Makan Golden Ice Creaem Dihidangkan oleh Maiko

Japan golden ice cream

TINJAUAN


Jika anda berfikir ais krim adalah merawat yang kaya, anda perlu cuba ditutup dengan daun emas! Anda akan dapat menikmati merawat ini dengan teh hijau yang disediakan dan dihidangkan oleh maiko a. Maiko juga akan bersembang dengan anda dan menjawab apa-apa soalan yang anda ada mengenai Jepun. Buatkan tempahan anda hari ini untuk merawat unik Jepun. Ini akan menjadi peluang keemasan anda untuk menghabiskan satu jam berehat dan menikmati sebahagian daripada kemewahan diperhatikan Jepun.


Mengetengahkan


sudu ais krim ditutup dengan daun emas dan berkhidmat dalam hidangan antik


Secawan teh hijau yang disediakan oleh seorang maiko sebenar


Peluang untuk berinteraksi dengan maiko mesra yang boleh menjawab apa-apa soalan yang anda ada mengenai Jepun


APA YANG ANDA BOLEH DIJANGKAKAN


One merawat di Jepun yang semakin popular adalah ais krim ditutup dengan daun emas. Ia begitu indah untuk melihat, bahawa itu hampir memalukan memakannya! Apabila Osaka, anda boleh menikmati snek yang indah ini berkhidmat dalam hidangan antik Tempoh Edo. Maiko A akan berkhidmat ais krim emas-daun, dan akan menyediakan beberapa teh hijau untuk minum kepada kamu juga. Seperti yang anda makan dan minum, berasa bebas untuk bertanya maiko apa-apa soalan yang anda ada mengenai Jepun, tradisi dan budaya, atau tentang sejarah maiko. Ini pelatih geisha menawan akan gembira untuk menjawab semua soalan anda dan menghabiskan masa bersama dalam suasana yang santai dan menarik. Datang mengambil bahagian dalam pengalaman ini bahawa anda hanya boleh mencari di Jepun.

Belajar tentang negara melalui bengkel dan aktiviti kebudayaan akan memberi anda pemahaman yang lebih baik daripada sejarah rumit kami, bernilai pengetua sosial dan cara holistik kehidupan. Dengan mempelajari tentang Jepun dan rakyatnya, anda akan tenggelam dalam perspektif dan pendekatan yang unik untuk negara ini berbeza. Maiko Kitchen menawarkan anda peluang untuk memahami budaya ini melalui pengajar tempatan dan panduan. Tidak ada cara yang lebih baik untuk belajar tentang tempat baru dari sudut pandangan orang-orang yang membesar dan tinggal di negara yang hebat ini. Apa cara yang lebih baik untuk menghabiskan masa sehari daripada belajar, aktiviti baru tradisional indah dengan tutor berpengetahuan dalam suasana yang indah? Anda tidak akan mencari orang yang lebih mesra untuk membantu anda mengalami Jepun dalam semua keindahan.

Bengkel Masakan Jepun menyediakan anda akan sekali dalam pengalaman seumur hidup: belajar hidangan tradisional Jepun dari tukang masak tempatan di Jepun! Osaka dianggap modal makanan di Jepun dan terdapat banyak hidangan menyelerakan dari kawasan untuk anda cuba. Bukan sahaja anda akan mendapat untuk makan makanan yang lazat ini, tetapi belajar bagaimana untuk membuat sendiri supaya anda boleh membuat kenduri kembali di rumah!


Dalam bengkel ini, pengajar yang berkelayakan akan berjalan anda melalui langkah demi langkah makanan Jepun yang adat. Terdapat pelbagai kursus memasak yang berbeza untuk anda untuk dipilih, termasuk makan tengah hari, makan malam dan kelas kuih-muih. Yang terakhir adalah sangat unik kerana pencuci mulut Jepun mempunyai rasa yang tersendiri sebagai sejarah memasak di Jepun tidak mengandungi gula diproses sehingga hanya beberapa ratus tahun yang lalu. Anda akan mempelajari lebih lanjut mengenai rasa Jepun, serta pelbagai peralatan yang digunakan dan penerangan teknik yang diperlukan, manakala memasak hidangan yang besar juga!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko berkhidmat icecream
  • Icecream emas

Not Included

  • Pengangkutan
  • Pengambilan dan drop-off hotel

MAIKOYA MAL

Maikoya Hubungi Hos

Maikoya Osaka menawarkan pengalaman kebudayaan yang unik di mana pelawat boleh terlibat dalam pelbagai aktiviti kebudayaan seperti upacara teh tradisional, kaligrafi Jepun, origami, pakaian kimono dan banyak lagi. Maikoya Osaka adalah satu-satunya tempat di Jepun di mana pengunjung boleh bertemu dan berbual dengan maiko dalam latihan pada bila-bila masa sepanjang tahun.


Belajar tentang negara melalui bengkel dan aktiviti budaya akan memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai sejarah rumit kami, pengetua sosial yang bernilai dan cara hidup holistik. Dengan belajar tentang Jepun dan orang-orangnya melalui aktiviti dan pelajaran seperti upacara minum teh, pakaian kimono, memasak Jepun dan kehidupan samurai, anda akan tenggelam dalam perspektif dan pendekatan yang unik yang unik di negara ini. Maikoya menawarkan peluang untuk memahami budaya ini melalui pengajar dan panduan tempatan. Tidak ada cara yang lebih baik untuk belajar tentang tempat baru dari sudut pandang mereka yang membesar dan hidup di negara yang luar biasa ini. Apa cara yang lebih baik untuk menghabiskan masa sehari daripada mempelajari aktiviti baru yang indah dengan seorang guru yang berpengetahuan dalam suasana yang indah? Anda tidak akan mencari orang yang ramah untuk membantu anda mengalami Jepun dalam keindahannya.

Panggil Maikoya: 06-6556-6257