Maiko Show Στην Οσάκα

 

Maiko Show στην Οσάκα. Απολαύστε το δείπνο χορού και δείπνου με το βόειο κρέας kobe και το δείπνο kaiseki.


Ζήστε τη θαυμάσια ομορφιά και κομψότητα ενός μαϊκού χορού. Ο αγγλόφωνος οδηγός σας θα σας μεταφέρει στο χώρο και θα σας εξηγήσει όλα όσα θα δείτε και να κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής στην ιαπωνική ιστορία, θα φάτε ένα φανταστικό δείπνο, ενώ ένας μαϊκά χορευτής θα αποδώσει για σας. Ως μέρος της παράστασης, ο χορευτής θα σας διδάξει μερικά δημοφιλή παιχνίδια από την Edo-περίοδο Ιαπωνία. Αυτή η περιοδεία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Το δείπνο ξεκινά στις 7:00 μ.μ. Κάθε βράδυ και διαρκεί περίπου 2 ώρες.


ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ


Όλα εξηγούνται και όλες οι ερωτήσεις απαντώνται από έναν αγγλόφωνο επαγγελματία


Ένα νόστιμο, πολύγλωσσο δείπνο παραδοσιακού ιαπωνικού φαγητού


Μια μαϊκο χορευτική παράσταση ακολουθούμενη από παραδοσιακά παιχνίδια


Μια ευκαιρία να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας με ένα όμορφο maiko


Μαθήματα Α: Δείπνο βοείου κρέατος στο Κόμπε

Μαθήμα Β: δείπνο Kaiseki

Εμφάνιση: Παραδοσιακό μαϊκό χορό με τη μουσική shamisen & koto

Τι μπορείτε να περιμένετε

Το Maiko είναι ένα τέλειο παράδειγμα της Ιαπωνίας και της γοητείας. Το Maiko είναι μαθητευόμενος γκέισας και διδάσκονται εδώ και χρόνια για το πώς να εκτελούν μουσική και χορούς, να παίζουν παιχνίδια και να διασκεδάζουν τους επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίδειξης, μπορείτε να απολαύσετε μια μαϊκο παράσταση ενώ παράλληλα έχετε ένα υπέροχο παραδοσιακό ιαπωνικό δείπνο σε ένα δωμάτιο tatami. Μετά το χορό, θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με τον καλλιτέχνη. Ο εξειδικευμένος οδηγός σας θα σας βοηθήσει με τις ερωτήσεις σας και θα σας εξηγήσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του maiko ή τα στοιχεία της απόδοσης που θέλετε να γνωρίζετε. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παίξετε παραδοσιακά παιχνίδια με τον καλλιτέχνη maiko και μπορείτε να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας από αυτό το υπέροχο βράδυ στις φωτογραφίες. Αυτό το αξέχαστο βράδυ σας περιμένει!


Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Με τη μάθηση για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.


Η τιμολόγηση των ενηλίκων ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες

*** Παρακαλώ ενημερώστε μας εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα, Halal, vegan ή χορτοφαγικές προτιμήσεις. [Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="GeishaOsaka-MaikoDance"]

Included

  • Μαϊκό χορευτικό σόου
  • Μικρή φωτογραφία με το μαϊκό

Not Included

  • Μεταφορές
  • Hotel pickup και απόρριψη

MAIKOYA GRE

Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257