Spis Golden Ice Creaem Serveres av en Maiko

Japan golden ice cream

OVERSIKT


Hvis du tror iskrem er en rik opplevelse, bør du prøve det dekket med bladgull! Du vil være i stand til å nyte denne godbit med grønn te som er tilberedt og servert av en maiko. Den Maiko vil også chatte med deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om Japan. Gjør din bestilling i dag for dette unikt japansk godbit. Dette vil være din gylden mulighet til å tilbringe en time slappe av og nyte noen av Japans bemerkelsesverdige luksus.


Fremhever


en scoop av iskrem dekket med en bladgull og servert i en antikk fatet


En kopp grønn te utarbeidet av en ekte maiko


En sjanse til å samhandle med en vennlig maiko som kan svare på eventuelle spørsmål du har om Japan


HVA DU KAN FORVENTE


En godbit i Japan som blir stadig mer populært er iskrem dekket med en bladgull. Det er så vakkert å se på, at det er nesten en skam å spise den! Når du er i Osaka, kan du nyte denne fantastiske snack servert i en Edo Periode antikk parabolen. En Maiko vil tjene gull-leaf iskrem, og vil forberede noen grønn te for deg å drikke også. Som du spise og drikke, gjerne spørre Maiko eventuelle spørsmål du måtte ha om Japan, sine tradisjoner og kultur, eller om historien til Maiko. Dette sjarmerende geisha vil gjerne svare på alle dine spørsmål og å tilbringe tid med i en avslappende og interessant atmosfære. Kom og ta del i denne opplevelsen som du bare finner i Japan.

Lære om et land gjennom kulturelle workshops og aktiviteter vil gi deg en bedre forståelse av vår intrikat historie, verdsatte sosiale rektorer og helhetlig livsstil. Ved å lære om Japan og dets folk, vil du bli nedsenket i ulike perspektiver og tilnærminger som er unike for dette landet. Maiko Kitchen tilbyr deg muligheter til å forstå denne kulturen gjennom lokale instruktører og guider. Det finnes ingen bedre måte å lære om et nytt sted fra synspunktene til de som vokste opp og bor i dette fantastiske landet. Hvilken bedre måte å tilbringe en dag enn å lære en tradisjonell, vakker ny aktivitet med en kunnskapsrik veileder i en pittoresk setting? Du vil ikke finne vennligere folk til å hjelpe deg oppleve Japan i all sin prakt.

Den japanske Cooking Workshop gir deg vil en gang i livet opplevelse: å lære tradisjonelle japanske retter fra lokale kokker i Japan! Osaka er ansett maten hovedstaden i Japan, og det er mange appetittvekkende retter fra området for deg å prøve. Ikke bare vil du få å spise denne deilige maten, men lære å gjøre det selv slik at du kan lage en fest igjen hjemme!


I denne workshopen vil en kvalifisert instruktør deg gjennom trinn for trinn i en vanlig japansk måltid. Det finnes en rekke ulike matkurs for deg å velge fra, inkludert lunsj, middag og konditori klasser. Den siste er veldig unik som japanske desserter har en særegen smak som historien om matlaging i Japan inkluderte ikke behandlet sukker til bare et par hundre år siden. Du vil lære enda mer om smaken av Japan, samt utvalg av redskaper som brukes og forklaring av teknikker som kreves, mens matlaging et godt måltid i tillegg!


Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Included

  • Maiko serverer iskrem
  • Gull iskrem

Not Included

  • Transport
  • Hotel pickup og drop-off

MAIKOYA NOR

Maikoya Osaka tilbyr unike kulturopplevelser der besøkende kan engasjere seg i ulike kulturelle aktiviteter som den tradisjonelle te-seremonien, japansk kalligrafi, origami, kimono dressing og mye mer. Maikoya Osaka er det eneste stedet i Japan hvor besøkende kan møte og snakke med en maiko i trening når som helst på året.


Lære om et land gjennom kulturelle verksteder og aktiviteter vil gi deg en bedre forståelse av vår intrikate historie, verdsatte sosiale prinsipper og helhetlig livsstil. Ved å lære om Japan og dets folk gjennom aktiviteter og leksjoner som te-seremoni, kimono dressing, japansk matlaging og livet til en samurai, vil du bli nedsenket i ulike perspektiver og tilnærminger som er unike for dette landet. Maikoya gir deg muligheter til å forstå denne kulturen gjennom lokale instruktører og guider. Det er ingen bedre måte å lære om et nytt sted fra utsiktspunktene til de som vokste opp og bor i dette fantastiske landet. Hvilken bedre måte å tilbringe en dag enn å lære en tradisjonell, nydelig ny aktivitet med en kunnskapsrik veileder i en pittoresk setting? Du vil ikke finne vennligere mennesker for å hjelpe deg med å oppleve Japan i all sin prakt.

Ring Maikoya:06-6556-6257