Mananca Golden Ice Cream Serviti de un Maiko

Japan golden ice cream

PREZENTARE GENERALĂ


Dacă credeți că înghețata este un tratament bogat, ar trebui să încercați săl acoperit cu frunzeaur! Veți fi capabil săbucureacest tratament cu ceai verdecare este preparat si servit de un Maiko.asemenea, Maiko va discuta cu tine și răspundeorice întrebări ați putea avea despre Japonia. Asigurațirezervați astăzi pentru acest tratament unic japoneză. Aceasta va fioportunitate de aur pentru a petrece o orărelaxare șibucurăunele dintre luxuri demnremarcatJaponia.


Highlights


o lingura de inghetata acoperit cu o foițăaur șiservit întrun vas antic


O ceașcă de ceai verdepreparat printro Maiko reală


O șansăa interacționa cu un Maiko prietenoscare poate răspundeorice întrebări despre Japonia


vă puteți aștepta


un tratament în Japoniacare devinececepopular este inghetata acoperit cu o foițăaur. Este atâtfrumos săuite la, că este aproape o rușine săl mănânce! Când în Osaka, vă puteți bucuraaceastă gustare minunat servit întrun vas antic Edo. Un Maiko va servi inghetataaur frunze, și va pregăti un ceai verde pentru tine să bea,asemenea.măsură ce mânca și bea, nu ezitați să ceară Maiko orice întrebări ați putea avea despre Japonia, tradițiile și cultura, sau despre istoria Maiko. Acest gheișă ucenic fermecător va fi fericit să răspundătoate întrebările și să petreacă timp cu întro atmosferă relaxantă și interesantă. Vino să ia parte la această experiențăcare le puteți găsi numai în Japonia.

Învățați despre o țarăprin ateliere și activități culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complicate, directori sociale evaluate și modul de viață holistică. Prin învățarea despre Japonia și oamenii săi, veți fi cufundat în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikobucătărie vă oferă oportunităția înțelege această cultură prin intermediul instructorilor locali și ghiduri. Nu există nicimodalitate mai bunăa afla despre un nou loc din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bunăa petrece o zi decâtînvățare o activitate tradițională, noufrumoscu un tutore întrun cadru informat pitoresc? Nu sar găsi oameniprietenoși pentru a vă ajuta să experiență Japoniaîn toată splendoarea ei.

Workshopgătit japonez va va furniza o dată întro experiențăviață timp: învățare mâncăruri tradiționale japonezela bucătari locale din Japonia! Osaka este considerat capitala produselor alimentare în Japonia și există multe felurimâncare apetisante din zona pentru a încerca. Nu numai ca vei ajunge să mănânce aceste alimente delicioase, darînvețe cum să facă astfel încât să le puteți face un festin înapoi acasă!


În acest atelier, un instructor calificat vă va ghida pas cu pas a unei mese japoneze obișnuite. Există o serie de diferite cursurigătit pentru tinea alegela, inclusiv masaprânz, cină și cursuricofetărie. Ultima este foarte unic ca deserturi japoneze au un gust distinctiv ca istoria de gătit în Japonia nu a inclus zahăr procesat până acum doar câteva suteani. Vei afla mai multe despre arome din Japonia, precum și gama de ustensile folosite și explicarea tehnicilor necesare,timp ce gătiți o masă mare,asemenea!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko servesc înghețată
  • Tort de înghețată de aur

Not Included

  • Transport
  • Hotel pickup și drop-off

MAIKOYA ROM

Maikoya Osaka oferă experiențe culturale unice, unde vizitatorii se pot angaja în diverse activități culturale, cum ar fi ceremonia tradițională de ceai, caligrafie japoneză, origami, dressing kimono și multe altele. Maikoya Osaka este singurul loc în Japonia, unde vizitatorii se pot întâlni și pot discuta cu un maiko în timpul antrenamentului oricând pe parcursul anului.


Învățarea despre o țară prin intermediul atelierelor și activităților culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complexe, a principiilor sociale valoroase și a modului holistic de viață. Învățând despre Japonia și poporul său prin activități și lecții cum ar fi ceremonia ceaiului, dressingul cu kimono, bucătăria japoneză și viața unui samurai, veți fi scufundați în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunități de a înțelege această cultură prin instructori și ghiduri locale. Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre un loc nou din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bună de a petrece o zi decât de a învăța o nouă activitate tradițională, frumoasă, cu un tutore care să cunoască într-un decor pitoresc? N-ați găsi oameni mai prietenoși care să vă ajute să experimentați Japonia în toată splendoarea ei.

Sunați Maikoya: 06-6556-6257