Japansk te ceremoni i Osaka (afslappet tøj)

Tea ceremony in Osaka

Nyd te ceremoni i Osaka. Traditionelt er te ceremonien bedst nydt ved at bære yukata eller kimono, men vi tillader rejsende at deltage i aktiviteten ved at bære afslappet tøj. Så du kan stadig opleve dette fantastiske kulturelle ritual i Osaka uden at skifte tøj. Ceremonien selv tager ikke længere end 40 minutter, og du kan få gjort alt inden for en time. Vores medarbejdere vil stadig vise dig nogle unikke statuer, figurer og miniaturemærker, mens du er i bygningen.


Du vil lave en grøn te (Matcha) i en gammel stil te ceremoni værelse iført Kimono. Vi vil forberede kimono til både mænd og kvinder.


Den japanske te ceremoni har mange navne på japansk: Chanoyu, Sado eller Ocha. Det har en lang historie på tusind år og har bånd til tehandlere i Kina. Japanske munke førte først tebladene tilbage under det kinesiske Tang-dynasti (618 - 907 e.Kr.) og brugte dem kun i deres templer til religiøse tjenester. En præst kaldet myoisk Eisai spredte overbevisningen om, at grøn te kunne bruges til medicin og ved at drikke det regelmæssigt, var du sikret et godt helbred. Samurai fulgte især denne praksis og spredte dens popularitet. Senere hedder en anden præst, der hedder Murata Shukou, kaldet faren til teceremonien, tilføjet mere betydning og ritualer ved at lave pulveriseret te, så andre kunne nyde det. Hans fokus på æstetik blev kendt og stærkt påvirker teceremonien, som vi kender i dag.


Aktiviteten involverer

 • Traditionel te ceremoni ledet af en te mester
 • Drikker grøn te og spiser japanske slik

HØJDEPUNKTER

* Lav fantastiske minder om din rejse til Japan

* Muligheden for at tage billeder vil blive fremhævet hele vejen igennem

* Særlig oplevelse af japansk kultur

* Hyggelig oplevelse med børn

* At lære om japansk kulturhistorie

Den kulturhistorie og raffinerede teknik, der anvendes i alle vidne til hele denne ceremoni. Den kulturhistorie og raffinerede teknik, som hver instruktør bruger som ceremoni.


Japanske Te Ceremony Workshops afholdes i Golden Pavillion sektionen eller Edo-stil Room of Maikoya Osaka. Dette er et helt nyt turist- og underholdningskompleks i det populære Shinsaibashi shoppingområde, Osaka. I slutningen af ​​workshoppen kan du fortsætte med en række andre aktiviteter og workshops på Maikoya Osaka eller hænge ud på det afslappende Maiko Cafe for at skabe en japansk kulturoplevelse, du aldrig vil glemme.


I denne workshop vil en kvalificeret instruktør gå dig igennem trin for trin af traditionel te ceremoni. Dette er en rituallignende aktivitet, hvor ceremonethe er forberedt og præsenteret for at fremme velvære, mindfulness og harmoni. Det kaldes også teens vej. Teen selv er en pulveriseret grøn te og hedder Matcha.


At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, som er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Hvad kan du forvente i denne te ceremoni værksted? Vi afviser kulturelle aktiviteter med en forskel!

 • En venlig vært vil forklare den korrekte etikette og symbolik for denne ceremoni
 • Prøv traditionel mad og drikke givet under dette ritual
 • Helt i en traditionel tearoom med smuk historisk indretning
 • Mulighederne for at tage billeder vil blive fremhævet hele vejen igennem.

Dit værksted vil omfatte:

 • En introduktion til den japanske te ceremoni og tilhørende ritualer
 • Dette undervises af en venlig instruktør, der taler engelsk
 • Instruktøren er en professionel, der har haft mange års træning i den japanske te ceremoni
 • Du vil blive opfordret til at prøve traditionelle grønne matcha te og japanske stylede slik
 • Kun traditionelle te ceremoni redskaber vil blive brugt
 • Workshoppen læres til en lille klasse med 6 eller så mennesker
 • Slap af i et klasseværelse indrettet i traditionel japansk indretning og arkitektur
 • Forklaringer af ceremoniens historie og teknik
 • Beliggende i Maikoya Osaka-bygningen i det centrale Osaka
 • Hvis du giver besked, kan guider hente dig fra din valgte togstation i Osaka.

Lær japansk kultur med alle dine sanser - især din egen underholdning!

Book i dag!

Børn skal ledsages af en voksen

Voksenpriser gælder for alle rejsende

*** Lad os vide, hvis du har madallergier, Halal, veganer eller vegetariske præferencer.


 


 

MAIKOYA DAN

Maikoya Kontakt værten

Maikoya Osaka tilbyder unikke kulturelle oplevelser, hvor besøgende kan engagere sig i forskellige kulturelle aktiviteter som den traditionelle te ceremoni, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og meget mere. Maikoya Osaka er det eneste sted i Japan, hvor besøgende kan mødes og chatte med en maiko i træning når som helst på året.

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk gennem aktiviteter og lektioner som te ceremoni, kimono dressing, japansk madlavning og livet af en samurai, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, der er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Ring til Maikoya: 06-6556-6257