Маіко шоу в Осаці


Майко Показати в Осаці. Насолоджуйтесь танець і вечерю шоу з кобе яловичини і кайсекі вечерю.


Випробуйте витончену красу і елегантність Майко танець. Ваш говорить-англійськи гід доставить вас до місця зустрічі і пояснити всещо ви будете бачити і робити. Під час цієї подорожі в японську історію, ви будете їсти фантастичний вечерюа майко танцюрист виконує для вас. В рамках спектаклю, танцюрист буде викладати вам деякі популярні ігри від періоду Едо Японії. Цей тур може вмістити до 10 гостей. Вечеря починається о 7:00 вечора щоночі і триває близько 2 годин.


ГОЛОВНЕ


Все пояснюється і всі питання відповідають англійською мовою експерта


смачний, multicourse вечерю традиційної японської кухні


Вистава Майко танцю слід традиційним гри


шансу мати свої фотографіїзроблені з красивим майко


курсом A: Кобе яловичина вечерю

курс B: кайсекі вечерю

Показати: Традиційний Майко танець з сямісен і кото музикою

Що ви можете очікувати

Майко є прекрасним прикладом японської врівноваженості і чарівності. Майко є ученицею гейші, і вони вчатьпротягом багатьох років про теяк виконувати музику і танці, гратиігри, і розважати гостей. Під час цієї демонстрації, ви можете випробувати продуктивність Майка, маючи смачний традиційний японський вечерю в татах кімнаті. Після танцю, ви будете мати можливість взаємодіяти з виконавцем. Ваш досвідчений гід допоможе вам з вашими питаннями, і пояснитьяк більшу частину історії майка або елементів продуктивностіщо ви хочете знати. Ви також будете мати можливість гратитрадиційні ігри з Майко виконавцем, і ви можете зберегти ваші спогади про цю дивовижну вечорі в фотографіях. Цей незабутній вечір чекає вас!


Дізнавшись про країнучерез культурні семінарів і заходів дасть вам краще розуміння нашої складної історії, цінують соціальні принципи і цілісний образ життя. Дізнаючись про Японію і її народу, ви будете занурені в різних точок зору і підходівякі є унікальними для цієї країни. Maikoya пропонує вам можливості зрозуміти цю культурудопомогою місцевих інструкторів і гідів. Там немає кращого способу дізнатися про нове місце з точок зору тиххто виріс і живе в цій дивовижній країні. Щокраще провести деньніж вивчення традиційної, красивий новийдіяльності із знавцем вихователем в мальовничому місці? Ви не знайшли б нешкідливі людейщоб допомогти вам випробувати Японію у всій своїй красі.


Adult ціноутворення відноситься до всіх мандрівникам

*** Будь ласкадайте нам знатиякщовас є якісьабо харчові алергії, Халяль, веганські або вегетаріанські уподобання.
[Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="GeishaOsaka-MaikoDance"]

Included

  • Танцювальне шоу Майко
  • Вільне фото з Майко
  • Вечеря
  • Одна склянка пива або напою

Not Included

  • Перевезення
  • Пікап і виїзд готелю

MAIKOYA UK

Майкоя Осака пропонує унікальні культурні враження, де відвідувачі можуть займатися різноманітними культурними заходами, такими як традиційна чайна церемонія, японська каліграфія, орігамі, костюм із кімоно та багато іншого. Майкоя Осака - це єдине місце в Японії, де відвідувачі можуть зустрітись і спілкуватися з майко в навчанні в будь-який час року.


Дізнатися про країну через культурні семінари та заходи дадуть вам краще розуміння нашої складної історії, цінних соціальних принципів та цілісного способу життя. Дізнавшись про Японію та її людей за допомогою заходів та уроків, таких як чайна церемонія, кімоно, японська кухня та життя самураїв, ви будете занурені в різні точки зору та підходи, унікальні для цієї країни. Майкоя пропонує вам можливість зрозуміти цю культуру за допомогою місцевих інструкторів та гідів. Немає кращого способу дізнатися про нове місце з точки зору тих, хто виріс і живе в цій дивовижній країні. Який кращий спосіб провести день, ніж вивчити традиційну, прекрасну нову активність із досвідченим наставником у мальовничій обстановці? Ви б не знайшли дружніших людей, щоб допомогти вам відчути Японію у всій своїй пишності.

Дзвоніть Майкоя:06-6556-6257