Japansk te-seremoni i Kyoto (uformell klær)

Te ceremoni i Kyoto Nyt te-seremonien i Kyoto. Tradisjonelt er te-seremonien best fornøyd i yukata eller kimono. Men vi tillater reisende å nyte det i uformelle klær. Så du kan fortsatt nyte denne kulturelle ritualen i Kyoto uten å bytte klær. Seremonien varer ikke lenger enn 40 minutter. Våre medarbeidere vil fremdeles vise deg noen unike statuer, figurer og miniatyr landemerker mens du er i bygningen. Du vil lage en grønn te (Matcha) i en gammel stil te seremoni rom. Den japanske te-seremonien har mange navn: Chanoyu, sado eller ocha. Sin historie på tusen år og har bånd til tehandlere i Kina. Japanske munker førte først tilbake teblader under det kinesiske Tang-dynastiet (618 - 907 e.Kr.). De brukte det i sine templer for religiøse tjenester. En prest som heter Myoan Eisai spredte troen på at grønn te kunne brukes til medisin og forbedret helse. Samurai fulgte også denne praksisen og spredte sin popularitet. Senere, tiltalte en annen prest Murata Shukou mer betydning og ritualer. Han lagde pulverisert te slik at andre kunne nyte det. Han fokuserte på estetikk og i stor grad påvirket te-seremonien vi kjenner i dag. Aktiviteten innebærer
 • Tradisjonell te ceremoni ledet av en te mester
 • Drikker grønn te og spiser japanske søtsaker
HØYTTIGHETER * Lag fantastiske minner fra reisen til Japan * Muligheter for fotografering vil bli gitt * Spesiell opplevelse av japansk kultur * Hyggelig opplevelse med barn * Lær om historien til japansk kultur Kulturhistorien og raffinert teknikk som brukes i alle som er vitne til gjennom denne seremonien . Kulturhistorien og raffinert teknikk som brukes av hver instruktør som en seremoni.
Japanske te-seremoni-workshops holdes på Golden Pavillion-delen eller Edo-stil-rommet i Maikoya Kyoto. Dette er et helt nytt turist- og underholdningskompleks i det populære Shinsaibashi-shoppingområdet, Kyoto. På slutten av seminaret kan du fortsette med en rekke andre aktiviteter og seminarer på Maikoya Kyoto. Eller slapp av i Maiko Cafe for å skape en japansk kulturopplevelse du aldri vil glemme. I denne workshopen vil en kvalifisert instruktør gå deg gjennom trinnvis av tradisjonell te-seremoni. Dette er en rituallignende aktivitet hvor ceremonietet blir forberedt og presentert for å fremme trivsel, oppmerksomhet og harmoni. Det kalles også Teens vei. Den pulveriserte grønn teen som brukes kalles Matcha. Lær om et land av kulturelle verksteder og aktiviteter. Det vil gi deg en bedre forståelse av japansk historie, sosiale prinsipper og livsstil. Maikoya gir deg muligheter til å forstå denne kulturen av lokale instruktører og guider. Det er ingen bedre måte å lære om et nytt sted. Du kan tilbringe dagen ved å lære en tradisjonell, flott ny aktivitet med en kunnskapsrik veileder i en vakker setting. Du vil ikke finne vennligere mennesker for å hjelpe deg med å lære Japan i all sin prakt.

Hva kan du forvente i denne te-seremonien? Vi viser kulturelle aktiviteter med en forskjell!

 • En vennlig guide vil forklare riktig etikett og symbolikk for denne seremonien
 • Prøv tradisjonell mat og drikke gitt under dette ritualet
 • Helt i en tradisjonell tårn med vakker, historisk innredning
 • Muligheter for fotografering vil bli gitt

Ditt verksted vil inneholde:

 • En introduksjon til den japanske te-seremonien og tilhørende ritualer
 • Dette læres av en vennlig instruktør som snakker engelsk
 • Instruktøren er en profesjonell som har hatt mange års trening i den japanske te-seremonien
 • Du vil bli oppfordret til å prøve tradisjonell grønn matcha te og japansk stylet søtsaker
 • Kun tradisjonelle te-seremoniutstyr vil bli brukt
 • Verkstedet blir lært til en liten klasse med 6 eller så folk
 • Slapp av i et klasserom innredet i tradisjonell japansk innredning og arkitektur
 • Forklaringer av seremonienes historie og teknikk
 • Ligger i Kyoto-bygningen Maikoya i sentrale Kyoto
 • Hvis du gir beskjed, kan guider hente deg fra din valgte togstasjon i Kyoto
Lær japansk kultur med alle dine sanser - spesielt din egen underverk!

Bestill i dag!

Barn må være ledsaget av en voksen Voksenpris gjelder for alle reisende *** Gi oss beskjed hvis du har matallergi, Halal, vegan eller vegetariske preferanser.
Helligdommer og templer i Kyoto Maikoya Helligdommer og templer i Kyoto Maikoya
kintsugi-klassen Kyoto Te skål