Ceremonia japoneză de ceai în Osaka (haine casual)

Tea ceremony in Osaka

Bucurațivăceremonia ceaiului în Osaka.mod tradițional ceremonia ceaiului este cel mai binebucurat de purtarea yukata sau kimonodar ne permite călătorilor săalăture activității prin purtareahaine casual. Deciputeți experimentacontinuare acest ritual cultural superbă în Osakafărăschimba hainele. Ceremoniasine nu mai mult40minute ia și puteți obține făcut cu totul întro oră. Personalul nostru vă va arătacontinuare unele statui unice, cifre și punctereperminiaturătimp ce vă aflați în clădire.


Vei face un ceai verde (Matcha) întrun ceai stil cameră ceremonie vechi poartă chimono. Vom pregăti chimono atât pentru bărbați cât șifemei.


Ceremonia ceaiului japonez are multe nume în japoneză: Chanoyu, Sado sau OCHA. Ea are o istorie lungă de o mieani și are legături cu comercianțiiceai din China. Călugări japoneziadus înapoi primul frunzeceaitimpul dinastiei TangChina (618-907 AD) și doar lefolosit în templele lor pentru serviciile religioase. Un preot numit Myoan Eisai răspândit credința că ceaiul verde ar putea fi utilizate pentru medicina si de bautmod regulat ați fost asiguratsănătate bună. Samuraiîn specialurmat această practică și răspândirea popularitatea acestuia. Mai târziu, un alt preot numit Murata Shukou, numit tatăl ceremoniei ceaiului,adăugatsemnificație mai mare și ritualuri prin preparareaceai sub formăpudrăastfel încât ceilalți să se bucureea.concentreze asupra lui esteticadevenit bine cunoscut și influențează puternic ceremonia ceaiuluicare le cunoaștem astăzi.


Activitatea implica


Ceremonia ceaiului tradițională condusă de un maestruceai

Consumulceai verde și mănâncă dulciuri japoneze

highlights

* crea amintiri fantastice călătoria către Japonia

* Oportunități pentruface fotografii vor fi evidențiateparcursul

* Experiența specială a culturii japoneze

* experienta placuta cu copii

* Learning despre istoria culturii japoneze

istoria culturii și tehnicii rafinate folosite în fiecare asistatparcursul acestei ceremonii. Istoria culturală și tehnica rafinată folosită de fiecare instructor ca o ceremonie.


Atelierelucru Ceremonia Ceaiului japoneze sunt ținute la secțiuneaAur Pavillion sau camera Edo-stil de Maikoya Osaka. Acesta este un nou complex turistic șidivertismentbrandîn populara zonă comercială Shinsaibashi, Osaka. La finalul atelierului, puteți continua cu o serie de alte activități și ateliere la Maikoya Osaka sau stau la relaxare Maiko Cafe pentru a crea o experiență culturală japoneză nu va uita niciodată.


În acest atelier, un instructor calificat vă va ghida pas cu pas de ceremonia ceaiului tradițional. Aceasta este o activitate ritual asemănătorcare este pregătit și prezentat pentru a promova bunăstarea, mindfulness și armonie ceai ceremonial. Esteasemeneanumit Calea ceai. Ceaiulsine este un ceai verde sub formăpulbere și se numește Matcha.


Învățați despre o țarăprin ateliere și activități culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complicate, directori sociale evaluate și modul de viață holistică. Prin învățarea despre Japonia și oamenii săi, veți fi cufundat în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunităția înțelege această cultură prin intermediul instructorilor locali și ghiduri. Nu există nicimodalitate mai bunăa afla despre un nou loc din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bunăa petrece o zi decâtînvățare o activitate tradițională, noufrumoscu un tutore întrun cadru informat pitoresc? Nu sar găsi oameniprietenoși pentru a vă ajuta să experiență Japoniaîn toată splendoarea ei.


Cepoate aștepta în acest ceai Ceremonia Atelier? Vom scoateevidență activități culturalecu o diferență!


O gazdă prietenoasă va explica eticheta corectă și simbolismul pentru această ceremonie

Încercați mâncăruri tradiționale și băuturi administratătimpul acestui ritual

avut loc întro ceainărie tradițională cu frumoaseistorice decor

oportunitățipentrulua fotografii vor fi evidențiatetot parcursul.

Atelierul dvs. va include:


O introducere la ceremonia ceaiului japonez și ritualurile asociate

Acest lucru este predat de un instructor prietenoscare vorbește engleza

Instructorul este un profesionist care a avut ani de formare în ceremonia ceaiului japonez

Vei fi încurajat să încerce Matcha tradiționale verde ceai și japoneze dulciuri stil

doarustensilele traditionale ceremonia ceaiului vor fi folosite

workshopva fi predat la o clasă mică de 6 sau astfel încât oamenii

relaxa întro salăclasă decorată în decor și arhitectură japonezătradiționale

Explicațiide istorie și tehnica ceremonia de

Situat în Maikoya Osaka clădire din centrul Osaka

Dacă da notificare, ghiduri vă puteți ridicala postultren ales în Osaka.

Învață cultura japoneză cu toate simțurile - mai ales propria ta de mirare!


Carteazi!


Copiii trebuie să fie însoțiți de unadulți

adultstabilireprețuriloraplică tuturor călătorilor *** Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți alergii alimentare, halal, vegetariană sau preferințele vegetariene.

MAIKOYA ROM

Maikoya Osaka oferă experiențe culturale unice, unde vizitatorii se pot angaja în diverse activități culturale, cum ar fi ceremonia tradițională de ceai, caligrafie japoneză, origami, dressing kimono și multe altele. Maikoya Osaka este singurul loc în Japonia, unde vizitatorii se pot întâlni și pot discuta cu un maiko în timpul antrenamentului oricând pe parcursul anului.


Învățarea despre o țară prin intermediul atelierelor și activităților culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complexe, a principiilor sociale valoroase și a modului holistic de viață. Învățând despre Japonia și poporul său prin activități și lecții cum ar fi ceremonia ceaiului, dressingul cu kimono, bucătăria japoneză și viața unui samurai, veți fi scufundați în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunități de a înțelege această cultură prin instructori și ghiduri locale. Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre un loc nou din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bună de a petrece o zi decât de a învăța o nouă activitate tradițională, frumoasă, cu un tutore care să cunoască într-un decor pitoresc? N-ați găsi oameni mai prietenoși care să vă ajute să experimentați Japonia în toată splendoarea ei.

Sunați Maikoya: 06-6556-6257