Maiko Show i Osaka

 

Maiko Show i Osaka. Nyd dansen & amp; Middagshow med kobe beef og kaiseki middag.


Oplev den udsøgte skønhed og elegance af en maiko dans. Din engelsktalende guide vil tage dig til lokalet og forklare alt, hvad du vil se og gøre. Under denne rejse til japansk historie vil du spise en fantastisk middag, mens en maiko danser udfører for dig. Som en del af forestillingen vil danseren lære dig nogle populære spil fra Edo-perioden Japan. Denne tur kan rumme op til 10 gæster. Middagen starter kl. 19.00 Om natten og varer ca. 2 timer.


HØJDEPUNKTER


Alt er forklaret, og alle spørgsmål besvares af en engelsktalende ekspert


En lækker, multicourse-middag med traditionel japansk mad


En maiko dance performance efterfulgt af traditionelle spil


En chance for at få dine billeder taget med en smuk maiko

  • Kursus A: Kobe-oksekødsmiddag
  • Kursus B: Kaiseki middag
  • Vis: Traditionel maiko dans med shamisen & Koto musik

Hvad du kan forvente


Maiko er et perfekt eksempel på japansk poise og charme. Maiko er lærling geisha, og de læres i årevis om hvordan man udfører musik og danser, spiller spil og underholder gæster. Under denne demonstration kan du opleve en Maiko-præstation, mens du har en lækker traditionel japansk middag i et tatami-rum. Efter dansen får du mulighed for at interagere med udøveren. Din ekspertguide vil hjælpe dig med dine spørgsmål, og vil forklare så meget af Maiko's historie eller elementer af den forestilling, du vil vide. Du vil også have mulighed for at spille traditionelle spil med maiko performeren, og du kan bevare dine minder om denne vidunderlige aften i billeder. Denne uforglemmelige aften venter på dig!


At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, som er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.


Voksenpriser gælder for alle rejsende

*** Lad os vide, hvis du har madallergier, Halal, veganer eller vegetariske præferencer.
[Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="GeishaOsaka-MaikoDance"]

Included

  • Maiko danseshow
  • Gratis foto med Maiko
  • Middag
  • Et glas øl eller drikke

Not Included

  • Transport
  • Hotel afhentning og drop-off

MAIKOYA DAN

Maikoya Kontakt værten

Maikoya Osaka tilbyder unikke kulturelle oplevelser, hvor besøgende kan engagere sig i forskellige kulturelle aktiviteter som den traditionelle te ceremoni, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og meget mere. Maikoya Osaka er det eneste sted i Japan, hvor besøgende kan mødes og chatte med en maiko i træning når som helst på året.

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk gennem aktiviteter og lektioner som te ceremoni, kimono dressing, japansk madlavning og livet af en samurai, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, der er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Ring til Maikoya: 06-6556-6257