos teaszeretet egy teafőnök vezeti
 • Zöld tea fogyasztása és japán édességek fogyasztása
JAVASLATOK * Fantasztikus emlékek létrehozása a Japánba vezető útra * Fotózási lehetőségeket biztosítunk * A japán kultúra különleges élménye * Gyönyörű élmény a gyermekekkel * Ismerkedés a japán kultúra történetével A kulturális történelem és a kifinomult technika, amelyet minden tanúként használtak az egész ünnepségen . A kulturális történelem és a kifinomult technika, amelyet minden oktató ünnepségként használ.
A japán tea-ünnepi műhelyeket a Golden Pavilion szakaszban vagy a Maikoya Kyoto Edo stílusú szobájában tartják. Ez egy vadonatúj turisztikai és szórakoztató komplexum a népszerű Shinsaibashi bevásárlónegyedben, Kyotóban. A szeminárium végén folytathatja a Maikoya Kyoto számos egyéb tevékenységét és szemináriumát. Vagy lazítson a Maiko Cafe-ban, hogy hozzon létre egy japán kulturális élményt, amelyet soha nem fog elfelejteni. Ebben a műhelyben egy képzett oktató lépésről lépésre jár a hagyományos teaszereteten. Ez egy rituális jellegű tevékenység, amelyben a szertartásos teát elkészítik és bemutatják a jólét, az elgondolás és a harmónia előmozdítása érdekében. Azt is nevezik a tea útjának. A felhasznált porított zöld teát Matcha-nak hívják. Tudjon meg egy országot kulturális műhelyekről és tevékenységekről. Ez jobban megértheti a japán történelmet, a társadalmi elveket és az életformát. Maikoya lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók. Nincs jobb módja annak, hogy megtudj egy új helyről. Tudod tölteni a napot, megtanulják a hagyományos, nagyszerű új tevékenység egy jól ismert oktató gyönyörű környezetben. Nem találnátok barátságosabb embereket, hogy segítsenek megtanulni Japánt a teljes pompájában.

Mit várhat el a Tea Ceremony Workshopban? Különböző kulturális tevékenységeket mutatunk be!

 • Egy barátságos útmutató megmagyarázza a helyes etikettet és szimbolizmust a ceremónia számára
 • Próbálja ki a hagyományos ételeket és italokat a rituálé során
 • A tradicionális teaházban gyönyörű történelmi díszítésű
 • Lehetőséget biztosít a fényképek készítésére

Műhelye tartalmazza a következőket:

 • A japán teázó ünnepség és a kapcsolódó rituálék bemutatása
 • Ezt egy barátságos oktató tanítja, aki angolul beszél
 • Az oktató olyan szakember, aki már évek óta edzett a japán tea-ünnepségen
 • Ösztönözni fogják, hogy kipróbálják a hagyományos zöld matcha teát és a japán stílusú édességeket
 • Csak a hagyományos teázóeszközöket fogják használni
 • A műhelyt egy 6 fős kis csoportba fogják oktatni
 • Pihenjen egy klasszikus japán dekorációval és építészettel díszített tanteremben
 • Az ünnepség történetének és technikájának magyarázata
 • Található a Maikoya Kyoto épület központi Kyoto
 • Ha észreveszed, az útmutatók felvehetik Önt a kiválasztott kiotói vasútállomásról
Ismerje meg a japán kultúrát minden érzékeddel - különösen a saját csodájával!

Foglaljon ma!

A gyermekeket felnőtteknek kell kísérniük. Felnőtt árképzés minden utasra vonatkozik *** Kérjük, tudassa velünk, ha bármilyen ételallergia, halál, vegán vagy vegetáriánus preferenciák vannak.
A Kyoto Maikoya szentélyei és templomai A Kyoto Maikoya szentélyei és templomai
[feliratok id = "attachment_1603" align = "alignnone" width = "1000"] kintsugi osztályú Kyoto Tea tál [/ kép]