Spis Golden Ice Creaem Serveres af en Maiko

Japan golden ice cream

OVERSIGT


Hvis du mener, at is er en rig behandler, bør du prøve det dækket med guldblad! Du vil kunne nyde denne godbid med grøn te, der er tilberedt og serveret af en maiko. Maiko vil også chatte med dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om Japan. Lav din reservation i dag for denne unikke japanske treat. Dette vil være din gyldne mulighed for at slappe af og nyde nogle af Japans bemærkelsesværdige luksusmuligheder.


HØJDEPUNKTER


En fløde is overdækket med et guldblad og serveret i en antik skål


En kop grøn te fremstillet af en ægte maiko


En chance for at interagere med en venlig maiko, der kan besvare eventuelle spørgsmål, du har om Japan


Hvad du kan forvente


En behandler i Japan, der bliver stadig mere populær, er is overdækket med et guldblad. Det er så smukt at se på, at det er næsten en skam at spise det! Når i Osaka, kan du nyde denne vidunderlige snack serveret i en Edo Period antikke skål. En maiko vil tjene guldbladet is, og vil forberede nogle grøn te til dig at drikke også. Når du spiser og drikker, er du velkommen til at spørge maiko om eventuelle spørgsmål, du måtte have om Japan, dets traditioner og kultur eller om Maiko's historie. Denne charmerende lærling geisha vil gerne svare på alle dine spørgsmål og tilbringe tid sammen i en afslappende og interessant atmosfære. Kom tage del i denne oplevelse, som du kun kan finde i Japan.

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, som er unikke for dette land. Maiko Kitchen giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Den japanske Cooking Workshop giver dig en en gang i en levetid oplevelse: At lære traditionelle japanske retter fra lokale kokke i Japan! Osaka betragtes som fødevarekapital i Japan, og der er mange appetitvækkere fra området for at prøve. Ikke kun vil du spise denne lækker mad, men lære at lave det selv, så du kan lave en fest hjem!


I dette værksted vil en kvalificeret instruktør gå dig trin for trin af et sædvanligt japansk måltid. Der er en række forskellige madlavningskurser, som du kan vælge imellem, herunder frokost, aftensmad og konfekture. Den sidste er meget unik, da japanske desserter har en særpræg smag, da historien om madlavning i Japan ikke omfattede forarbejdet sukker indtil kun nogle få hundrede år siden. Du vil lære endnu mere om Japans smagsoplevelser, samt det anvendte udvalg af redskaber og forklaring af de krævede teknikker, mens du også laver et godt måltid!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko serverer icecream
  • Golden icecream

Not Included

  • Transport
  • Hotel afhentning og drop-off

MAIKOYA DAN

Maikoya Kontakt værten

Maikoya Osaka tilbyder unikke kulturelle oplevelser, hvor besøgende kan engagere sig i forskellige kulturelle aktiviteter som den traditionelle te ceremoni, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og meget mere. Maikoya Osaka er det eneste sted i Japan, hvor besøgende kan mødes og chatte med en maiko i træning når som helst på året.

At lære om et land gennem kulturelle workshops og aktiviteter vil give dig en bedre forståelse af vores indviklede historie, værdsatte sociale principper og holistisk livsstil. Ved at lære om Japan og dets folk gennem aktiviteter og lektioner som te ceremoni, kimono dressing, japansk madlavning og livet af en samurai, vil du blive nedsænket i forskellige perspektiver og tilgange, der er unikke for dette land. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur gennem lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted ud fra udsigterne for dem, der voksede op og boede i dette fantastiske land. Hvilken bedre måde at tilbringe en dag end at lære en traditionel, smuk ny aktivitet med en vidende tutor i en malerisk indstilling? Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at opleve Japan i al sin pragt.

Ring til Maikoya: 06-6556-6257