Japansk teceremoni i Kyoto (avslappnad kläder)

Te ceremoni i Kyoto Njut av te ceremoni i Kyoto. Traditionellt är teceremonin bäst i yukata eller kimono. Men vi tillåter resenärer att njuta av det i vardagliga kläder. Så du kan fortfarande njuta av denna kulturritual i Kyoto utan att byta kläder. Ceremonin varar inte längre än 40 minuter. Vår personal visar dig fortfarande några unika statyer, figurer och miniatyrmärken medan du är i byggnaden. Du kommer att göra ett grönt te (Matcha) i ett gammalt te-ceremonirum. Den japanska teceremonin har många namn: Chanoyu, Sado eller Ocha. Dess historia om tusen år och har band till tehandlare i Kina. Japanska munkar tog först tillbaka teblad under den kinesiska Tang-dynastin (618 - 907 e.Kr.). De använde det i sina tempel för religiösa tjänster. En präst som heter Myoan Eisai spred tron ​​att grönt te kunde användas för medicin och förbättrad hälsa. Samurai följde också denna övning och spred dess popularitet. Senare tillsatte en annan präst som heter Murata Shukou, mer betydelse och ritualer. Han gjorde pulverformigt te så att andra kunde njuta av det. Han fokuserade på estetik och påverkade te ceremonin som vi känner till idag. Aktiviteten innebär
 • Traditionell te ceremoni leds av en te mästare
 • Dricker grönt te och äter japanska godisar
HÖGPUNKTER * Skapa fantastiska minnen av din resa till Japan * Möjligheter till fotografering kommer att ges * Speciell erfarenhet av japansk kultur * Trevlig upplevelse med barn * Lär dig om den japanska kulturs historia Den kulturhistoria och raffinerad teknik som användes för alla som bevittnade under denna ceremoni . Kulturhistoria och raffinerad teknik som används av varje instruktör som en ceremoni.
Japanska Te Ceremony Workshops hålls på Golden Pavillion avsnitt eller Edo-stil rummet av Maikoya Kyoto. Detta är ett helt nytt turist- och nöjescenter i det populära Shinsaibashi shoppingområdet, Kyoto. I slutet av seminariet kan du fortsätta med en rad andra aktiviteter och seminarier på Maikoya Kyoto. Eller koppla av i Maiko Cafe för att skapa en japansk kulturupplevelse som du aldrig kommer att glömma. I denna workshop kommer en kvalificerad instruktör att gå igenom steg för steg av traditionell te ceremoni. Det här är en ritualliknande aktivitet där ceremoniet te förbereds och presenteras för att främja välbefinnande, mindfulness och harmoni. Det kallas också Teets väg. Det pulveriserade gröna teet som används kallas Matcha. Lär dig om ett land av kulturella verkstäder och aktiviteter. Det kommer att ge dig en bättre förståelse för Japans historia, sociala principer och livsstil. Maikoya erbjuder dig möjligheter att förstå denna kultur av lokala instruktörer och guider. Det finns inget bättre sätt att lära sig om en ny plats. Du kan spendera din dag genom att lära dig en traditionell, stor ny aktivitet med en kunnig handledare i en vacker miljö. Du skulle inte hitta vänligare människor som hjälper dig att lära dig Japan i all sin prakt.

Vad kan du förvänta dig i denna te ceremoni workshop? Vi visar upp kulturella aktiviteter med en skillnad!

 • En vänlig guide kommer att förklara rätt etikett och symbolik för denna ceremoni
 • Prova traditionell mat och dryck som ges under denna ritual
 • Hölls i en traditionell tearoom med vacker historisk inredning
 • Möjligheter för fotografering kommer att ges

Din verkstad kommer att innehålla:

 • En introduktion till den japanska teceremonin och därtill hörande ritualer
 • Detta lärs av en vänlig instruktör som talar engelska
 • Instruktören är en professionell som har haft många års träning i den japanska teceremonin
 • Du kommer att uppmuntras att prova traditionella gröna matcha te och japanska snygga sötsaker
 • Endast traditionella te ceremoni redskap kommer att användas
 • Verkstaden kommer att läras till en liten klass av 6 eller så människor
 • Koppla av i ett klassrum inrett i traditionell japansk inredning och arkitektur
 • Förklaringar av ceremoniens historia och teknik
 • Beläget i Maikoya Kyoto-byggnaden i centrala Kyoto
 • Om du meddelar, kan guider hämta dig från din valda tågstation i Kyoto
Lär dig japansk kultur med alla dina sinnen - speciellt din egen underverk!

Boka idag!

Barn måste åtföljas av en vuxen prissättning för vuxna gäller för alla resenärer *** Låt oss veta om du har några matallergier, Halal, Vegan eller Vegetarisk preferenser.
Helgedomar och tempel i Kyoto Maikoya Stenar och tempel i Kyoto Maikoya
kintsugi-klassen Kyoto Teskål